- 12 Aralık 2016
- 611
- 429
- 103
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #47.661
Canım Prof Semra Kahraman a gittim cidden bilgili genetikte çok ciddi benim eşime sperm fish bakacak translasyon olduğu içinTrizomi 12 hakkında bilgisi olan var mı?
1 embriyom vardı
4aa1 kalite dendi
5. gün biyopsı yapıldı ve bugun sonuc trizomi 12
amh değerim 0,14
2 kimyasal
1 kere 8 haftalık kalp atısı alamadıgım için kaybım vardı
benim ne yapmam gerekiyor
bu beslenme ile düzeltilebilecek bişey mi
yumurtalarımın kalitesizliğinden mi oluyor? K Kavimlergocu bilgin var mı tatlım?
Trizomi 12 hakkında bilgisi olan var mı?
1 embriyom vardı
4aa1 kalite dendi
5. gün biyopsı yapıldı ve bugun sonuc trizomi 12
amh değerim 0,14
2 kimyasal
1 kere 8 haftalık kalp atısı alamadıgım için kaybım vardı
benim ne yapmam gerekiyor
bu beslenme ile düzeltilebilecek bişey mi
yumurtalarımın kalitesizliğinden mi oluyor? K Kavimlergocu bilgin var mı tatlım?
Canım sen daha once baska yere gıdıyodun dımı ?Canım Prof Semra Kahraman a gittim cidden bilgili genetikte çok ciddi benim eşime sperm fish bakacak translasyon olduğu için
Benim sorun belli kromozom sonucun çıksın sen de Yol haritanı çizersinCanım sen daha once baska yere gıdıyodun dımı ?
Semra Hanımı bende duydum
Senınle durumumuz aynı kayıplarımız
Bn esıme kendıme kromozom testlerı yaptırdım sonuc beklıyorum
Sen neler yapıcaksın?
Benim sorun belli kromozom sonucun çıksın sen de Yol haritanı çizersin
Bu kayıplardan sonra esıne ve kendine kromozom testi kendine pıhtılasma testı yaptrdın mı?
Bu kayıpların sebebı ıcın ne dedı doktorun?
Sonucta 3 kaybın var
karyotip kromozom testı yapılmıstı
ilk tup bebek tedavılerıne baslamadan ve 46 kromozom bende ve esımde tam dı bı sıkıntı yoktu
benım kımyasal ve kalbı duran gebelıklerım oldugu ıcın ve yumurtalık rezervım azaldıgı ıcın tekrar kalbı durması veya kayıp yaşamamk ıcın ngs yontemı kullanıldı
ondada 12. kromozom hatalı cıktı dedı
İnşallah hayırlı güzel bi sonuç alırsın.Selam arkadaslar bugün transferin 6 günü 3-4 gündür belim cok agriyor, galiba böbreklerimden rahatsizlandim yarin doktora gidecem, bu agri böyle devam ederse pek sonucu iyi görmiyorum hakkimizda hayirlisi
Selam arkadaslar bugün transferin 6 günü 3-4 gündür belim cok agriyor, galiba böbreklerimden rahatsizlandim yarin doktora gidecem, bu agri böyle devam ederse pek sonucu iyi görmiyorum hakkimizda hayirlisi
Sagol Allah razi olsunİnşallah hayırlı güzel bi sonuç alırsın.
omirikte egrilme olmus cok kasmisim kendimi sicak tutmam gerekiyormus kendimiNasil oldun ?
Stres yapmışsın. Sakin ol. Hayırlı olsun tedavin.Kizlar tedaviye baslamak icin butun testler tamamlandi tuo bebege karar verildi.adet olamiyorum ya dun olmam lazimdi.cok cnm sikildi ya gecen ayda boyle oldu ama normalde 31 gunde bi adet oluyodum gecen ay 35 gunde oldum bu ayda olmadim iyi daraldim ya...
Sagol cnm.belim falan agriyo ama resmen tuvaletle salon arasi mekik dokuyorum.nefes alamiyrm.daraldim iyiceStres yapmışsın. Sakin ol. Hayırlı olsun tedavin.
Bende öyle olunca arkadaşlarımla sahile falan gidiyorumSagol cnm.belim falan agriyo ama resmen tuvaletle salon arasi mekik dokuyorum.nefes alamiyrm.daraldim iyice
Sagol Allah razi olsun
omirikte egrilme olmus cok kasmisim kendimi sicak tutmam gerekiyormus kendimi
Hayirlisi canim, sonucun iyi cikcagini hic sanmiyorum, icimde kötü bir his var, herzaman hayirlisi diyorum ama bu seferde olmadi gibi, bu agridan cocuk kalirmi korkusu cöktü üzerime,Dikkat et canmm kendine
Tatlım o bizde hep var kötü şeyler yaşadığımız için ama benim içimden senin sonucun olumlu gibi geliyorHayirlisi canim, sonucun iyi cikcagini hic sanmiyorum, icimde kötü bir his var, herzaman hayirlisi diyorum ama bu seferde olmadi gibi, bu agridan cocuk kalirmi korkusu cöktü üzerime,
Hayirlisi canim, sonucun iyi cikcagini hic sanmiyorum, icimde kötü bir his var, herzaman hayirlisi diyorum ama bu seferde olmadi gibi, bu agridan cocuk kalirmi korkusu cöktü üzerime,
Ah canim, insAllah düsündügün gibi olurTatlım o bizde hep var kötü şeyler yaşadığımız için ama benim içimden senin sonucun olumlu gibi geliyor
Herzaman derim ya hayirlisi neyse o olsunbende bu bebegimde hep kotu hissediyordum ilki bebegi kaybettim diye korkuyosun diyodu cevremdekiler,hic sevinemedim tebrik edenlere bisey diyemedim herkes cok mutluydu ama ben olamiyordum bi turlu maalesef sonucta iyi olmadi ... sen uzul diye demiyorum ama insan hissediyo kendini Rabbimden hayirlisi insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?