- 12 Aralık 2016
- 611
- 429
- 103
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #47.621
A chg dırbakalım bugun haber bekliyorum canım
ne yaptıklarınıda bılmıyorum tam anlamıyla
gns yada başka bişey pgt degıl ama yapılan test
başka bısey demıslerdı
Sende genetik bir sorun yok galiba bu test embriyo daki anomalileri tesbit ediyor.400 usd karsılıgı tl
bu test ne ıse yarıyor canım
Doğru cnm transfer olsa düşse daha kötüyani yok demek için herhangi bir test yapılmadı
8 haftalık kalbı durduğu ıcın kurtaj oldum
2 tanede kımyasal gebelıgım var
sadece karı koca karyotıp kromozom testı yapmıştık
onda bısey çıkmadı
yıne kayıp gebelik olmasın dıye
bende amh dusuklugu var 0,14
ve doktor bu saatten sonra çok sağlıksız yumurtaların gelır
o yüzden en sağlıklısını bulmak için bu genetıgı yaptırman gerek dedı
bende ınandım teslım oldum
doğru yolda mıyım bılmıyorum
Benim amh ım yüksek bnm de yüzde 40 i boş çıktıbenım yaş 32
bana ard arda tedavı uygulandı
ılk hafta ılaç kullandım yumurtalar toplandı ıkı adet
doktor yarın gel geriden gelenler var dedı tekrar tedavı başladım ertesı gun
onda da uc tane toplandı
ama doktor bana gereksız bı prosedür uyguladı
bana gore sadece paramı almak ıcın
uc yumurtada boş cıktı sadece bırı genetıkte suan
benim ikinci opudan once e2 degerım 24 tu
aradım bu değer uc yumurta olduğu halde cok dusuk bunlar kalıtelı degıl galıba hıc ıgnelere cvp vermemıs dedım
bana dedıkı ben sıze pespese bır tedavı yontemı onerdım sızde kabul ettınız dedı
benım ıcın e2 onemlı degıl dedı
ama yumurtaları toplayıp bos çıkınca maalesef sızın amh degerınızde dusuk
bundan sonra yumurtalarınız bos çıkması cok olası uzgunum dedı ve gıttı
aslında bu ınstgram doktorlarına gıtmemek lazım
tatlım bizim tedavi gördüğümüz özel hastanede embriyo 5. gununde hucre alındı yıne özel genetik lab. teste gonderildi
devlet hastaneleri hakkında henuz bır bılgım yok ama grupta benden daha cok bılgili arkadaslar var
biz ilk tedavımde karı koca kromozom testı yaptırmıstık
birdetedavilerde bos yumurtam cıkıyor dıye ve bırde ilk tedavımde kalbi durdugu ıcın kurtaj oldugumdan dolayı embriyo genetiğe gonderıldı
Hadi bakalım bol şanskızlar günaydın bugün yumurta toplanacak eşim sperm verecek dua edin lütfen.
Bunu bende dinledim, imsAllah en yakin zamanda yapabilirler bunuKızlar Bülent Tıraş'ın resmi internet sitesinde Trt Habere yaptığı söyleyişiyi izleyin, bozuk olan kromozomun yerine sağlamını yerleştirebileceklermii artık.
Inşallah öyle bir şey yaparlar..Bu kromozom lar la başımız dertte cunku..Kızlar Bülent Tıraş'ın resmi internet sitesinde Trt Habere yaptığı söyleyişiyi izleyin, bozuk olan kromozomun yerine sağlamını yerleştirebileceklermii artık.
OFFF OFFFF
ALLAHIM BIZI BIR AN ONCE BU DOKTOR ELLERİNDEN KURTARSIN
Bn öyle bir video gormedim..atabilir mismKızlar Bülent Tıraş'ın resmi internet sitesinde Trt Habere yaptığı söyleyişiyi izleyin, bozuk olan kromozomun yerine sağlamını yerleştirebileceklermii artık.
Evet o filmi izlemistimASLINDA BU COK IYI BIR GELISME OLMASINA RAGMEN BIR O KADAR DA KOTU
BU EKLENEN KROMOZOMLARLA MESELA ÇOK DAHI, ÇOK ATLETIK, COK GUCLU VS VS NITELENDIREN INSANLAR YARATILABILECEK YANI DUNYANIN DUZENI BOZULACAK
YANI EKLENEN KROMOZOMUN FAYDASINA GÖRE İNSANLAR YETISTIRLMEYE BAŞLANICAK
FANTASTIK FILMLER SEYREDERSENIZ ASLINDA ONLARIN HIC DE UTOPIK SEYLER OLMADIGINI ZAMAN VE TEKNOLOJI ILERLEDIKCE KARSILASABILECEGIMIZI GORUYORUZ BENCE
BU SOYLEDIKLERIM SIZI URKUTMESIN BIRAZ ARASTIRMA İLE NE DEMEK İSTEDIGIMI ANLAYACAKSINIZ
https://www.bulenttiras.com/trt-haber-prof-dr-bulent-tirasBn öyle bir video gormedim..atabilir mism
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?