Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

benim 17 yumurtadan 4 embriyo,16 yumurtadan 5 embriyo toplam 9 embriyom var.

iyi masallah ama niye onlara bakip transfer etmek yerine biriktiriyolar nalamadim
bakalim benim kac tane olicak
insallah ikimiz icinde hayirlisi olur
kac tane embiryon oldugunu ne zaman haber veriyolaar bide saglikli olup olmadigina ne zaman bakiyolar
tam ayni hastaliktan muzdaribiz ikimizde
ben uc senedir hic hamile bile kalamadim

canım ben 9 yıllık evliyim.hiç gebeleğim yok.daha önce çapada denedik.15 günlükken düştüler ama genetik araştırma yapmamışlardı.yumurta toplanınca kaç tane toplandığını söylüyorlar.ertesi gün de kaç tanesi döllenmiş kaçı takip ediliyor diye söylüyorlar.üçüncü gün de kaç kromozomları olduğu söyleniyor.mesela bende ilkinde 1 yedi 2 sekiz 1 dokuz vardı.bunda 1 onbir 1dokuz 2 sekiz 1 yedi var.bakalım ayırlıs sen nerde yaptırıyon.doktorun kim.

canim ben hollandadayim burda yaptiriyom
daha ilk denemem benim
ben 25 yasindayim sen kac yasindasin
korkma insallah olacak bu kez
kara gun kararip kalmaz
ben gecen yaz memoril e gelmistim sirf tupbebek icin ama yaptirmadan geri dondum hollandaya
insana orda sadece para olarak bakiyolar sanki beni cok gucume gitmisti cok agladim
canim bol dua et olacak insallah
burda bi arkadasin 14 yumurtadan alti embiryo oldu bir tanesi saglikli cikmisti simdi hamile
allah bizede verecek insallah
birbirimize destek olalaim bizi bizden baskasi anlamaz

ben 31 yaşındayım.inşallah iyice umudumu kaybemiştim.yarın doktorla randevum var bakalım ne olacak.allahım yar ve yardımcımız olsun.

ben 31 yaşındayım.inşallah iyice umudumu kaybemiştim.yarın doktorla randevum var bakalım ne olacak.allahım yar ve yardımcımız olsun.

tamam canim allah yardimcin olsun beni habersiz birakma
unutma allah ol derse oluverir
ve inaan allah ol diycek bizim bebeklerimizede
allaha emanet ol

benim nlamadığım yumurtalar 50 tanede olsa döllenen sayısı belli.yumurta biriktireceklerine sperm biriktirsinler.valla arkadaşlar ne yaptığımı bilmiyorum.hayalet gibiyim resmen.

merhaba öncelikle çokk geçmiş olsun.yazdıklarınıza çok güldüm alemsiniz malesef bizleri bu hale getirdiler.sinirlerimiz öyle bozukki.ben de ağlama seansları geçiriyorum ara ara.aklıma hep kötü sahneler geliyor.çünkü daha önce 2 kere kürtaj oldum,2 kerede düşürdüm.gerçekten benimde sabrım kalmadı arkadaşlar çok üzülüyorum.araştırma yapmaktan o kadar çok yoruldum ki.......bende 47 xxx kromozom taşıyorum.ayrıca kanda pıhtılaşma var.hep normal hamile kaldım ama malesef.....pgd ye başladık.daha 4 yumurtam oldu puregona başlayalı 6 gün oldu günde 300 yapıyorum.çok korkuyorum endişeliyim.

arkadaşlar kardelen ve dilhusar pgd yi hangi yöntemle yaptırıyorsunuz.FISH tekniği en çok yapılan belli kromozomlara yapılıyor.şuan 24 şur diye bi teknikten çok sözediliyor.24 kromozoma bakılıyor ve 12 saatte sonuç veriyor.sizler hangisini yaptırıyosunuz araştırdınız mı????????????

valla canim bende sormadim
zaten burda hicbisey anlatmiyolar
bindik bi alamete bakalim
hayir;lisi

Merhaba hanımlar ben size birşey soracagım benımde 2 düşügüm var butun testler normal cıktı aranızda sorun yoksa pgt yaptıran varmıdır

Merhaba hanımlar ben size birşey soracagım benımde 2 düşügüm var butun testler normal cıktı aranızda sorun yoksa pgt yaptıran varmıdır

benim bildigim tekrarlayan tupbebek denemelerindeki basarisizliklardada kullaniliyo canim
yada cok dusuk yapanlarda
allah yardimcin olsun

kardalen gittim hoca embriyo biriktirmek bu tedavide yapılması gereken tek şey dedi.çünkü 10 yada 20 embriyoda sağlıklı çıkıyormuş.şimdi baksak bir tane falan sağlıklı olur dedi o zaman 3 tane falan sağlıklı elde ederiz dedi.üroloğa gitmeye gerek yok dedi.yapılacak hiç bir tedavi yok.sonuç değişmez diyor.sadece embriyo biriktirerek şansın artar dedi.sana da doktorların böyle bir yöntem söyledimi.bana 1 uzun protokol birde kısa protokol yapılmıştı.hoca mayıs adetinde uzun protokol yapalım dedi.

mustafa bahçeci partneri erbil yağmur.sizin kim arkadaşlar ve sonuç olumlumu.sizede aynı yöntem mi uygulanıyor.

canim bende simdi yumurta toplamadan geldim
benimki uzun protokoldu 12 iyi yumurtam toplanmis cok sukur ama esimin sperm kalitesi iy degilmis
simdi telefon actilar ivf degil icsi yapcaklarmis onun icin
zaten 1 tane transfer edilcek sonucta embiryoyu biriktirip hepsinimi koymayi dusunuyo acaba
ben burda iki tane koysaniz daha sansim artarmi dedim fazla bisey farketmez demisti doktor
simdiye kadar cok sabirliydim hep iyi dusundum
ama cok korkuyom ben olmazsa ne yapicam diyom dayanabilirmiyim diyom kendi kendime
olmazsa esimlede aramiz bozulur
narkozdayken cok kotuymusum hep aglamisim
bana ne olur dua edin
olecem gibi

doktor 1 tane konulacak ama sağlıklı çıkma olasılığını arttırmamız gerekli diyor.yani 10 embriyo ve üzerinde sağlıklı çıkma ihtimali daha yüksek dedi.sana böyle birşeyden bahsedildimi.

doktor 1 tane konulacak ama sağlıklı çıkma olasılığını arttırmamız gerekli diyor.yani 10 embriyo ve üzerinde sağlıklı çıkma ihtimali daha yüksek dedi.sana böyle birşeyden bahsedildimi.

ben bunu ilk kez duydum canim
doktorlar bana genelde 4 yada 5 tanede 1 tanesi saglikli cikiyo demislerdi
tamamda 1 tane saglikliyi koysun hamile kalmazsan sonra yine tedavi etsin
sonucta bi yigin hormon aliyosun
biriktirmesinin bi anlamini bulamadim inanki ben
ama doktor tabi vardir bi bildigi adamin

senin simdi dondurulmus embiryolarin var
ama tekrar yine igneyemi basladin bi zahmet once onlara bi baksaydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…