estagfirullah canim ne demek tesekkur ederim dusundugun icin cok naziksin.Evet haklisin aslinda ama o kadar cok yoruldumki yedi yildir ama buna ragmen gidecektim tabiki dr Istanbul'da ama fransadaki turk dr um sagolsun orada ugresma dedi ve bir suru testler yazdi bana insallah donuste yaptiracagim ve 4 eyluldede paris hastanesinde avrupada bayagi unu olan bir drmus diye netten arastirdim ondan randevu aldik ona gidecegiz insallah bakalim neler isteyecek bizden ama sunu biliyorumki tekrar cok yorucu gunler bekliyor bizi hayirlisi insallah herzaman birbirimize dua edelim insallah.Tekrar dusundugun icin tesekkurler canim Rabbim hepimize mujdeli haberler vermeyi ve almayi nasip etsin insallah.
merhaba çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın çok merak ettim ne ilacıymış o ismini yazarmısın hangi hastalık için kullanılıyormuş benimde 3 düşüğüm oldu benimkilerin karnımda kalbi durdu bu yüzden çok merak ettim kullanılan ilacı cevaplandırırsan sevinirim amin canım allah sanada kolaylık versinbenimde 5 tane dustu benimki rahim anemisi kalp seklindeymis rahim ondan dustugu soyleniyor 4 tanesi dustu bir taneside kalbi durdu 7 haftalikken tedavi goruyorum butun testlerim yapildi esimde sorun yok simdi tek sey bir tane hap varmis ondan hep olumlu sonuc almislar onu verecekler takrar bebek deniyorum o hapi kullanan kisilerin hepsininde bebegi saglikli dusmeden dogmus olurya bende hamile kalir dusmeden 9 ayimi tamamlarsam sizlerle paylasirim insallah ayrica bu hap baska hastalik icinmis ama allahin isi iste bebegin dusmesini onluyormus neyse allah kolaylik versin cumlemize kizlar
arkadaslar gelismelerden haberdar ederseniz cok sevinirim cunku belki birimizin kacirdigi ama bir digerimizin buldugu biseyler vardir.Allah en kisa zamanda sag salim saglikli bebislere kavusmayi nasip etsin insallah.
merhaba arkadaşlar kusura bakmayın ben acemiyim biraz önce bişeyler yazdım ama başarılı oabildim mi bilmiyorum ben sizlere moral verbilmeyi hayal ediyordum umut verebilmeyi ama 2 gün önce kürtaj oldum 9 haftalıktı ve kalbi durdu malesef ben faktör 5 denilen pıhtılaşma hastsıyım her gün sabah akşam iğne oldum herşey hiç olmadığı kadar yolundaydı hatta ilk defa kalp atışlarını duymuştum ama nasip değilmiş araştırmaya devam ettiricem en son eskişehirde bir profesöre gittim takip ediyodu lütfen sizlerde bildiklerinizi gönderin fikir alışverişinde bulunalım ve lütfen umudunuzu kaybetmeyin bu sıkıntıların sonu aydınlık inşallah şimdiden teşekkürler
rica ederim nurseay o gideceğin dr un yaptıracağı tahlilleri banada yazarsan sevinirim haklısın canım çok zor günler bizleri bekliyor rabbim bize sabır ve güç versin inşallah biz zor günlerede katlanırız yeterki hayırlı sağlıklı bebeklerimiz olsun rabbim tüm isteyenlere o annelik duygusunu tattırsın inşallah amiiiiin inşallah birgün o haberi verir ve alırız hayırlısıyla
hoşçakal
nursenay kan pihtilasmasi dusuge neden oluyormus bu yuzde once aspirin tedavisi yapiliyo sonuc alinamiyorsa igne tedavisi yapiliyo yani kanda al yuvarlarla ak yuvarlarin dengesizliginde testini yaptir belki ondandir
merhaba arkadaşlar kusura bakmayın ben acemiyim biraz önce bişeyler yazdım ama başarılı oabildim mi bilmiyorum ben sizlere moral verbilmeyi hayal ediyordum umut verebilmeyi ama 2 gün önce kürtaj oldum 9 haftalıktı ve kalbi durdu malesef ben faktör 5 denilen pıhtılaşma hastsıyım her gün sabah akşam iğne oldum herşey hiç olmadığı kadar yolundaydı hatta ilk defa kalp atışlarını duymuştum ama nasip değilmiş araştırmaya devam ettiricem en son eskişehirde bir profesöre gittim takip ediyodu lütfen sizlerde bildiklerinizi gönderin fikir alışverişinde bulunalım ve lütfen umudunuzu kaybetmeyin bu sıkıntıların sonu aydınlık inşallah şimdiden teşekkürler
bende 2,5 yıllık evlıyım.olu gebelık geçırdım.kurtaj oldum 2 seneye yakın oldu.şimdi tekrar hamıleyım daha 2ay 1 gun oldu.ben ılkınde kalp atısını duyamamıştım.bu kez duyduk ama korkuyorum duracak dıye.Allah korusun.kalp atısı durunca kanama falan gıbı belırtı oluyormu.henuz belırtım yok herşey normal gıbı ama tereddutteyım.dun tekrar ultrasona gırmek ıstedım doktorum gerek yok boşyere rısk alma dedı.çok merak edıyorum.sanada çok geçmiş olsun en kısa zamanda hayırlısıyla kalırsın inşallah sonu hayır olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?