- 2 Temmuz 2015
- 3.973
- 3.452
- 83
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Coğu banka %25 peşinat istiyor ya arabayı satın yada konut +ihtiyaç kredisi çekin satın alınca oturacak mısınız yoksa hem kira hem kredimi ödeyeceksiniz.Aynen ev kendi faizini karşılıyor gibi
Annemlerde tekirdağda aldılar 5 sene önce
Şuan ev kendi faizini karşıladı evden gelen kiranın üzerine 200 tl koyuyorlar
5 sene sonra bitecek borçları
Off çok fazlaİki katı öderiz herhalde o işin kötü yanı işte :/
Peşinatla mı aldınız
Peşinatla aldıysanız ne kadar verdiniz
Şuanki taksitiniz ne kadar ?
Alacağımız mühite bağlıCoğu banka %25 peşinat istiyor ya arabayı satın yada konut +ihtiyaç kredisi çekin satın alınca oturacak mısınız yoksa hem kira hem kredimi ödeyeceksiniz.
Zorluğu çok ama kiracılığında zorluğu çokÖmrünüz boyunca İstanbulda mi yaşayacaksınız
Yada ne bileyim 160 bin kredi faizlerle 10 yılda bile bitmez
Çok zor yaa bilmiyorum
Bizde yeni ev aldık
Bizim 70 bin vardı 70 binde borç aldık
Aylık 5 bin de borcumuza ayırabiliriz ama
İnan bu bile beni boğuyor
Dış cepheye klima takmak bazı yerlerde yasak site oturuyorum ben de herkes balkona takıyor balkon içine.Oturduğunuz semtte ev fiyatları nasıl.Zorluğu çok ama kiracılığında zorluğu çok
Misal
Şuan oturduğum ev çok sıcak
Bebeğim isilik döktü yani
Annemlerde klima var diye bir ay onlarda kaldık
1 hafta önce eve geldik baktık olmayacak bizde klima aldık
Ev sahibi dış cephede görüntü bozuyor dedi
Camlı balkona motoru takmak zorunda kaldık
Balkon kapalı ve sıcak olduğu için istediğimiz soğukluğu vermiyor
Tüm gün açık birakmak zorunda kalıyoruz
Halbuki kendi evin olsa benim için dış cephe vs sorun olmaz takarım kimseye de sormam
İşte bunlar sıkıntı yapıyor insanda
Birde nereye kadar kira vereceğiz ki
En azından kredi 10 yıl sonra bitecek diyoruz
Ya kira hiç bitmeyecek
İki taraflida cidden çok sıkıntı
Bizim bina site değil 3 katlı bi aile apartmanı bir biz yabancıyız binadaDış cepheye klima takmak bazı yerlerde yasak site oturuyorum ben de herkes balkona takıyor balkon içine.Oturduğunuz semtte ev fiyatları nasıl.
Veya her hafta gram dahi olsa altın alıp koymak gibiBiriktirme kısmı olmaz demişsiniz ama, önce bir deneyin. Maaşınızı ayda 1500-2000 eksik gibi düşünün ve kenara koyun. Hatta zırt pırt her istendiğinde para çekilmeyen hesap açtırıp oraya koyun.
Altın da olabilir elbette, ama onu alırken düşük fiyat bekleyeceksiniz, satmak istediğinizde de yüksek olmasını. Yeter ki ayırabilin kenara.Veya her hafta gram dahi olsa altın alıp koymak gibi
Böyle bi hesap var mı peki yani sürekli çekmeyeceğimizAltın da olabilir elbette, ama onu alırken düşük fiyat bekleyeceksiniz, satmak istediğinizde de yüksek olmasını. Yeter ki ayırabilin kenara.
Var var, bankacı arkadaşlar daha iyi bilir adını. Öyle gidip pat diye para çekilmiyor. Dönemleri var, atıyorum 6 ayda bir gibi.Böyle bi hesap var mı peki yani sürekli çekmeyeceğimiz
Yoksa kendi irademizden mi bahsettiniz
Pazartesi günü yeni ev almış biri olarak yazıyorumBir evim olsun çok istiyorum
Peşin verip alma hayali bile uzak
Aylık taksit 3000 ödeyebiliriz sıkarsak kendimizi
Para biriktirmek biraz sıkıntı
Borca girince ödemek zorundayız ama para biriktirince o kadar önemsenmiyor
Peşinatsız ev alma hakkında ne düşünüyorsunuz kızlar
Eğer alırsam beylikdüzünde 1 +1 maksimum 160000 bine (bulabilirsem) almayı düşünüyorum
Beylükdüzü hızla gelişen bir yer 1 +1 bile olsa konumu iyiyse değerlenir kiraya veririm diye düüşünüyorum
kaç sene oldu siz alalıBiz pesinatsiz aldık. Evin değerini yüksek gösterdiler, o şekilde hallettik. On seneye vurduğunda ev, kirasını ve hatta faizini bile şimdiden çıkarmış durumda. Özetle, ödediğiniz miktar hep sabit kalacak, ama maasiniz her sene artacak. Yani bence alın.
Veya her hafta gram dahi olsa altın alıp koymak gibi
Tmm 100 kağıt çektin araban 26 bin. 34 bin nerde?Akbankta internet sitesinden baktım 100 000 ev kredisi aylık ödemesi 1600 tl ye yakın taksit oluyormuş 120 ay
Yanlış bilgi vermiyorlardı herhalde
Sitenin standart 100 000 hesaplamasını yazdım benTmm 100 kağıt çektin araban 26 bin. 34 bin nerde?
Her çektiğin kredinin faizini ödüyorsun amaAynı dertten muzdaripiz
Bizde de pesinat yok ve ev istiyorum ev offf!
Parada biriktiremiyoruz bence
Bir miktar kredi çekin bir yıllık 30000tl fln aylık 2800 ödersiniz
Sonra 1 yıllık 30000tl daha çeker odersiniz 2 yılda 60000tl birikim hiç fena değil yada
Bankada vadeli hesap actirin aylık maaşı alınca ev kredisi için ne odeyebilirsin atıyorum 2500 tl at bankaya geri kalanla gecinmeye calisin
Bi yılda 30000tl birikir![]()
Öyle olurSitenin standart 100 000 hesaplamasını yazdım ben
130.000 çekince 2.040 tl ödeme oluyormuş