öncelikle herkeze geçmiş olsun rabbim bir daha bize o zor günleri yaşatmasın inşallah hayırlısıyla sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin bende 3 kez düşük yaşadım benim bebeklerimin karnımda kalp atışları durdu malesef düşük değil kürtaj oldum yani bebeklerimi 8,11,8 . hft kybettim allah kimseye bu acıları yaşatmasın çok zor çünkü hepiniz bilirsiniz yapılan araştırmalarda bir sebebi bulunamadı sebebinin olmamasınada bir anlam veremiyorum 3 defa aynı şeyi yaşıyorum ve dr lar sebepsiz diyor nasıl oluyor kafayı yemek üzereyim düşünmekten son hamileliğimde progestan,kan sulandırıcı iğne ,aspirin kullandım dr um sebepsiz olanlarada bu tedavi uygulandığını söylemişti ama malesef olmadı sonu yine hüsran oldu arkadaşlar hamileliğinde bu tedaviyi uygulayan varmı yada dr u bu tedaviden bahseden arkadaşlar varmı bilgi verirseniz sevinirim
birde araştırma için sizlere yapılan testleri açık isimleriyle yazabilirmisiniz eksik olan testlerimiz varmı kontrol etmiş oluruz hep birlikte herkeze iyi geceler
canim gecmis olsun birebir ayni zamanlarda kaybetmisiz bebeklerimizi ama benim besinciyide birbucuk ay oce kaybettim Allah kimseye gostermesin.haklisin yapilan testleri buradan takip etsek birbirimizle belki bir ipucu buluruz birbirimiz icin insallah diyelim.Bana kromozom analizi,pihtilasma,tiroid,kizamikcik,Igg,Igm,antikuagulan,hsg(rahim filmi),toksoplazma,anti hbs,anti hiv hatirladiklarim bunlar ve sperm testi yapildi ama hicbisey bulunamadi son olarak 4 eylule randevu verdiler amh ve inhibine testleri yapilacakmis ama bunlardanda pek bir sonuc cikmazmis nette bir dr a sormustum.Sana neler yapildi canim belki gozden kacirdiklarimiz vardir.Bu arada evet bende hamileliklerimde bol bol progestan aspirin gibi seyler kullandim ama eger bebegin kalbi durmussa yada hic calismamissa progestan bosu bosuna bebegi tutup zaman ve umut kaybettiriyor.Allah birdaha yasatmasin insallah hepimize.
merhaba arkadaşlar... bende 4 düşük yaşadım... düşük değil aslında 4.nünde kalp atışaları durdu.ilki ikizdi doğsalardı 5 çocuk annesi olacaktım ama nasip değilmiş.benim doktorum ege üniv. her türlü yapılabilecek ne varsa yapıldı genetiktede sebebi olmayan düşüklerin içine alındı...şimdi tekrar çalışmalara başladık..çok korkuyorum ama bebeğimi kucağıma almakta istiyorum.o yüzden arkadaşlar sizleri çok iyi anlıyorum allahım herkese nasip etsin...
sanada çok geçmiş olsun daha çok yeniymiş seninkisisenağlama rabbim sabırlar versin ben sonuncusunu şubat 21 de kaybettim ama hala ağlıyorum rabbim bir daha yaşatmaz inşallah cümlemize bana yapılan testler :genetik analiz bebekten alınan parçadan yapıldı kandan istemedi dr belkide onuda yaptırmak gerekiyor bilmiyorum sana nasıl yapıldı kromozom analizi,tourch testleri,tiroid testleri,faktor v mutasyon,protrombin mutasyon,MTHFR mutasyon,protein S,protein C,lupus antikoagulan,antıkardıolıpın IgM,antıkardıolıpın IgG ,anti hıv hamileykende hormon ve kan tahlilleri yapıldı bütün değerlerim normal sadece PROTEİN S değerim yüksak çıkmış dr umda sebep yok diyor rahim filmi ve sperm testi yaptırmadım hiç dr uma sordum gerek yok dedi ama eşime söylüyorum sperm testi yaptırmasını.pıhtılaşma testlerini isimleriyle yazabilirmisin ayrıca anti hbs ne testi ben yaptırmadım o testi.amh ve inhibine testi ne amaçla yapılıyor bilgi verirsen sevinirim ilgine teşekkür ederim kendine iyi bak
merhaba arkadaşlar... bende 4 düşük yaşadım... düşük değil aslında 4.nünde kalp atışaları durdu.ilki ikizdi doğsalardı 5 çocuk annesi olacaktım ama nasip değilmiş.benim doktorum ege üniv. her türlü yapılabilecek ne varsa yapıldı genetiktede sebebi olmayan düşüklerin içine alındı...şimdi tekrar çalışmalara başladık..çok korkuyorum ama bebeğimi kucağıma almakta istiyorum.o yüzden arkadaşlar sizleri çok iyi anlıyorum allahım herkese nasip etsin...
nurseay teşekkür ederim allahım kimseye göstermesin.bizlere nasip etsin .doğum için o masaya yatmayı düşünürken kürtaj için yatmak o acı bambaşka bişey..dediğin gibi bu imtihanı allahın izniyle vereceğiz..
m serap ve nurseay son tedbir olarak bana hamile kaldıktan sonra hemen iğneye başlayacağız heparin iğnesi denildi o kadar ....sizlerinde güzel hamile haberlerinizi bekliyorum..
canım dün doktor kontrolüne gittim,kanamam kesilmişti,dr. tekrar gelecek dedi ve akşam yine başladı.pıhtıları atıyomuşum.şu anda çıkmayan bi tahlilim var,tekrarlayan düşüklerle ilgili.dr. ona göre genetik teste gerek olup olmadığına kara verecek.araştırma hastanesinde çalıştığından orda yapılıyomuş ve hiç sıra beklemiceksin dedi.sadece genetik test sonucu 1 ayda çıkarmış onu beklicekmişim.diğer testim p.tesi belli olucak bakalım.eğer tekrarlayan düşükse genetik değil ,ben de bi sorun olduğı çıkacak heralde.onun da çaresi vardır umarım.nurseay acanım ben izmirde yaşıyorum,gerçekten o kadar uzun süreye mi verirler ,çok uzun ya.perşembe ya da cuma kontrole gidicem dr. kürtajdan 1 hafta sonra çağırmıştı.gittiğimde konuşup sorarım.doktorum aynı zamanda araştırma hastanesinde,belki daha önceye aldırır tahlilleri,umarım yani.[/QU
kromozom analizini univ hastanelerinde yapiyorlar bildigim kadariyla yani ben ist 'da çapa ya yonlendirilmistim genetik bolumune gidiyorsun once bir soyagaciniz cikartiliyor sonra kan alinacak yere gonderiliyorsunuz randevu suresi uzun oluyor bize hemen hemen bir yila yakin bir surede vermislerdi randevuyu cunku heryerde yapilan bir test degil ama bir hemsire tanidik vasitasiyla unuttum ama galiba alti yedi aya vermislerdi senin dr nun hastanesinde yapiliyorsa heralde yardimci olur sana yani insallah daha erken bir zamana verirler randevuyu.gelismelerden birbirimizi haberdar edersek iyi olur benimde bir sonraki randevum 4 eylulde sabirla bekliyorum bakalim ne olacak Allah'tan hayirlisi hepimiz icin canima.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?