Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Seçgin yabancı ülkede denemiş biliyorum yanlış mı acaba? Ama Memorialde ilk denemede tuttu.

Bu arada canım benden Arada Bey AMH İSTEDİ. yUMURTALIK REZERVİİLE İLGİLİYMİŞ. aDETİM AZ VE KISA OLUYOR DEDİM DİYE.. pERŞEMBE ÇIKACAKMIŞ. fsh İYİÇIKTI. e2 de...iyi...

Siz bana bakmayin , tedavi suresi azaldikca ve pgt zamani yaklastikca boyle inanmak istedigim seyleri sizlerle paylasiyorum .
Bir yerden bir umut dali bulup tutunabilir miyim diye acaba ?

Siz bana bakmayin , tedavi suresi azaldikca ve pgt zamani yaklastikca boyle inanmak istedigim seyleri sizlerle paylasiyorum .
Bir yerden bir umut dali bulup tutunabilir miyim diye acaba ?

Canım inşallah olur. Dua et bol bol. Bak görümceme tefriciye çektik. Sen de yap, yasin oku, her gün oku ve dile.

Seçgin yabancı ülkede denemiş biliyorum yanlış mı acaba? Ama Memorialde ilk denemede tuttu.

Bu arada canım benden Arada Bey AMH İSTEDİ. yUMURTALIK REZERVİİLE İLGİLİYMİŞ. aDETİM AZ VE KISA OLUYOR DEDİM DİYE.. pERŞEMBE ÇIKACAKMIŞ. fsh İYİÇIKTI. e2 de...iyi...

Ilk muayeneye gittigimde funda hanima ben de soyledim . Adetlerimin miktari azaldi ve suresi cok kisaldi dedim . Ve korkuyorum dedim . Acaba rezervlerim mi azaldi diye. Yok dedi ultrasonla baktiktan sonra. Onemli degil. Rezervleriniz iyi gorunuyor, olur oyle azalmalar sorun degil dedi. Ve bir sonraki ay ben sakir sakir adet oldum canim , inanir misin . Ve kendi kendime dedim ki bilincalti midir bu acaba? Cunku takmistim kafaya .az geliyor kesin bende bir sey var diye.
Dun de 2. gunumdu ya doktora gittim test yaptirdim . Memorialla telefonda hemsire ile konusurken bana e2 lh ve progesteron yaptirin dedi. Ben de fsh yaptirayim mi dedim . E gitmisken yaptirin dedi. Ben de hemsireye oyle gitmisken yaptirin olmaz dedim . Sorun funda hanima gerekiyorsa yaptirayim dedim . Sonra hemsire beni geri aradi ve gerek yokmus dedi. Ilk defa fash baktirmadan bir tedaviye basladim . Cok ilginc geldi bana ama vardir bir bildikleri herhalde dedim .ama izmirde hep bakiyorlar ve o degere gore basliyorlar veya baslamiyorlar tedaviye. Burada direkt basladilar.

Ramazanda bir hoca dua ile ilgili bilgi vermişti. Dedi ki bir insandan bile bir şey isterken önce bir ön hazırlık konuşması yapıyorsunuz. Hemen bana şunu ver bunu ver demiyorsunuz. Allahtan da doğrudan istemek uygun değil dedi. İki salavat arası edilen dualar kabul olurmuş. Dua etmek için sıralamayı yazayım:

1. Hamd(en kısa "elhamdülillahi rabbilalemin" denilmeliymiş.)
2. Salavat getirmek(Allahümme salliala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammet )
3. Türkçe olarak duamızı isteğimizi iletmek
4.Amin demek
5. Yeniden salavatla bitirmek.

BirAmin demek duanın mührüymüş. Mühürsüz mektup nasıl ulaşmazsa amin denilmeden edince ulaşmazmış. Paylaşmak istedim. Bu aralar gerçekten duaya ihtiyacımız var.

AMH de 1 ve yukarısı iyiymiş. Biliyor musun bunu canım? Yaptılar mı sana?

Amhnin ne oldugu ile ilgili en ufak bir fikrim yok ama forumlarda goruyorum yumurta rezervleri az olan kisiler yapiyor bu testi.
Simdiye kadar benden boyle bir test istemediler o yuzden bilmiyorum canim konu ile ilgili degerleri .

Senin fsh iyi ciktiysa ne gerek var o zaman bu amhye ? Fsh zaten yeterli bir veri degil mi?

Demek yeterli gördüler canımrezervleri.

İşin ilginci bana Nur Hanım yumurtalık rezervin çok da iyi değil fazla uzatma şubat tatilinde dene dedi. Ama baktım şimdi benden ne e2, ne fsh ne de amh istemiş. Ama Arda Bey'e dedim. O istedi yaptırdım...Çok tuhafgerçekten:KK43::-)26:

Amhnin ne oldugu ile ilgili en ufak bir fikrim yok ama forumlarda goruyorum yumurta rezervleri az olan kisiler yapiyor bu testi.
Simdiye kadar benden boyle bir test istemediler o yuzden bilmiyorum canim konu ile ilgili degerleri .

Senin fsh iyi ciktiysa ne gerek var o zaman bu amhye ? Fsh zaten yeterli bir veri degil mi?

Fsh m iyi. Ama aynı anda istediler. Amh 10 gün sonra çıkıyormuş ama benim 12 gün sonra çıkacak. Neyse kafamda kalmasın ama 160 tl verdim amh ye...

