- 7 Şubat 2017
- 2.315
- 2.250
- 133
- Konu Sahibi Sessizgemi86
-
Merhabalar benim bir başarısız tüp denemem var eşimde kromozom translokasyonu tespit edildi pgt uygulancak yarın tedaviye başlıyoruz. Daha önce pgt yaptıranlar ya da yaptıracak olanlar. Nasıl oldu aynı ay transfer oldumu başarı derecesi nedir
Merhabalar. Acaba her embriyo için ne kadar ücret ödediniz?Merhaba benimde esimde 13 14 translokasyin var. pgt ye giden 8 taneden sadece 1 tanesi saglikli geldi 8 haziranda transfer yapildi fakat kimyasalla sonuçlandı.su an ikinci tedavideyim cuma gunu yumurtalar toplandi 6 tanesi suan 3.gune geldi.5.gune gelirlerse pgt ye gidecekler.pgt de 20 22 gun sonra sonuc cikiyor ve ondan sonraki ilk adette transfer hazirligina baslaniyor.belki soruna cvp almissinder ama gorunce yazmak istedim
295 dolarMerhabalar. Acaba her embriyo için ne kadar ücret ödediniz?
295 dolar
Çok sağol canım bende bıgün 3. Gündeyüm adetüme iki hafta var demekki ağustos sonuna sarkacakMerhaba benimde esimde 13 14 translokasyin var. pgt ye giden 8 taneden sadece 1 tanesi saglikli geldi 8 haziranda transfer yapildi fakat kimyasalla sonuçlandı.su an ikinci tedavideyim cuma gunu yumurtalar toplandi 6 tanesi suan 3.gune geldi.5.gune gelirlerse pgt ye gidecekler.pgt de 20 22 gun sonra sonuc cikiyor ve ondan sonraki ilk adette transfer hazirligina baslaniyor.belki soruna cvp almissinder ama gorunce yazmak istedim
Bazı merkezler yurt dışına gönderiyolar cNım ben yPtırmanı tavsiye ediyorum en azından boşa kürek çekmezsinPahalı bir işlem sanırım. Kesin çözümde değil. Benim 4 başarısız denemem oldu doktorum tek genetik testi kaldı dedi. Eğer bu son transferde tutmazsa bu yöntemi öneriyor.
Bu yöntem Türkiye de yapılıyor değil mi? Neden solar bazında acaba off
Kac tane pgt ye gitti seninÇok sağol canım bende bıgün 3. Gündeyüm adetüme iki hafta var demekki ağustos sonuna sarkacak
Daha gitmedi perşembeye kalanlarla gitçek şu an 6 tane devam ediyoKac tane pgt ye gitti senin
benimde bugün 4.gün bende yarını bekliyorum ilk tedavimde 13 yumurta toplandı 10 tane döllendi 8 tanesi pgt ye gitti.bu defa yine 13 toplandı 8 döllendi ama 6 tanesi bölünmeyi devam ettiriyo su an bakalım 5.güne kac tane kalacak.senin ki nasıldı.birde hangi merkezde yaptırıyosun.Daha gitmedi perşembeye kalanlarla gitçek şu an 6 tane devam ediyo
Ben maslak acıbademde yaptırıyom benim öncesinde 16 toplandı 11 i döllendi 5. Güne 5 tane kaldı ama onlara pgt yapmadık. Bu seferde 6 tane toplandı 6 sı döllendi devam ediyolar umarım hepsi kalırda sağlam çıkar sen nerde yaptırıyosunbenimde bugün 4.gün bende yarını bekliyorum ilk tedavimde 13 yumurta toplandı 10 tane döllendi 8 tanesi pgt ye gitti.bu defa yine 13 toplandı 8 döllendi ama 6 tanesi bölünmeyi devam ettiriyo su an bakalım 5.güne kac tane kalacak.senin ki nasıldı.birde hangi merkezde yaptırıyosun.
4 kez basarisiz deneme az degil bence hic zaman kaybetmeden genetik testi yaptirmalisin esinede kendine de.
Bazı merkezler yurt dışına gönderiyolar cNım ben yPtırmanı tavsiye ediyorum en azından boşa kürek çekmezsin
Ankara mı İstanbul mu?Memorialde yaptiriyorum bende
Istanbul Şişli memorialAnkara mı İstanbul mu?
Ben ilk iki denememi ankara memorıal da yaptırdım ve eksik test yapmışlardı bana boşa harcadım zamanıda parayıda. Ama istanbul memorial i hep iyi duydum. Hakkınızda hayırlısı olsun güzel haberler alırsınız inşallahIstanbul Şişli memorial
Merhabalar benim bir başarısız tüp denemem var eşimde kromozom translokasyonu tespit edildi pgt uygulancak yarın tedaviye başlıyoruz. Daha önce pgt yaptıranlar ya da yaptıracak olanlar. Nasıl oldu aynı ay transfer oldumu başarı derecesi nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?