- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
-
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #3.601
Bir de okuyabilecek olan arkadaşım varsa bana özelden okudum yazabilir mi? Salı akşam 6'ya kadar.
Sağ olun.
Levaque sana da okuyalım transfer zamanı gülüm...
Canım adetliyim ben deAma hep dua ediyorum. Rabbim kabul etsin inşaallah.
Kızlar Fırat Tıp dergisinde eşimin durumuna benzer bir makale yazılmış. Birkaç satırını paylaşayım:
47,XYY karyotipli erkekler mozaik de olsalar, ekstra cinsiyet kromozomlarını yavrularına verme riski taşırlar, zira 47,XYY erkek yavrunun orijini tamamen baba kaynaklıdır
Bu arada bizimkisine klinifelter denmiyormuş onu anladım çünkü 47xxy lere deniyormuş. Bizim 47 xyy belli bir adı da yok. 47xyy sendromu yazıyor. Eşim mozaikmiş Allahtan...
okurum tabiki inşaallah canım benim.ben okuyunca okudum diye yazacaktım.yine özelden haber veririm okuyunca.Sağ ol canım benim.
Hituci canım 1 tane okrsun değil mi sen de evet dersen 6 kişi kalacak...
Hitucicim ne yapiyorsun
Iyi misin?
Ben ignelere devam ediyorum. Yarin ignelerden sonrakiilk kontrol var.
iyi akşamlar arkadaşlar
bende 2 aşılama ve 1 tüp bebekde negetifi gördüm malesef
pgt yöntemi denilen şey embriyonun dna sının incelenerek transfere uygun olup olmadığının anlaşılmasımıdır
tam olarak bilmiyorum ,yardımcı olursanız sevinirim
bizde eşimden kaynaklanan sorunlarımız var
tüpü umutta denedik 11 tane kalitesi çok düşük embriyo oluştu 6. güne kadar yaşadılar
5. gün transferi yapıldı ama transfe edileninde kalitesi sınırdaydı kalanlarda kalitesiz oldukları için imha edildi
ve başarısızlık morfolojiye bağlandı
benim merak ettiğim şey bu pgt yöntemi bize uygunmudur yada hangi durumlarda uygulanıyor
iyi akşamlar arkadaşlar
bende 2 aşılama ve 1 tüp bebekde negetifi gördüm malesef
pgt yöntemi denilen şey embriyonun dna sının incelenerek transfere uygun olup olmadığının anlaşılmasımıdır
tam olarak bilmiyorum ,yardımcı olursanız sevinirim
bizde eşimden kaynaklanan sorunlarımız var
tüpü umutta denedik 11 tane kalitesi çok düşük embriyo oluştu 6. güne kadar yaşadılar
5. gün transferi yapıldı ama transfe edileninde kalitesi sınırdaydı kalanlarda kalitesiz oldukları için imha edildi
ve başarısızlık morfolojiye bağlandı
benim merak ettiğim şey bu pgt yöntemi bize uygunmudur yada hangi durumlarda uygulanıyor
iyiyim canım hamdolsun.sen nasılsın.moralin nasıl?muhabbMoet akmış bu ara.ben uzak kaldım biraz
kontrol inş. iyi geçer.gelişmeleri yaz öptüm.
Mozaiklik daha mi iyi bir sey canim oburune gore
Moralim iyi canim . Daha iyiyim. Kaderime teslimolmus durumdayim aslinda, beni iyi hissettiren bu.eski ben olmasaydim kafama takacagim inan o kadar cok sey var ki. Ama takmiyorum.
Yarin haber veririm tabi. Cok erken cagirdilar ama takibe. Daha 3. Ignemi yaptim bugun. Izmirde oldugum tedavilerde 5. Gun gibi cagiriyorlardi ilk takibe. Memorialda takip biraz siki anladigim kadariyla.
Bakalim merak ediyorum ben de . 2 sene gecti son tedavimin ustunden.
Sanırım daha iyi. Yarısı 46 xy yarısına yakını 47xyy. Bence daha iyi. Tamamı 47xyy olsa bence daha zor olurdu.
Iyi sevindim o zaman. Sonuc pgtli tup degil mi senin durumunda da?
Canım inşallah bu sefer olur. İstanbula ne zaman gideceksin, oradakalacak yer var mı peki?
yumurta gelisimine bagli canim ama benim tahminim eger herseyyolunda giderse 19- 20 si gibi olur. Arkadaslarim var kalacak ama otelde kaliriz esimle . Kimseye dert anlatacak mecalim yok.bir gun once gideriz. Yumurtatoplandigi gunun aksami da doneriz diye dusunuyorum.
Merhaba chnbcim,
Ne zamandir yoktun sen de...
Sen simdi istanbula mi gideceksin bu kromozomlarin sekillerini gostermek icin?
Ben aslinda bu ay sonu baslayayim diyorum ama esimle daha konusamadim bile desem... Cok yogun calisiyor ve su anda dusunuyorum da tupe baslasak buyogunluk icinde nasilolacak ben de bilmiyorum.
En son konustugumuzda burada 24 sure konusunda karar kildik. Bunu da da yapan bir memorial labaratuvari varmis bir de muhterem bahce. Boylece benim 2 secenengim doguyor. 1 .cisi memoriala yaptirmak veya muhterem bahceyi sececeksem de umuta ya da bahceciye pgtyi ona gondermekerini soylemek. Ama bugun evde oyle otururken aklima bir sey geldi. Benim 2-15 prob muhterem bahcede varmis. Simdi eger semra kahramanda yoksa o zaman bir de prob getirtmem gerekecek. Cunku 24 sure olacak diye bir garantimyok ki. Fish yontemi ile de pgt olabilir eger 5. Gune gitmezse embryolar ve o zaman da problarin hazir olmasi gerek.
Kızlar 2 saattir babamın Çapa'da yapılan testlerini arıyorum ama bulamıyorum, canım sıkıldı. Cumhur Bey'e söyleyeceğim gerçi ama onun istediği testleri tekrar Çapa'da yaptırmam mümkün olabilir mi acaba? Çapa'ya Cerrahpaşa'dan sevkle gitmiştim, özel hastaneden sevk gibi bir durum oluyor mu?