Pgt yaptırmalı mı yaptırmamali mi?

Merhaba genetikten sağlıklı gelen embriyolarda da düşük olabiliyor mu?

Normalde eslerin genetigi normalde ve dusuk vs gecmisi yoksa gerek görmüyorlar ama esinizde morfoloji sıkıntısı varsa yaptirmaniz faydali olabilir bu da tup bebek yaptirdiginiz merkezin birlesmeyi yapacak yumrta ve spermi secme kalitesine gore degisir
Ancak maddi imkaniniz var ise pgt en guzeli bence
Merkez secim konusunda cok iyi bir teknolojiyse gerek olmayablr. 1000 kez kucuktuldu bakildi ims filan ile bakildi ole seyler okuyorum misal sperm seçiminde

Merhaba. Embriyodaki genetik sorunlar sadece anne babadan geçmiyor. Yani bizde de genetik sorun yok diye düşünmeyin. Bizde de herhangi bir taşıyıcılık olmamasına rağmen pgtye gönderdiğimiz 8 embriyodan 4 tanesi genetik kusurlu çıktı. Maddi açıdan karşılayabiliyorsanız bence mutlaka yaptırın. Genetik olarak sorunlu embriyolar çoğunlukla tutmuyor, tutsa da birkaç hafta içinde düşüyor. Tabi tüm bu aşamaları atlatıp düşük bir ihtimal olsa da size tutunur ve doğmayı başarırsa genetik hastalıklı bir bebek dünyaya geliyor. Ben 4 transfer yaptırdım bu 4 transferde genetik testten çok daha fazla para ödedim. İşin bir de psikolojik boyutu var tabi. Negatif sonuçlanan her transfer büyük yıkım oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…