Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

kızlar günaydınnnnnn
simgecim canım nasılsın
hituci gelmişsin hoşgeldin
karamel sende hoşgeldin aramıza rabbim hiç birimizin kucağını boş bıramasın
kızlar ben bu karışımı adetimin 4. gününden beri yapıyorum biraz midemi bulandırıyo hatta şimdi bile bulanıyo saahurda yemiştim inşş işe yarar bebeğim gelsin ben onun için katlanırım artık nelere katlanmıyoruz ki

hoşbukduk canım.şifa olur inşaallah.benimde midemi bulandırmıştı.ben su ile birlikte gönderiyordum:)arkadaşlar şimdi tam bal zamanı.karışımda kullandığınız balların hakiki bal olmasına dikkat edin.sevgiler...

Arkadaşlar ben de başlığı görüp topiğinize girdim.Benim de 7 yaşında özürlü bir oğlum var.Sebebi genetik değil ama 3 tane de düşüğüm var.Yaşım da ileri olduğu için dr'umuz ptg'li tüp bebek önerdi bize.Mart ayında Florans Nıgtıngle'de yapıldı.Sonuç biyokimyasal gebelik.Gerçi bu arada benim fibrinojen değerim yüksek çıktı.Pıhtılaşma problemi var ben de.Oğlumu da aspirinle devam eden gebelik sonucu doğurdum.Ama ben bunları son düşüğümden (geçen sene haziran ayıydı) sonra kendim araştırdım.Doktorum hep genetik olabilir diyordu.İlk tüp bebek denememde 5 ebriyoya ptg uygulandı 4'ü sağlam çıkmıştı.Bu arada pıhtılaşma problemi çıkınca dr'umuza bu kez ptg yaptırmaya gerek yok dedik.Çünkü eşimle bana 2.düşükten sonra kromozom analizi yapmışlardı.Temiz çıkmıştı.Dr'umuz da yaştan dolayı yapın sonra amniyosenteze gerek kalmaz deyince mantıklı geldi tabi.Biz de bayramdan sonra başlıycaz ikinci denemeye.Tabi bizim çocuğumuz olduğu için devlet hiçbirşeyi karşılamıyor.Bize ptg'yi 1000 dolara yapmışlardı.Çok uzun yazdım kusura bakmayın.

Arkadaşlar ben de başlığı görüp topiğinize girdim.Benim de 7 yaşında özürlü bir oğlum var.Sebebi genetik değil ama 3 tane de düşüğüm var.Yaşım da ileri olduğu için dr'umuz ptg'li tüp bebek önerdi bize.Mart ayında Florans Nıgtıngle'de yapıldı.Sonuç biyokimyasal gebelik.Gerçi bu arada benim fibrinojen değerim yüksek çıktı.Pıhtılaşma problemi var ben de.Oğlumu da aspirinle devam eden gebelik sonucu doğurdum.Ama ben bunları son düşüğümden (geçen sene haziran ayıydı) sonra kendim araştırdım.Doktorum hep genetik olabilir diyordu.İlk tüp bebek denememde 5 ebriyoya ptg uygulandı 4'ü sağlam çıkmıştı.Bu arada pıhtılaşma problemi çıkınca dr'umuza bu kez ptg yaptırmaya gerek yok dedik.Çünkü eşimle bana 2.düşükten sonra kromozom analizi yapmışlardı.Temiz çıkmıştı.Dr'umuz da yaştan dolayı yapın sonra amniyosenteze gerek kalmaz deyince mantıklı geldi tabi.Biz de bayramdan sonra başlıycaz ikinci denemeye.Tabi bizim çocuğumuz olduğu için devlet hiçbirşeyi karşılamıyor.Bize ptg'yi 1000 dolara yapmışlardı.Çok uzun yazdım kusura bakmayın.

