Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #47.521
Sen tedavini nerde olmuştun tatlım bir de sorunun neydi ?Diyeceksiniz Allah'ın izniyle canım.. ben bile inanamıyorum bazen...18 yıl sonra evim şenlendi hayatım tamamıyla değişti hayal bile edemiyordum bugünleri..oğlum 10aylık oldu..çok şükür onu veren rabbime..Allah'ım tüm isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlat versin inşallah.. herşeyin zamanı varmış sadece sabır arkadaşlar.. Allah herkesin yardımcısı olsun amin
Antalya tüp bebekte tedavi oldum canım.. eşimde 13.kromozom 4.kromozoma yapışmış..dört embriyoya chg yapıldı üçü sağlıklı geldi.. ilki tutmadı ikincide oğluma hamile kaldım canımSen tedavini nerde olmuştun tatlım bir de sorunun neydi ?
Tatlım hikayeni ilk sayfaya kendi cümlelerinle ekledimAntalya tüp bebekte tedavi oldum canım.. eşimde 13.kromozom 4.kromozoma yapışmış..dört embriyoya chg yapıldı üçü sağlıklı geldi.. ilki tutmadı ikincide oğluma hamile kaldım canım
Niye tasiciyi biriyle evlenmeli onu anlamadim, benim esimde sorun yok bende var, benim kizim tasiciyimi degilmi bilmiyorum, ama insAllah Rabbim hayirli kapilar acmistir yavrumaBilmiyorum tup bebek merkezi sorun olmaz diyor sonucta hasta deil bizim gibi saglik ama kendi gibi tasiyici biriyle evlenmemeli
Rabbime sigin, o herseyin en iyisini bilir, ümitsiz olma, bir kapi kapanirsa bin kapi acilir,Sen bahçeci de yaptırdın değil mi?
Ben umut la Cem bey le görüştüm a chg yapacak o da ngs den eski ve 5. Güne bekleticem dedi .
Kızlar benim olmayacak galiba olsun bende sizinkileri severim yiğenim var onu severim
Çok seviyorum cnm sizlerin oluyor ya
İnş cnm inş zaten umutsuzluk şeytanın tuzağı insani depresyona sürüklüyor.Rabbime sigin, o herseyin en iyisini bilir, ümitsiz olma, bir kapi kapanirsa bin kapi acilir,
Yogun bakimdayken kizima 3 ay ömür vermislerdi, simdi nerdeyse 10 yasina gircek, bol bol dua et, hersey iyi olcak insAllah
Canım adetinin kaçıncı günü 9 mm oldu rahim kalınlığıBenimde transferim haftaya carsamba, bugün muayene oldum, doktor kalinlik 9,3 mm oldugunu söyledi, iyimi kötümü bilmiyorum hakkimizda hayirlisi
Tek gen hastaliklarinda tasiyici biri tasiyici biriyle evlenmemeli hasta cocuk olma riski var bu nedenleNiye tasiciyi biriyle evlenmeli onu anlamadim, benim esimde sorun yok bende var, benim kizim tasiciyimi degilmi bilmiyorum, ama insAllah Rabbim hayirli kapilar acmistir yavruma
Transfere 5 gün kaldi, adet günüm kac gün gecti tam emin degilimCanım adetinin kaçıncı günü 9 mm oldu rahim kalınlığı
Yani aşağı yukarı kaç gumTransfere 5 gün kaldi, adet günüm kac gün gecti tam emin degilim
20 gün olmasi lazimYani aşağı yukarı kaç gum
Bende o depresyona sürüklenenlerdenimİnş cnm inş zaten umutsuzluk şeytanın tuzağı insani depresyona sürüklüyor.
Herşey güzel olacak haklısın canım
Canım benim kıyamam ki ;(Bende o depresyona sürüklenenlerdenim
İnşallah canım iyi yaptın eline sağlıkTatlım hikayeni ilk sayfaya kendi cümlelerinle ekledim
Antalya da arayışa girmiş arkadaşlara umut olursun
Bol bol sevap alırsın
Canım iyi tabii sağlıklı olsunlardakızlar bugün kontrolüm vardı 8 tane yumurtam oluşmuş, gonal f ye devam dedi doktorum ayrıca bi ilaç daha verdi sizce iyi mi ? Salı günü yeniden gidecem yumurta sayım daha da artabilir mi ?
inşallah canım dua edelim birbirimizeCanım iyi tabii sağlıklı olsunlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?