- 31 Mart 2007
- 1.987
- 2
-
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #2.841
Canım benim eşimin raporunda yüzde elli 46 xy, yüzde 50 47 xy yazıyor. Sorun nerede anlaşılamamış, sık rastlanan kromozomlar değil demişti doktor. İşte anlaşılsın diye multiprobe octocrom ile fish çalışması önerilmktedir yazıyor. Bu testi ve sonra bir test daha varmış yaptırıp öğrenebilecekmişim. Ben de senin gibi 24 şurla yaparım öğrenmeme gerek yok diye düşündüm ama seçginin yazdığına göre bilmek lazım(
İnşallah senin de vardır probun. Fazl zaman kaybetmeden tedavine başla bence. Dediğn gibi yaşlarımız geçiyor...
26yasindayim.. 3üncü gün fazla ebryo varsa 5 inci güne gidebiliyorlar eger az ise günn3 de tek lazim olan chromozoma bakiyorlar. 24 sure tek 5 inci günde yapilabiliyor..
Bu cumle beni oyle panige sokuyor ki... Evet gercek bu beklememek lqzim ama simdi fsh kac cikcak diye bile endise ediyorum ben. Son 4 aydir adet miktarim ve gunlerim cok azaldi ve nette okudugm kadariyla yumurta rezervi azalinca olurmus boyle. Baskq sebepleri de vardir elbet ama iste insanin aklina iyi bir sey gelmez ki.
Senin ne guzel bir cocugun var . Allah onu sana bagislasin . Senin yerinde olsanidim 2 . Icin bunca strese girer miydim bilmiyorum. Az buz dedil cunku cekilenler biliyorsun .
Dedigin sey cokmkarisik. Ben zaten 46 xx leri orta sonda birakmisim .. Unutmusum . Edebiyat okudum lisede. Ilk basta anlatilinca inan utanmasam kac kromozomumuz varmis onu bile unutmus gibiydim. Yarisi oyle yarisi oyle nasil oluyor? Zaten toplam 46 kromozom yok mu? Bunun yarisi 23 xx yarisi 23 xy desen daha birnkafama yatacakti ama bir sey bildigimden degil valla. Zaten bunkromozom isine kafam yatmiyor
26yasindayim.. 3üncü gün fazla ebryo varsa 5 inci güne gidebiliyorlar eger az ise günn3 de tek lazim olan chromozoma bakiyorlar. 24 sure tek 5 inci günde yapilabiliyor..
Sağ ol canım. Allah sana da nasip etsin. Benim de kürtajdan sonra 5. adetim olacak bu ay. 3 gün geçti adetim ama korunmuştuk doğal olarak eşim korundu. Bu akşam test yaptım negatif şükür. Benim de 28 de bir olurdu. 3 seferdir 3-4 gün geçiyor. Benim de aklıma kötü şeyler geliyor. Doktora sorsam mı niye böyle oluyor diye?
Ben 2. yi zor karar vermiştim, oğlum kardeşsiz kalmasın dedim. 25 haftalık doğdu ve normal doğum yaptım ağlama sesini duydum 4 gün süt sağdım. Diğer oğlum sezaryendi. Bunda çok farklı hissettim kendimi. Kaybedince çok istedim yeniden. 8 ay sonra hamile kaldım o da 8 haftalık düştü şok yaşadım. İlk bebeğim de 8 haftalık düşmüştü.Çok kişi diyor 2. için bu kadar uğraşmana hayranız diyorlar. Ben de keşke gerçekten gönlümden çıkarabilsem... Bu kadar üzülmezdim birçok şeye. Ama atamıyorum içimden...
Hitucicim merhaba,
Icim pir pir etti inan bana. 2-15 probu mu ? Benim gibi olan var mi ?
Sen gelmiyorsun bu aralar hic. Tabi bidiklar var, sen de haklisin. Bu kadar zaman ayiriyorsun ya allah ne muradin varsa versin insallah.
merhaba canım.evet gelemiyorum çünkü bıdıklardan birisi hasta.ateşi var ve ilaç vermeme rağmen arada yükseliyo.akşam 39,9 du.sürekli takip etmem gerekiyo birde mızmız hep üstümde.antibiyotik başladım ama 2-3 günde anca faydasını gösteriyo.bugün biraz daha iyi Allahıma şükür.fırsat buldukça gelmeye çalışıyorum.aklım burda aslında ki ne yapmış merak ediyorum.hadi başlayın artık da siz hamiş hamiş olunca yazışalım.nezaman kımıldayacak,aaaa bugün tekmeledi diye yazın.size şimdi uzak gelir bu yazdıklarım bana öyle geliyordu inanın hamileliğimi doğumu çoktan unuttum.o günleri hiç yaşamamış gibiyim.
Offf ne cok sey yasamissin yaa.. Hic kolay degildir sanirim . Gercekten azimlisin . Ben sanirim bu kadar ustune gitmezdim . Erken yoruluyorum ben genele ters bir durum tabi.