canım allah sana kolaylık ve sabır versin. çok zor benim ailemde de olduğu için biliyorum. ama ne yapacaksın işte buda kader. sınanma şekli belkide. inşallah sağlıklı bir gebelik yaşarsın ve bundan sonra herşey hepimiz için daha güzel olur...

herkese selamlar bugün ense kalinligi ölcüldü...................bebis saglikliymis...8cm olmus...hersey iyi gidiyormus....Rabbim sizleride sevindirsin......INSALLAHHHHHHHHHHHH

herkese selamlar bugün ense kalinligi ölcüldü...................bebis saglikliymis...8cm olmus...hersey iyi gidiyormus....Rabbim sizleride sevindirsin......INSALLAHHHHHHHHHHHH

çok sevindim canım Rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağına Almayıda nasip etsin.(amin):1hug:a.s.

kızlar nolur banayardım edin 2 aşılama 2 tüp bebek hepsi negatif.eşimde ve bende hiç bir sorun yok. şubatta 3.tüp bebeği düşünüyoruz.embriyo bir türlü rahim tabakasına tutunamıyor.pgt yaptırmak gerekli mi? benimle aynı sorunu yaşayan var mı lütfen cevap verin.

kızlar nolur banayardım edin 2 aşılama 2 tüp bebek hepsi negatif.eşimde ve bende hiç bir sorun yok. şubatta 3.tüp bebeği düşünüyoruz.embriyo bir türlü rahim tabakasına tutunamıyor.pgt yaptırmak gerekli mi? benimle aynı sorunu yaşayan var mı lütfen cevap verin.

canım üst üste negatif sonuç almanın nendeni genetikte olabilir. kromozom analizi yaptırdınız mı? eğer yaptırmadıysanız mutlaka yaptırın. benimde 2 negatif aşılama birpozitif tüp bebek var ama maalesef kaybettik. ve hemen test yaptırdık sonuç olarark kromozom translokasyonu olduğunu öğrendik iyikide yaptırmışız. şimdi pgd yapılacak...

bende karyotip yaptırmanızı tavsiye ederim.bazen eşlerde genetik sorun olmasada oluşan embriyolarda kromozom translokasyonu olabiliyo.karyotip temiz çıksa bile pgt yaptırmanızı tavsiye ederim.umarım en kısa zamanda herkes gönlündeki meleğine kavuşur.hayırlı cumalar.sevgiler...

merhaba, sayfayı baştan sona okudum çok aydınlatıcı şeyler yazmışsınız.. insanın yalnız olmadığını bilmesi çok rahatlatıcı...
bizde de robertsonian translokasyon var.. şubat ayında tüp bebeğe başlayacağız. çünkü devletin karşılaması ve rapor vermesi için en az üç yıllık evli olmak gerekiyor..
Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin.. bir de şöyle düşünmek lazım, olmuyorsa da bir nedeni vardır bu da bir nimettir.. belki olacak, hayırsız bir evlat olacak ya da hayırlı olacak ama kaldıramayacağımız bir evlat acısı yaşayacağız.. ya da tutunacak hayata ama özürlü olacak bir ömür boyu hem o hem biz zorluk çekeceğiz.. ya da olacak ama onu yetim öksüz bırakacağız.. ne biliyim o kadar çok ihtimal var ki hayatta, geleceği bilmemiz mümkün değil, herşeyin hayırlısını dileyelim.. isyan etmeden hayırlı evlatlar dileyelim.. şöyle ikiz ikiz sağlıklı, hayırlı, kaderi güzel bebişlerimiz olur da biz de annelik duygusunu yaşarız inşallah :Saruboceq:

Son düzenleyen: Moderatör:
hituci ne zamandır haberlesemedik, sen nasılsın, basladın mı 3. denemeye?

evet canım görüşemedik bayağıdır.3. denemeyi şubatta yaptım canım.malesef transfere bile gidemedim.önümüzdeki ay 4. ye başlicam Allah nasip ederse.sen ne yaptın görüşmeyeli.dua et canım aeo sevgiler...

