Ama sen beni utandırıyorsun
Sağol güzel arkadaşım,güzel yüreğinle güzel görüyorsun
Yoksa yarışmaya mı katılacaksın
Neyi kutluyoruz
ay ne beceriksizim ya resim atamadım ortaya dosya büyük der bişey der paff tepsmi çektim amme hava atamadım becerikliyim diye :)))))
Yok be yapım aşamalarını çekmedim son fırın aşaması bendeki :))
Ellerine sağlık arkadaşım
Ellerine sağlık arkadaşım
Afiyet şifa olsun
Neyi kutluyoruz
Öyle mi çok sevindim.Hayırlı olsunMahkemesi vardı canım benimde takip ettiğim manen destek olduğumçok zor dönemleri idi kazandı mutlu sona erdi şükür
İyi Pazarlar canımDiyet yalan hafta sonu bende aile bir arada kahvaltı öğlen yemeği bir arada :))) sağol canım benim iyi pazarlar
çok sağ ol canım
benim düğünümde yoktu o kadar katlı pastaSen bir 18 katlı pasta yapta kutlama yapalım be hahhahahah tüm estetik deki arkadaşları çağıralım
ben sulu un sürüyorum bi dahakine öyle yapayım canım sağolasınYağı sürüp nişasta serpiştirip fırçayla yayıyoruz
Sonra bu börekteki işlemler
Tamam keselimçok sağ ol canımJelesec manevi olarak bu süreçte heq yanımdaydı sağ olsun pasta hemen keselim valla
Ben de onu hiç yapmadımben sulu un sürüyorum bi dahakine öyle yapayım canım sağolasın
eşim hemen küçük bişey getirdi keTamam keselim
bazen takılıyorum ben bi tarife bi ara sürekli gül böreği yapardım sonra rulo yapmaya başladım bi ara tepsi niyeyse bi tarif yapınca takılıyorum ona
Afiyet olsun.eşim hemen küçük bişey getirdi ke
bazen takılıyorum ben bi tarife bi ara sürekli gül böreği yapardım sonra rulo yapmaya başladım bi ara tepsi niyeyse bi tarif yapınca takılıyorum onasen çok beceriklisin valla maşallah
çok sağ ol canımJelesec manevi olarak bu süreçte heq yanımdaydı sağ olsun pasta hemen keselim valla
ben el açması kol böreği yağda bekletince açılıyor ya kıymalı yaparım bol soğanlı bomba bişey oluyor el açması heq farklı ama ben pek beceremem açıkcasıAfiyet olsun.
Ben aslında el açması börek daha sık yapıyorum.Hazır yufka ile yapïnca aklıma ne eserse onu yaparım.En çok serme böreği yaparım...Sağol canım farklı tariflere,denemeye meraklıyım.Doğaçlamayı seviyorum...
aynen öyle kolay olmamalı evli barklı çoluk çocuk sahibi bi kadının iffetine laf etmek ben kendimi biliyordum zaten de kanıtlanmış oldu bu şekildeBen zorda olanın darda olanın yanında oldu mu kendimi manevi iyi hissediyorum valla çok isteyerek oldumonur savaşıydı kazanman beni çok mutlu etti
Bayağır el açması yapmadımben el açması kol böreği yağda bekletince açılıyor ya kıymalı yaparım bol soğanlı bomba bişey oluyor el açması heq farklı ama ben pek beceremem açıkcası
Bize bir börek yapmadın