• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Peşinatsız ev almak

160 000 liralık ev buldum kredi çekeyim mi yada ne kadar öderim demiyorum
Peşinatsız ev almak mantıklı mı konu bu
Belki 120 000 bulacağım
Belki 180 000
Ortalama ne kadar öderim onu yazdım

Canım bence peşinatsız ev aldığında çok zarar edersin.
Yani peşinatsız 160000 ev aldın diyelim toplam ne kadar kredi ödeyeceksin onu araştır bence ilk önce.
1+1 mi alacaksın o fiyata bence bebeğinde var en az 2 oda düşün.
Ayrıca eşin peşinat konusunda haklı kredi öder gibi her ay bankaya 3 bin atsan kısa sürede peşinatın olur zaten...

160 000 liralık ev buldum kredi çekeyim mi yada ne kadar öderim demiyorum
Peşinatsız ev almak mantıklı mı konu bu
Belki 120 000 bulacağım
Belki 180 000
Ortalama ne kadar öderim onu yazdım
Arabayı satacak mısınız? Satarsanız olır bence mantıklı. Satmasanda krediyi halledebilirsen yine mantıklı. 160bin istanbul için iyi fiyat. Benim semtimde 400den başlıyo evler 2+1 ler

Arabayı satacak mısınız? Satarsanız olır bence mantıklı. Satmasanda krediyi halledebilirsen yine mantıklı. 160bin istanbul için iyi fiyat. Benim semtimde 400den başlıyo evler 2+1 ler
Şuan arabayı olmazsa olmazımız olarak görmüyorum açıkcası satarım yani
Yani evin bilmem kaç odalı olmasına bakmazsam eğer beylükdüzünün işlek bir bölgesinde 1+1 bulabilirim diye düşünüyorum
Sonra kiraya veririm vs vs böyle bi döngü
Ben bağcılardayım böyle bi yerde bile 300 350 bin

Bir arkadaşımız yatırım için 1+1 aldı. .onlar işyeri olarak geçtiği için faiz biraz daha yüksek oluyormuş ..bayagi espri konusu olmuştu .bir bankaya sorun bence. .

kaç sene oldu siz alalı
aylık ödemeniz ne kadar
evi aldıgınızda fiyatı ne idi, şimdi ne :)

Düğün kredimiz vardı , onunla birleştirdik 230.000. Aylık ödeme 3000. 10 sene ödeyeceğiz. Bir senesi bitti bile.
Evi 200bine aldık. Havuzu, spor salonu, açık-kapalı oyun alanı olan bir bina. 4+1. Bir ay önce bir daire 320.000 e satıldı.

Düğün kredimiz vardı , onunla birleştirdik 230.000. Aylık ödeme 3000. 10 sene ödeyeceğiz. Bir senesi bitti bile.
Evi 200bine aldık. Havuzu, spor salonu, açık-kapalı oyun alanı olan bir bina. 4+1. Bir ay önce bir daire 320.000 e satıldı.
Çok iyi
Huzurla yaşlanın evinizde ..
Bize de nasip olur inşallah

Pazartesi günü yeni ev almış biri olarak yazıyorum
kesinlikleee çok zor

%25 peşinat verdik kalanını kredi çektik
180 bin tl kredi çektik, 10 yıl vade
aylık ödememiz 2650 tl
geri ödememizse 350 bin tl

peşinat dısında tapu masrafı , banka masrafı ve emlakcı dask sigortalar dahil 16 bin tl para ödedik
aboneliklere 1000 tl gbi bir para gtti
nakliye masrafı ( eşyaları kendımız topladık) 1000 tl
pzt gununden beri cebımızden cıkan paranın haddi hesabı yok

yani peşinat dısında kafadan bi 30 bın gbı bır rakam da elınızde olması lazım

heryere para ödüyorsunuz hersey prosedür
Hayırlı olsun
Ağız tadıyla oturmak nasip etsin allah
Evet zor şuan sizin için ama cesaret edip girmişsiniz o borcun içine
Bi bakmışsınız 5. Seneniz dolmuş
En iyisini yapmışsınız

