Canım benim bi arkadaşımda hamile kalıyodu ama bebek karnında zehirleniyodu ve düşük yapıyodu her seferinde doktor değiştirdi ve şimdiki doktoru hamile kalırsan hergün iğne vuracaksın dedi.şuanda 7 aylık hamile ve hamileliğin ilk gününden dogumuna kadar her gün iğne vuruyo her tarafı delik deşik oldu.İki ay sonra doğum yapacak işte...Doktoru da riskli gebelik konusun da uzman.bende önümüzdeki ay ona gidecem çok iyi bi doktor...Neden tedavi için türkiyeye gelmiyosun...
canım geçmiş olsun. benimde iki tane düşüğüm oldu tüm tahliller yapıldı, düşeğe sebep olabilecek herşey araştırıldı ama hiç bir sonuç alınamadı. dr um seninki tesadüfi düşükler diyor bakalım inşallah bir daha olmaz.
geçmiş olsun,ben de 4 yıllık evliyim 2 düşüğüm var.sonuncusunu 4 gün önce yaptım ,kalp atışı durduğundan kürtajla aldılar 9+3 tü.ilki 6,5 haftalıktı kanamam başladı kendiliğinden düşmüştü.tahlillerimde ve anatomik yapımda düşüğe neden olabilecek herhangi bir sebep yokmuş.doktor genetik testler istedi,şimdi onları yaptırcaz eşimle beraber ve eşim sperm tahlili de yaptıracak.spermin bozuk olması da düşük sebebi olabilir mi onu bilmiyorum.
canım evet benim de öle oldu spermelerin ve yumurtanın kalıtesızliği düşük sebebi olabiliyormuş malesef ama inş bi sonrakı iyi olur
geçmiş olsun,ben de 4 yıllık evliyim 2 düşüğüm var.sonuncusunu 4 gün önce yaptım ,kalp atışı durduğundan kürtajla aldılar 9+3 tü.ilki 6,5 haftalıktı kanamam başladı kendiliğinden düşmüştü.tahlillerimde ve anatomik yapımda düşüğe neden olabilecek herhangi bir sebep yokmuş.doktor genetik testler istedi,şimdi onları yaptırcaz eşimle beraber ve eşim sperm tahlili de yaptıracak.spermin bozuk olması da düşük sebebi olabilir mi onu bilmiyorum.
selam canlar.bende aynı kaderi paylaşanlardanım.2 düşüğüm var 1 yılda 2 düşük.ikiside 4. ayda bıraktılar beni.birsürü inceleme yapıldı sebep bulunamadı.ikincide rahim dikii bile atıldı ama yinede düştü.şimdi bir süre hamile kalma dedi dr.zaten benimde hiç cesaretim yok.allah yardımcımız olsun.bu arada benim bebeklerim sağlıklıydı otopsi yaptırdık..
Tesekkur ederim canim.Ne icin igne olmus arkadasin yani tani ne konmus bilgilendirirsen sevinirim.Bide ben zaten dort dusugumde Turkiye'de yasiyodum ist da yani ordada tum testlerim yapildi genetik testi de yapildi ama sebep yok iste.Allah'tan tabiki insallah Rabbim varsada sebebini gosterir.Sevgiler.Arkadasininda Allah tamamina erdirsin insallah.
Canım sadece bildiğim hergün iğne vurduğu hiç sormadım neden vuruyosun diye...Görsen her yeri delik deşik kolları bacakları göbeği bu yerlerine vuruyo.Arkadaşıma sorarım neden iğneleri vuruyo diye o zamanda burdan sana söylerim canım....Geçmiş olsun...
canım ALLAHIM acil şifalar versin sana ve hepimize
beimde 3 tane düşüğün oldu
ilki 16 haftalık
ikincisi ikizdi 16 ve 20 haftalık kaybettim
ama nedenini ne olduğunu öğrenelim diye çok
dr dolaştık ensonunda prof dr serklaj
yani rahim ağzına dikiş atılnması gerektiğini söyledi
eğef tekrar hamile kalabilirsem şimdilik problem serklaj
ALLAH c.c yardım etsin acil şifalar versin hepimize
hepinize tesekkurler cevaplarinizdan oturu.Kan pihtilasmasinda bakildi canim dr herseyi yaptik ama hersey normal diyor bende anlamiyorum valla.Allah hepimizin yardimcisi olsun.mumudihaba insallah dr unun dedigi gibidir hayirlisi olsun Allah cumlemize bir daha yasatmasin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?