Peşinatsız ev almak

23 yaşında işe başladım, ozaman 550tl kira ödüyordum(yıl 2014). Aynı yıl aynı sştede 72bin'e ev aldım, annemler 15bin peşinat verdi kalan taksitlerini 650tl olarak krediye ödeyecektim kira gibi. Mis gibi oturdum kendi evimde. 1 yıl sonra evlenmeye karar verdim, şehir değiştireceğim için evi de eşyalı kiraya verdik, 850tl kira gelirim oldu. 1,5 yılda kiracı oturdu.
Sonra eşimle ev almak istedik, bu evi 160bine sattık. Yani 2,5 yıl sonra ve 2 katından fazla etti. Zaten gelen kirayı düşününce faiz ordan çıkmış oldu.yıl 2016. Kredi borcunu kapattım, elime 120bin para kaldı.
15bin peşinat verip , 1 yıl kira ödemeyip, 120binim olmuş oldu. Tabii bunda evi almış olduğunuz yerin çok önemi var. Ben kredi çektiğimde faizler de bu kadar yuksek değildi.
Suan yuksek faizden çektik ama olsun, kira ödememten iyidir, gelişmekte olan yerlerde gayrimenkul hiç değer kaybetmez, güvenin kendinize.

Eylülden itibaren biriktirmeye başlayacağım inşallah
Valla birikim zor. Gun gectikcede fiyatlaar artiyor. Hayirlisi ya bi adım attiktan sonra rabbim yardim ediyor valla.
Benim cebimde 5 kurus yoktu yani. Hersey nasil gelisti nasil oldu anlamadim emlakci aradi kredilerileriniz onaylandi falan derken kendimi tapu dairesinde buldum tapuyu aldim hungur hhungur agladim valla :)
Tabi 1 sene sonra yine o tapuda satarkende agladim orasida ayri

Güle güle oturun
Biz suanda o sekilde bir daire almak istesek en az 350 bin tl

Hayırlı olsun
Ağız tadıyla oturmak nasip etsin allah
Evet zor şuan sizin için ama cesaret edip girmişsiniz o borcun içine
Bi bakmışsınız 5. Seneniz dolmuş
En iyisini yapmışsınız
Tesekkür ederim
Hayırlı olsun
Ağız tadıyla oturmak nasip etsin allah
Evet zor şuan sizin için ama cesaret edip girmişsiniz o borcun içine

Tesekkur ederim

Ne güzel cesaretinizden dolayı helal olsun diyorum
Sanırım en iyisi oturacağım ev almak kiraya vereceğim değil

Bizde yeni evlendik. Kira derdi çok sıkıntı gercekten. başkasının evini istediğin gibide değiştiremiyosun. Ev almayı okadar çok istiyorum ki 'Birevim' diye firma varmıs gidip görüşeceğiz. Faizsiz, peşinatsız, ödeme gücüne göre miktar belirleyip istediğin gbi taksitlerle ödeyebiliyormussun. çok umutluyum sonucu paylasırım sizinlede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…