O parayı hiç yokmuş gibi düşünmek kenara atmak cidden zor

Yaa işte benim arkadaş ta hiç biriktirmezdi geleni harcardi 30000tl çekti 4000tl faizle kisa vadeye 2 yıla boldurdu paraya araba aldı
2 yıl sonra gene çekip birikimini 60 70000tl ye çıkarmayı düşünüyor

Birikim için 3 5 aramamak lazım bencee

Ev nerde çok iyi ya
Güle güle oturun

Ben gecen sene beylikduzunden aldım elimde 5kurus param yoktu. Konut kredisi × ihtiyac kredisi cektim öyle yapabildim. Iyi guzel hos kiraya verdim . gecen ayda sattım 15 ayda 3 kiraci degisip 3 kiracida biri 700 tl aidat digeri 50tl.lik faturayi ödemeyip kacak acip 1500tl elektrk kitleyip gitti . digeride oturdu hergun sitede sorun cikartiyomus sikayet sikayet dayanamadim sattim artik. Yasayan biri olarak soyluyorum insallah kiracidan agziniz yanmaz. Ama degerlendirme orani yuksek 15 ayda 50bine yakin karim oldu..

Ben gecen sene beylikduzunden aldım elimde 5kurus param yoktu. Konut kredisi × ihtiyac kredisi cektim öyle yapabildim. Iyi guzel hos kiraya verdim . gecen ayda sattım 15 ayda 3 kiraci degisip 3 kiracida biri 700 tl aidat digeri 50tl.lik faturayi ödemeyip kacak acip 1500tl elektrk kitleyip gitti . digeride oturdu hergun sitede sorun cikartiyomus sikayet sikayet dayanamadim sattim artik. Yasayan biri olarak soyluyorum insallah kiracidan agziniz yanmaz. Ama degerlendirme orani yuksek 15 ayda 50bine yakin karim oldu..
Ne kadara aldınız peki
Birde ödemeleriniz ne kadR
Hangi mühitte

Ne kadara aldınız peki
Birde ödemeleriniz ne kadR
Hangi mühitte
Tourimun yan tarafinda lunapark pit pazari var e-5 yani onun tam yan tarafinda regnum siteleri var 35 katlı ordan aldım . 1+1 130a almistim. Ödeme durumum kalmadi artik sattim cunku 1000tl konut kredisiydi 3000de ihtiyac kredisi. 850tlde kira geliyodu. Gerci kira pek alamadim sayelerinde ustune bide ben borclandim.. Dusuk faizle almistik biz . simdi faizler tavan

Tourimun yan tarafinda lunapark pit pazari var e-5 yani onun tam yan tarafinda regnum siteleri var 35 katlı ordan aldım . 1+1 130a almistim. Ödeme durumum kalmadi artik sattim cunku 1000tl konut kredisiydi 3000de ihtiyac kredisi. 850tlde kira geliyodu. Gerci kira pek alamadim sayelerinde ustune bide ben borclandim.. Dusuk faizle almistik biz . simdi faizler tavan
Yeride gayet güzelmiş aslında
Kontrat falan yapmadınız mı

Yeride gayet güzelmiş aslında
Kontrat falan yapmadınız mı
Kontrat falan yapsanda yani avukata veriven cart curt ugrasmak zor.. Adam cikiyorum dedikten sonra nediyim. Yeri evet cok guzel uyguna bulduk aldik acil satilikti. Ama bi tek ben degil cogu kiracisi olan satti evi ugrasmak zor cidden. Ben kirayada guvendim gelen kiradan taksite eklerim diyede planladigim gbi olmadi. Bence alicaksaniz orda oturcaksiniz mis gibi valla. Kafaniz agirmaz kiracidan

Canım bence peşinatsız ev aldığında çok zarar edersin.
Yani peşinatsız 160000 ev aldın diyelim toplam ne kadar kredi ödeyeceksin onu araştır bence ilk önce.
1+1 mi alacaksın o fiyata bence bebeğinde var en az 2 oda düşün.
Ayrıca eşin peşinat konusunda haklı kredi öder gibi her ay bankaya 3 bin atsan kısa sürede peşinatın olur zaten...
Eylülden itibaren biriktirmeye başlayacağım inşallah

Back
X