- 16 Mart 2007
- 1.918
- 9
-
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #2.101
ozlemcano insallah iyisindir...masallah ilerledin yakinda cinsiyetinide ögrenirsin sonra isim telasi sonra alisveris bebis geldimi Allah izin verirse, bisey yapmaya vaktin kalmaz :)
Rabbim hekese bu duyguyu yasatsin....Anne olmak cok güzel....bizler Rabbimin imtihan kuluyuz....
kardelen nerelerdesin bugun senin randevun vardi demi
merak ediyorum seni haber versen iyi olur insallah hersey yolundadir
ayy valla unutmadigin icin cok sevindim unuttun sanmistim
iyi gecti cok sukur
14 tane yumurtam olmus rahim kalinligi 10 mus
cuma allah izin verirse yumurtalarim toplancak
dua ette saglikli embiryom ciksin
ayyyyyyy bende minik bebegime kavusayim
cok heyecanligim onu bana vercekleri icin
insallah hic bi aksilik olmaz
cok korkuyom ozlem ben ya saglikli cikmazsa diye
cikar demi?
benim icin cok dua et olurmu
ben cok fena kotuyum
senin nasil gidiyo hamilelik
sen bana umut oluyon hep
kacinci haftanizdasiniz cinsiyeti belli oldumu
allaha emanet olun
merhaba kardelen tedavin nasıl gidiyor.bende pgd yaptırıyorum. seninki pgd mi.hangi aşamadasın.ben şuan puregon 300 doz ve lucrin 0.5 kullanıyorum.çok korkuyorum..........
arkadaşlar bende hiç bir sorun yok.eşimde 13-14 kromozomlorında kırılma ve yer değiştirme var.buna bağlı olarak da kromozom sayısı 45xy.bir kez tüp bebek yaptırdık.düştü.şimdi ikinciye tedavi oluyorum.bundan 2 ay önce 17 yumurta toplandı ve 4 tane döllendi.şimdide 16 tane toplandı 4 tane döllendi.bunlar şu an donduruldu.doktorum bir kez daha toplayalım öyle genetik araştırma yapalım diyor.benim moralim sıfır.bu gün ürologla konuştum.ilaç falan artı birşey katmaz mı diye genetik olduğu için hiç bir artısı olmaz diyor.benim gibi bu sorunları yaşayıp başarı elde eden var mı.inanın tekrar yumurta toplanmasını göze alamıyorum.iyice moralim bozuldu.
kardelen senin kaç tane döllenmişin var.benim anlamadığım eğer bunlarda yoksa diğer toplananda çıkar mı.bizede herşey yapıldı inanın ilaçlar dahil 20bini buldu harcadığım para .bakılsın sonuçta elimizde 8 tane dndurulmuş var.yoksa diğer toplanacak 4 tanede mi çıkcak.kesinlik var mı.bu durumda bizede yazık.ben manevi olarak bittim.
benim nlamadığım yumurtalar 50 tanede olsa döllenen sayısı belli.yumurta biriktireceklerine sperm biriktirsinler.valla arkadaşlar ne yaptığımı bilmiyorum.hayalet gibiyim resmen.