Ramazanda bir hoca dua ile ilgili bilgi vermişti. Dedi ki bir insandan bile bir şey isterken önce bir ön hazırlık konuşması yapıyorsunuz. Hemen bana şunu ver bunu ver demiyorsunuz. Allahtan da doğrudan istemek uygun değil dedi. İki salavat arası edilen dualar kabul olurmuş. Dua etmek için sıralamayı yazayım:

1. Hamd(en kısa "elhamdülillahi rabbilalemin" denilmeliymiş.)
2. Salavat getirmek(Allahümme salliala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammet )
3. Türkçe olarak duamızı isteğimizi iletmek
4.Amin demek
5. Yeniden salavatla bitirmek.

BirAmin demek duanın mührüymüş. Mühürsüz mektup nasıl ulaşmazsa amin denilmeden edince ulaşmazmış. Paylaşmak istedim. Bu aralar gerçekten duaya ihtiyacımız var.

Icimden bol bol ediyorum ama bu kurallara pek uygun degil , ama allahimla beraberim o da benimle. Bunu hissediyorum . Hayirlisini diliyorum . Durup durup... Ha bire... Agzim soylemese bile kalbim ediyor duayi. Kurallara pek uygun degil tabi bunlar, insallah kabul eder allahim . Bildigim tek sey neyin bizim icin hayirli olup olamayacagini o bizden iyi biliyor. Bu sefer diger tedavilerime orala daha rahatim ben. Ara ara bir panik oluyorum ama dur diyorum kendime. Cunku sunu kendime surekli soyluyorum , bir sonraki asamayi takintili bir sekilde dusunup senaryolar ureterek olacaklari degistiremiyoruz. Bir sey olacak ve ben geceleri uykumu kacirarak bunu degistiremeyecegim . Bu kadar emek veriyoruz, insallah hayirlisi bu sefer anne olamktir diyorum .

Demek yeterli gördüler canımrezervleri.

İşin ilginci bana Nur Hanım yumurtalık rezervin çok da iyi değil fazla uzatma şubat tatilinde dene dedi. Ama baktım şimdi benden ne e2, ne fsh ne de amh istemiş. Ama Arda Bey'e dedim. O istedi yaptırdım...Çok tuhafgerçekten:KK43::-)26:

E2 de rezervlemilgili bilgi veriyor mi?
Ya ilginc tabi .. Bir dr oyle diyor bir doktor boyle diyor. Dedim ya buradaki tedavimde de rezervlerim iyi gorunuyordu bence ultrasonda ama fsh yaptirmadan baslamadilar tedaviye. Burada gerek bile duymadilar. Hatta ben funda hanima iki kere sordum , yapalim dedim . Gerek yok dedi. O kadar da mukemmel olamaz rezervlerim yas 36 nihayetinde.

Amh ile fsh ayni anda yaprmasaydin belki fsh gorunce amh yaptirmana gerek kalmayacakti di mi?
Ya verdigimiz paralari sayamiyorum ben artik zaten.

Arkadaşlar Hituci sağ olsun bana fikir verdi. 41 Yasin okuyalım diye.Kimin duasının kabul olacağı belli olmaz derler. 41 değişik kişi okusun diyorum. 1 tane okuyabilecek arkadaşlar ben okurum ya da okudum yazarsa sevinirim. Adı Yakup kızı Fikriye. Vallahi çok sevinirim...

Arkadaşlar Hituci sağ olsun bana fikir verdi. 41 Yasin okuyalım diye.Kimin duasının kabul olacağı belli olmaz derler. 41 değişik kişi okusun diyorum. 1 tane okuyabilecek arkadaşlar ben okurum ya da okudum yazarsa sevinirim. Adı Yakup kızı Fikriye. Vallahi çok sevinirim...

Bir de okuyabilecek olan arkadaşım varsa bana özelden okudum yazabilir mi? Salı akşam 6'ya kadar.
Sağ olun.

Levaque sana da okuyalım transfer zamanı gülüm...

E2 de rezervlemilgili bilgi veriyor mi?
Ya ilginc tabi .. Bir dr oyle diyor bir doktor boyle diyor. Dedim ya buradaki tedavimde de rezervlerim iyi gorunuyordu bence ultrasonda ama fsh yaptirmadan baslamadilar tedaviye. Burada gerek bile duymadilar. Hatta ben funda hanima iki kere sordum , yapalim dedim . Gerek yok dedi. O kadar da mukemmel olamaz rezervlerim yas 36 nihayetinde.

Amh ile fsh ayni anda yaprmasaydin belki fsh gorunce amh yaptirmana gerek kalmayacakti di mi?
Ya verdigimiz paralari sayamiyorum ben artik zaten.

Sorma canım ben neredeyse bir tüp bebeğe yakın testlere dr lere ücret ödedim. Sonuç iyi olsun da. E2 bilmiyorum canım ne için. Arda Bey fsh, e2, amh yaptır dedi. Ama yumurtalık rezervim için iyi dedi. Nur Hanım pek iyi değil fazla bekleme dedi ama buna dönük test istemedi. kARIŞIK İŞLER BUNLAR...

Dogru okudun memorialde tedaviyi gorcem

Hayırlı olsun sizden mi eşinizde mi genetik sorun ve nedir sakıncası yoksa paylaşır mısınız? Ne zaman başlıyorsunuz?

X