- 15 Mayıs 2013
- 6.264
- 4.986
- 148
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #47.561
Sanirim 20 günde falan toplanıyor.Cinsel ilişki yumurta toplamadan 3 gün önce kesilmesi yani son üç gün cinsel perhiz gerekiyor diye biliyorum.Kızlar salı günü kontrolüm var iğnelere devam ediyrum salı günü 8. Günüm olacak ne zaman yumurtalar toplanıyor. Cumartesi ye kadar biter mi her şey
Şimdi sizin için cinsel ilişki yasak değil yani.Öyle biliyorum ben.Sanirim 20 günde falan toplanıyor.Cinsel ilişki yumurta toplamadan 3 gün önce kesilmesi yani son üç gün cinsel perhiz gerekiyor diye biliyorum.
Valla bize doktor yasakladı eşimle kardeş gibi yatıyıyoruz iki haftadır adam kuduracakŞimdi sizin için cinsel ilişki yasak değil yani.Öyle biliyorum ben.
Canım geçmiş olsunBenim pgt sonucum kötü geldi
Üstüne basa basa dememe rağmen genetixs aCHG yapmış
Alta yazıyor yüzde 5 oranında yanlış olabilir cvs aminosentez le desteklenmelidir
Dengeli kromozom değişikliklerinde mızaisizm tek gen hastalıklarında bilgi verici değildir
Yüzde 5 nedir ya
Hastaneden değil genetix e gitti embriyomCanım geçmiş olsun%5 yüksek bi oran, hangi hastane de yapmıştın tüp bebeği?
Hastaneden değil genetix e gitti embriyom
Suan hamilemisiniz hamile isBen yaptırdım canm.Hiç tasiyiciligina takılmıyorum. Kendi gibi taşıyıcı bulma ihtimali az,bulsa bile tip hergeçen zaman daha da ilerliyor.Kaldıki o zamana kadar baya ilerler Allah'in izniyle..
Suan hamile misiniz hamile iseniz bir sey soracam amniyosentez yaptirdiniz mi bu ara soru cvp yazdiginiz icin teşekkür ederimBen yaptırdım canm.Hiç tasiyiciligina takılmıyorum. Kendi gibi taşıyıcı bulma ihtimali az,bulsa bile tip hergeçen zaman daha da ilerliyor.Kaldıki o zamana kadar baya ilerler Allah'in izniyle..
Suan hamilemisiniz hamile is
Suan hamile misiniz hamile iseniz bir sey soracam amniyosentez yaptirdiniz mi bu ara soru cvp yazdiginiz icin teşekkür ederim
Size sormustum sanirim sizde tasiyici bir embriyo transfer yaptirdinizKime sordunuz acaba ?
Size sormustum sanirim sizde tasiyici bir embriyo transfer yaptirdiniz
Gecmis olsun canim Rabbim yolunu acik etsinBenim pgt sonucum kötü geldi
Üstüne basa basa dememe rağmen genetixs aCHG yapmış
Alta yazıyor yüzde 5 oranında yanlış olabilir cvs aminosentez le desteklenmelidir
Dengeli kromozom değişikliklerinde mızaisizm tek gen hastalıklarında bilgi verici değildir
Yüzde 5 nedir ya
Biraz ara vereceğim cnmGecmıs olsun canım
Simdi ne olcak pekı? Yeniden mi baslıyor?
Güzel haberlerini bekliyorum cnm bnmBenimde yarin transferimin var, cok heycanliyim
Biraz ara vereceğim cnm
Rica ederim bildigim konularda herzaman yardımcı olmak isterim.Hamile değilim iki denememiz oldu.İkisinde de iki embriyo yerleştirildi ve biri taşıyıcı diğeri normaldir ancak ilkinde tutmadi.İkincisinde tutundu ama değerim katlanmayip düşükle sonuçlandı. Ben de myom vardı drum düşüğü myoma bağladı.Myomumu aldırdım. Her ihtimale karşı üçüncü denemeyi Allah izin verirse ngs yöntemiyle düşünüyoruz.Diğer ikisi pgt ile olmuştu.Suan hamilemisiniz hamile is
Suan hamile misiniz hamile iseniz bir sey soracam amniyosentez yaptirdiniz mi bu ara soru cvp yazdiginiz icin teşekkür ederim
Benimde yarin transferimin var, cok heycanliyim
Kızlar selam, ben de perşembe günü pgt yapılmış embriyolardan birini transfer olacağım.
Doktorum %70 iyi kalitede olduğunu söyledi. Sizce durumum ne olur? İlk denemem ve çok stresliyim.
Nolur iyi bişeyler diyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?