- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #3.241
Kesin sonuclara varmiyorum tabi canim ama burada hepmizi doktorlarimizdan aldigimiz bilgileri paylasiyoruz. Fikir alisverisinde bulunuyoruz yani :))
Bana genetikci hic dezavantajindan bahsetmedi 24 sureun o yuzden sasirdim duyunca. Aksine butun kromozomlara bakiliyor diye de arti bir yonunu sundu . Ama dedigin gibi o ya da bu ikisinde de amniyo istiyorlar ki ben de anlamis degilim orasini . Zaten bakiyorsunuz . Niye bir daha amniyo istiyorsunuz ki?
24 sure yaptiran bir secgin mi var burada?
Ben onu sordum canım. Madem niye amniyo istiyorsunuz diye. O dadünyadaböyle dedi. Sanırım sağlamasını yapmış oluyorlar.
süre değildir canım, başarısızlık oranı işte. bilmiyorum asıl sebebini.
Hayırlısı olsun inşallah. Bir de aklıma şu geldi. Biz doğal yoldan gebelik elde edersek sorunlu olsa da yaşamla bağdaşan anomali olur yani klinefelter ve bir şey daha dedi unuttum, bunlar da yaşamla bağdaşır. Benim mühendis klinefelter sendromlu tanıdığım vardedi. Bazen biraz düşük zekalı olabilirler ama bana gelseniz ben sonlandırmak istiyorum deseniz ben altına imza atmam dedi. Böyle oluncahastane ismi verdi bu işlem için oradaimza atıyorlar dedi. Ben de biz zaten 25 haftalık bir bebeğimizi kaybettik dedim(rahimağzı yetmezliğinden) biz ne olursa olsun sonlandıramayız dedim...