yaşadıkların için çok üzüldüm...ben antalyada yaşıyorum ve yarın
tüp bebek için iğnelere başlayacağım...burada
antalya tüp bebek merkezi var şehir olarak sana yakın gibi...pgt konusunu doktorumla konuştum bende ve bu testi genetik sorunu olan kişilere yapıyoruz senin kromozom tahlillerin de sorun yok gerek yok dedi...canım bu tüp bebek merkezi çok iyi bir merkez,ücretsiz misafirhaneleri var ve işlerinde çok iyiler...yakın illerden çok insan geliyor ve bebişi ile dönüyor...doktorum kemal özgür,bu konuda amerikada eğitim almış çok çok iyi ve düzgün bir doktor...fiyatı 3300 tl ,ilaçlar senden ama anlaşmalı bir eczane ile çalışıyorlar ve normalde bana 1300 e malolacak ilaçlar için sadece 670 ödedim ama ilaçların hepsini hemen aldırmıyor,yani 3 gün sonra yumurta takibi ile tekrar duruma göre sanırım 3 günlük tekrar reçete yazacak ...kısaca gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum gözün kapalı gelebilirsin...yalnız pgt den önce kromozom tahlillerini vhem eşine hem sana yaptırıyorlar bunun yanında hormaon tahlillerinide yaptırıyorlar ve bütün bunlar 350 lira tutuyor...pgt çok pahalı bir test eğer kromozom ttahlillerinde birşey yoksa doktoruma göre gerek yok,biz morfolojiye bakıyoruz dedi...eğer yine de pgt istersen çok para ödeyebilirsin...ama ben bu konuda doktoruma inanmayı seçtim,benimde 3 düşüğüm var bu arada ve yaşım 41...