• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Peş peşe gebelik

Elamelaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2016
8
11
36
Merhaba 3 yıldır peş peşe hamile kaldım büyük oglum 3 yasında kızım 1 yas 3 aylık yenidogan bebeğim şuan 2 aylık. Aylık iğne veya 3 aylık iğne kullananlar varmı sprali önerirmisiniz çok çabuk hamile kalıyorum tavsiyeleriniz nelerdir.

Yaşınız fazlaysa ve başka çocuk rkesinlikle istemiyorsanız en iyisi tüpleri bağlatmak.Spiral dış gebelik yapabiliyor yüzde yüz korumuyor.Aylık ve 3 aylık iğnler hormon birden yüklendiği için adet düzensizliği,sinir,mide bulantısı yapabiliyor.Memnun olanlar da var tabi.En iyisi bir süre doğum kontrol hapı yalnız süt veriyorsanız çocuğunuza o da olmaz.Güveniyorsanız eşiniz de korunabilir.

Tuplerini bile bağlatmasina rağmen hamile kalan bir tanıdığım var. Sizin gibi çok kolay kaliyordu. Şu an besinciye hamile. Bence bu gibi durumlarda çift korunma şart. Ben olsam kendim hangi yöntemi secersem seçeyim, eşim de korunurdu. Bunu sağlardım yani. İşi şansa bırakmayın.

Hayır normal dogum yaptım
Yaşınız fazlaysa ve başka çocuk rkesinlikle istemiyorsanız en iyisi tüpleri bağlatmak.Spiral dış gebelik yapabiliyor yüzde yüz korumuyor.Aylık ve 3 aylık iğnler hormon birden yüklendiği için adet düzensizliği,sinir,mide bulantısı yapabiliyor.Memnun olanlar da var tabi.En iyisi bir süre doğum kontrol hapı yalnız süt veriyorsanız çocuğunuza o da olmaz.Güveniyorsanız eşiniz de korunabilir.
Yasım 27 tüpleride o yüzden baglatmıyorum erken diye bir kere eşime güvendim birinde öyle kaldım birinde prezervatif ile kaldım şimdi spral taktırsam üstüne prezervatif ile kprunsam bir zararı olmaz değil mi aylık iğne de kilo yapar dediler zaten biraz kilom var o yüzden karar veremedim

Yasım 27 tüpleride o yüzden baglatmıyorum erken diye bir kere eşime güvendim birinde öyle kaldım birinde prezervatif ile kaldım şimdi spral taktırsam üstüne prezervatif ile kprunsam bir zararı olmaz değil mi aylık iğne de kilo yapar dediler zaten biraz kilom var o yüzden karar veremedim
İki taraflı korunmadan zarar gelmez .Bir de adetleriniz düzenliyse yumurtlama günlerini hesap edip o günler dikkat ederseniz de korunabilirsiniz.

Back