Benim adetlerim de oyle gecikir oldu gecen senelerde ama o bir sey degil korkma. Mevsim, stres, bir cok sey etki ediyor. Asilama yaptirdigim dr bana yillar once bir sey demisti. Ne kadar mantiklinhic bir zaman cozemedim ama demistinki adetler boyle gecikince sen buyuk ihtimal o ay yumurtlamamissindir demisti. Dedim ya ne kadar dogru bilmiyorum ama buun bence yumurta rezerviin azalmasiyla hic ilgisi yok .
Umarim benimkinin de yoktur. Ay sorun bir degil ki allahim . Sen guzel yazilar yaz.
merhaba canım.evet gelemiyorum çünkü bıdıklardan birisi hasta.ateşi var ve ilaç vermeme rağmen arada yükseliyo.akşam 39,9 du.sürekli takip etmem gerekiyo birde mızmız hep üstümde.antibiyotik başladım ama 2-3 günde anca faydasını gösteriyo.bugün biraz daha iyi Allahıma şükür.fırsat buldukça gelmeye çalışıyorum.aklım burda aslında ki ne yapmış merak ediyorum.hadi başlayın artık da siz hamiş hamiş olunca yazışalım.nezaman kımıldayacak,aaaa bugün tekmeledi diye yazın.size şimdi uzak gelir bu yazdıklarım bana öyle geliyordu inanın hamileliğimi doğumu çoktan unuttum.o günleri hiç yaşamamış gibiyim.
teşekkür ederim canım.bugün daha iyi çok şükür.ben samsundayım.canım cok gecmıs olsun , uzuldum. 39.9 yuksek bir ates. bugun nasıl? dustu mu bıraz? sırkelı bez bastır ellerıne , dırseklerıne ...
burası bır garıp zaten . benım de aklım burdadydı dun mesela. ama kımse olmadıgı zaman uzuluyorum cok
sen Istanbuldasin degil mi?
saol canım.dr a götürmedim.üşütmüştür muhtemelen havalar dengesiz bu ara.antibiyotik dolven fitille hallettim şükür.drun vereceğide o.sende bilirsin:)birde çocuk ikiz olunca dr daha bir perişanlık oluyo.Geçmiş olsun, çok üzüldüm. Antibiyotik birkaç günde etkisini gösterir. Neyi varmış?
evet canım 2-15 prob.arkadaşım muhterem bahçeye yaptırmış pgtyi.Hitucicim merhaba,
Icim pir pir etti inan bana. 2-15 probu mu ? Benim gibi olan var mi ?
Sen gelmiyorsun bu aralar hic. Tabi bidiklar var, sen de haklisin. Bu kadar zaman ayiriyorsun ya allah ne muradin varsa versin insallah.
evet canım 2-15 prob.arkadaşım muhterem bahçeye yaptırmış pgtyi.
sana bahsetmiştimya şifresini unutmuş diye.muhteremde prob yokmuş onlar getirtmiş.
birde onlarda promlem erkekte.
istersen ben sana onun telefonunu vereyim.istermisin???canım sımdı bana bu meseleyı bıraz acıklayabılır mısın?
şimdi 2-15 prob muhterem bahcede var dıyorsun . bu prob her daım kullanılabılıyor mu? yanı o arkadasın probunu ben de kullanabılecegım , dogru mu anlıyorum?
gercı benım aklımda semra kahraman vardı ama onda prob var mı sormak gerek sanırım degıl mı? yok derse getırtıtyoruz. getırtmek cok mu buyuk bır malıyet? bır de arkadasının esındeymıs ya sorun , erkek probu kadın probu dıye farketmıyor degıl mı ? :):)
o arkadasa rıca etsen de bır sıfre alsa da gırse nasıl hayra gırer aslında
teşekkür ederim canım.bugün daha iyi çok şükür.ben samsundayım.
saol canım.dr a götürmedim.üşütmüştür muhtemelen havalar dengesiz bu ara.antibiyotik dolven fitille hallettim şükür.drun vereceğide o.sende bilirsin:)birde çocuk ikiz olunca dr daha bir perişanlık oluyo.
istersen ben sana onun telefonunu vereyim.istermisin???
bizimkiler antibiyotik kullanmadan ateşleri düşmüyo.birde ben üşüttüklerini anladığımda başlıyorum iki günde ayağa kalkıyorlar.yoka iki çocukla uyraşmak zor.isimleri ebrar ve iclal teyzesi.Evet havalardandır. Bizim petitusumuz vardı. Şimdi oledro kullanıyoruz ufak tefek şeylerde. Diğerine geçmeden atlatsa bari. İsimleri ne kızçelerinin?
bizimkiler antibiyotik kullanmadan ateşleri düşmüyo.birde ben üşüttüklerini anladığımda başlıyorum iki günde ayağa kalkıyorlar.yoka iki çocukla uyraşmak zor.isimleri ebrar ve iclal teyzesi.