Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

buyuk kizim normal yolla oldu ama özürlü daha yeni uyutabildim kücük kizim pgt yoluyla oldu ilk denemede Rabbim verdi onu bize cok zor surec biliyorum ama herseye degiyor Rabbim hamd olsu Rabbim sizlerid sevindiirsinn

msne gelmedi bisey kusura bakma ben yatmam lazim kizlar anca uyudu ben sana yarin olinsAllah daha detaayli aanlatirim Allah rahatlik versin

ozlemcano insallah iyisindir...masallah ilerledin yakinda cinsiyetinide ögrenirsin sonra isim telasi sonra alisveris bebis geldimi Allah izin verirse, bisey yapmaya vaktin kalmaz :)

Rabbim hekese bu duyguyu yasatsin....Anne olmak cok güzel....bizler Rabbimin imtihan kuluyuz....

guzel dileklerin icin cok cok tesekkur ederim canim kader arkadasim
evet baya ilerledik 12. haftanin icindeyiz cok sukur ki hala biraz bulantilarr
oluyor ama olsun bebisim icin deger yeterki benimle olsun hic onemli degil
19 nisanda randevumuz var belkide ogreniriz cinsiyetini hic belli olmaz herseyin hayirlisi

kardelen nerelerdesin bugun senin randevun vardi demi
merak ediyorum seni haber versen iyi olur insallah hersey yolundadir

kardelen nerelerdesin bugun senin randevun vardi demi
merak ediyorum seni haber versen iyi olur insallah hersey yolundadir

ayy valla unutmadigin icin cok sevindim unuttun sanmistim
iyi gecti cok sukur
14 tane yumurtam olmus rahim kalinligi 10 mus
cuma allah izin verirse yumurtalarim toplancak
dua ette saglikli embiryom ciksin
ayyyyyyy bende minik bebegime kavusayim
cok heyecanligim onu bana vercekleri icin
insallah hic bi aksilik olmaz
cok korkuyom ozlem ben ya saglikli cikmazsa diye
cikar demi?
benim icin cok dua et olurmu
ben cok fena kotuyum
senin nasil gidiyo hamilelik
sen bana umut oluyon hep
kacinci haftanizdasiniz cinsiyeti belli oldumu
allaha emanet olun

ayy valla unutmadigin icin cok sevindim unuttun sanmistim
iyi gecti cok sukur
14 tane yumurtam olmus rahim kalinligi 10 mus
cuma allah izin verirse yumurtalarim toplancak
dua ette saglikli embiryom ciksin
ayyyyyyy bende minik bebegime kavusayim
cok heyecanligim onu bana vercekleri icin
insallah hic bi aksilik olmaz
cok korkuyom ozlem ben ya saglikli cikmazsa diye
cikar demi?
benim icin cok dua et olurmu
ben cok fena kotuyum
senin nasil gidiyo hamilelik
sen bana umut oluyon hep
kacinci haftanizdasiniz cinsiyeti belli oldumu
allaha emanet olun

canimmm cok cok cok sevindim senin adina inanki heran aklimdasin
unuturmuyum seni hic bol bol dua et benimde 14 du yumurtam
insallah saglikli cikacak hep olumlu ol pozitif ol ki hersey guzel gecsin

hamilelik cok zor geciyordu ama daha iyi oluyorum yavas yavas
suanda 12+4 gunluk allah in izni ile insallah 19 nisan da afspraak var
ozaman belki belli olur cinsiyeti ama bana erkek gibi geliyo
rabbim kucagima almayi nasip etsinde kiz erkek onemli degil aslinda

dualarimdasin allah a emanet ol optum beni habersiz birakma

merhaba kardelen tedavin nasıl gidiyor.bende pgd yaptırıyorum. seninki pgd mi.hangi aşamadasın.ben şuan puregon 300 doz ve lucrin 0.5 kullanıyorum.çok korkuyorum..........

merhaba kardelen tedavin nasıl gidiyor.bende pgd yaptırıyorum. seninki pgd mi.hangi aşamadasın.ben şuan puregon 300 doz ve lucrin 0.5 kullanıyorum.çok korkuyorum..........