merhaba, sayfayı baştan sona okudum çok aydınlatıcı şeyler yazmışsınız.. insanın yalnız olmadığını bilmesi çok rahatlatıcı...
bizde de robertian translokasyon var.. şubat ayında tüp bebeğe başlayacağız. çünkü devletin karşılaması ve rapor vermesi için en az üç yıllık evli olmak gerekiyor..
Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin.. bir de şöyle düşünmek lazım, olmuyorsa da bir nedeni vardır bu da bir nimettir.. belki olacak, hayırsız bir evlat olacak ya da hayırlı olacak ama kaldıramayacağımız bir evlat acısı yaşayacağız.. ya da tutunacak hayata ama özürlü olacak bir ömür boyu hem o hem biz zorluk çekeceğiz.. ya da olacak ama onu yetim öksüz bırakacağız.. ne biliyim o kadar çok ihtimal var ki hayatta, geleceği bilmemiz mümkün değil, herşeyin hayırlısını dileyelim.. isyan etmeden hayırlı evlatlar dileyelim.. şöyle ikiz ikiz sağlıklı, hayırlı, kaderi güzel bebişlerimiz olur da biz de annelik duygusunu yaşarız inşallah :Saruboceq:[/QUO

merhaba canım sizin hangi kromozomlarda sorun var?Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.sevgiler...

günaydın kızlar nasılsınız uzun zamandır giremedim. bizim 3 yılın dolmasına 1 ay kaldı. artık kasım gibi olucak heralde bir aksilik çıkmazsa. moral olarak daha iyiyim.Kısmetimizde varsa Allah istedikten sonra herşey olur bol bol dua edelim. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

eyetkıner sen hangı translokasyondun ben resıprokalım

benim de resiplokal translokasyon du cnm

canımmmm bugün için duyduğumm en güzell haber.. biliyodumm yaa.. maşallahh inşallah herşey hep yolunda gider.. dualarım seninlee :1hug:

bizde de robertian translokasyon var.. şubat ayında tüp bebeğe başlayacağız. çünkü devletin karşılaması ve rapor vermesi için en az üç yıllık evli olmak gerekiyor..
Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin.. bir de şöyle düşünmek lazım, olmuyorsa da bir nedeni vardır bu da bir nimettir.. belki olacak, hayırsız bir evlat olacak ya da hayırlı olacak ama kaldıramayacağımız bir evlat acısı yaşayacağız.. ya da tutunacak hayata ama özürlü olacak bir ömür boyu hem o hem biz zorluk çekeceğiz.. ya da olacak ama onu yetim öksüz bırakacağız.. ne biliyim o kadar çok ihtimal var ki hayatta, geleceği bilmemiz mümkün değil, herşeyin hayırlısını dileyelim.. isyan etmeden hayırlı evlatlar dileyelim.. şöyle ikiz ikiz sağlıklı, hayırlı, kaderi güzel bebişlerimiz olur da biz de annelik duygusunu yaşarız inşallah :Saruboceq:[/QUO

merhaba canım sizin hangi kromozomlarda sorun var?Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.sevgiler...

aminn.. şuan yanımda genetiksin sonucu yok ama yanlış hatırlamıyorsam 11-14 robertsiyan translokasyon..
bize genetiksteki doktor bunu çok kolay tanındığını, tüp bebekte annede de sorun olmadığından şansımızın yüksek olduğunu, bir ya da iki denemede olacağını söylemişti.. ama sanırım bunları moral vermek için söylemiş.. çünkü burda okuduklarımdan sonra biziçok acı ve zor günlerin beklediğini anladım.. umudumu da yitirmek istemiyorum ancak gerçekçi olmak istiyorum.. bu iş çok zorsa bize baştan söylemeliler, şansımızın tam ne olduğu anlatılmalı :KK43:
hepinize sevgiler

X