Hamur İşleri Peynir Pastasi-Resimli

Şenizcanim bunu taniyan birilerinin olmasi beni cok sevindirdiŞenizevet canim dedigin gibi bende kendim yapiyorum sordum nasil yapildigini ögrendim cok basit ve bize göre lezzetli biz ailecek seviyoruzyerimseniben
migroslarda satilan herseyi almiyoruz dogrusu icinde neler olduguna dikkat etmemiz gerek endise ile yemektense kendimiz yapip gönül rahatligi ile yerizyerimseniben
ayrica aciklaman icinde cok tesekkür ederim canimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Ayyyy yine nasıl heyecanlandım hemşehrim her yeni ve güzel tarif gördüğümde böyle oluyorum.
Biraz peykek i andırıyor,tadıda benziyor olabilir sanırım.
Mayanın miktarını yazmamışsın cnm,yarım kg una yarım paket instant maya yeterli midir sence?
En kısa zamanda deneyip resmini eklerim cnm.
Ellerine ve emeğine sağlık.

Son düzenleme:

evet canim yarim instat maya yeterli.
umarim begenirsin canimyerimseniben
yaptiginda paylasiran cok sevinirim canimopuyorumnanaktan
cok tesekkür ederimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Fotoğraf makinesi bulduğumda tariflerimi eklemeye çalışıyorum cnm.
Eşime bir göstereyim bakayım,beğenirse(Yemek konusunda çokkkkkkkkkkkk huysuzdurda kendileri) bu pazar yapıp resim eklerim.

Fotoğraf makinesi bulduğumda tariflerimi eklemeye çalışıyorum cnm.
Eşime bir göstereyim bakayım,beğenirse(Yemek konusunda çokkkkkkkkkkkk huysuzdurda kendileri) bu pazar yapıp resim eklerim.

tabiki canim eslerimiz sagolsunlar onlarin istekleride cok önemli insallah begeniryerimseniben
bizim fotograf makinamiz kayboldu esim mart da TR ye gitmisti esyalari calindi havaalaninda bulunmadi daha almadik bende cep telefonu ile cekiyorum zaten:kedi:

Ellerinize saglik, cok güzel görünüyor, en kisa zamanda deniyecegim
instant maya kuru mayami oluyor canim, dr.otker in yesil kücük paketlerde
olan mayasindanmi?

Ellerinize saglik, cok güzel görünüyor, en kisa zamanda deniyecegim
instant maya kuru mayami oluyor canim, dr.otker in yesil kücük paketlerde
olan mayasindanmi?

cok tesekkür ederim canimopuyorumnanaktan
canim ben aslinda daha cok yas maya kullaniyorum kücük küp halinde 42gr oluyor 1 kg una tam yetiyor yarim kg una yarisini kullaniyorum ama farketmez kuru mayada kullanabilirsin.

canım ellerine sağlık çok güzel görünüyor ilk kez gördüm böyle bişeyi hemen denemek istiyorum ama eşim askerde gelsin ona yapıcam inş

canım ellerine sağlık çok güzel görünüyor ilk kez gördüm böyle bişeyi hemen denemek istiyorum ama eşim askerde gelsin ona yapıcam inş

cok tesekkür ederim canimopuyorumnanaktan
allah kavustursun canim insallah esine en kisa zamanda kavusursun:Saruboceq:
umarim dener ve begenirsinizopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…