Bende gonalf 150 ile decapepylkullandim Allah izin verirse cuma yumurtalar toplancak 14 yumurtam olmuş banad Pgt yapılcak inşallah sağlıklı embiryolarimiz çıkar Allah'a emanet ol

arkadaşlar bende hiç bir sorun yok.eşimde 13-14 kromozomlorında kırılma ve yer değiştirme var.buna bağlı olarak da kromozom sayısı 45xy.bir kez tüp bebek yaptırdık.düştü.şimdi ikinciye tedavi oluyorum.bundan 2 ay önce 17 yumurta toplandı ve 4 tane döllendi.şimdide 16 tane toplandı 4 tane döllendi.bunlar şu an donduruldu.doktorum bir kez daha toplayalım öyle genetik araştırma yapalım diyor.benim moralim sıfır.bu gün ürologla konuştum.ilaç falan artı birşey katmaz mı diye genetik olduğu için hiç bir artısı olmaz diyor.benim gibi bu sorunları yaşayıp başarı elde eden var mı.inanın tekrar yumurta toplanmasını göze alamıyorum.iyice moralim bozuldu.

arkadaşlar bende hiç bir sorun yok.eşimde 13-14 kromozomlorında kırılma ve yer değiştirme var.buna bağlı olarak da kromozom sayısı 45xy.bir kez tüp bebek yaptırdık.düştü.şimdi ikinciye tedavi oluyorum.bundan 2 ay önce 17 yumurta toplandı ve 4 tane döllendi.şimdide 16 tane toplandı 4 tane döllendi.bunlar şu an donduruldu.doktorum bir kez daha toplayalım öyle genetik araştırma yapalım diyor.benim moralim sıfır.bu gün ürologla konuştum.ilaç falan artı birşey katmaz mı diye genetik olduğu için hiç bir artısı olmaz diyor.benim gibi bu sorunları yaşayıp başarı elde eden var mı.inanın tekrar yumurta toplanmasını göze alamıyorum.iyice moralim bozuldu.

Benim esimdede aynı sorun var bende ilk kez tupbebek yaptırıyorum
Benim anlamadığım niye hepsine aynı anda bakmak istiyor
Bı tane sağlıklı embiryolarimiz yeterli zaten
Bize icsi yapcaklar
Ben Hollanda'da tedvi görüyorum
Allah hepimizin yardımcısı olur inşallah

Çok korkuyom ben

kardelen senin kaç tane döllenmişin var.benim anlamadığım eğer bunlarda yoksa diğer toplananda çıkar mı.bizede herşey yapıldı inanın ilaçlar dahil 20bini buldu harcadığım para .bakılsın sonuçta elimizde 8 tane dndurulmuş var.yoksa diğer toplanacak 4 tanede mi çıkcak.kesinlik var mı.bu durumda bizede yazık.ben manevi olarak bittim.

ben bahçeci kliniğinde tedavi görüyorum.yarın da hocaya gidicem.nereye kadar kaç defa toplanacak.hani kök hücreden sperm yapılıyo.bizede yapılsın.perşembe günü yumurtalar toplandı.inanın perşembeden beri uykum yok.bıktım iyice.

benim nlamadığım yumurtalar 50 tanede olsa döllenen sayısı belli.yumurta biriktireceklerine sperm biriktirsinler.valla arkadaşlar ne yaptığımı bilmiyorum.hayalet gibiyim resmen.

kardelen senin kaç tane döllenmişin var.benim anlamadığım eğer bunlarda yoksa diğer toplananda çıkar mı.bizede herşey yapıldı inanın ilaçlar dahil 20bini buldu harcadığım para .bakılsın sonuçta elimizde 8 tane dndurulmuş var.yoksa diğer toplanacak 4 tanede mi çıkcak.kesinlik var mı.bu durumda bizede yazık.ben manevi olarak bittim.

canim ben daha bugun 10 pregnyl igne olucam cuma allah izin verirse topliycaklar
benim bildigim genelde her 4 yada 5 embiryodan bir tanesi saglikli cikiyomus
arkadaslar olumsuz dusunmeyelim ne olur
bende kendimi cok zorluyorum sinir krizi falan gecirmemek icin sakin kalmaya calisiyorum
bu iste asla kesinlik yok
bende uykuyu falan unuttum arttik hep dua ediyom rabbim sabir ver diye

benim nlamadığım yumurtalar 50 tanede olsa döllenen sayısı belli.yumurta biriktireceklerine sperm biriktirsinler.valla arkadaşlar ne yaptığımı bilmiyorum.hayalet gibiyim resmen.

sperm niye biriktieceklerki?
embiryolara bakiyolar zaten
bu hastalikta azmi embiryon oluyo ben bilmiyodum

allah ol der insallah ta bizim bebeklerimizde olur

X