Pes ettim bu sefer

dudu99

cc
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2012
86
14
kızlar her aksam(1ay oldu belki daha fazla) leslie ile 5 mil yapıyorum ebru sallı ıle pilates çalısıyorum dıyet de yapıyorum afedersınız hiç bi incelme yok o kadar da umutlandım yorumları okuyunca bırakıyorum balina balığı olarak kalıcam hep (

bırak dağınık kalsınn
nede olsa diyette yaramıyo bize egzersizde
o yüzden ye iç gezz

bence daha kardiyo ağırlıklı bişeyler yapmalısın her spor herkese fayda etmeyebiliyor. senin yaptıkların banada fayda sağlamamıştı :) şimdi jillian michaels programlarını yapıyorum değişim muhteşem. ben kiloluyken sürekli yürüdüm hiçbir fark olmamıştı. plates ile kilo vermeyi zaten pek düşünmeyin anca sıkılaştırıyor oda aman aman bi sıkılaşma olmuyor. ben hem kilo verdim hem sıkılaştım selülit denen şey yok denecek kadar azaldı. kısacası başka programlara özellikle kardiyo ağırlık olanlara bakmanızı öneririm.

arastırdım sımdı de ordakı hatunlar ne kaslı öyle benm boyu da uzun onlar gibi olursam cok iri görünürüm gibi geldi böyle incecik zarif bi görüntü istiyorum ahhh Allah ım tombik bir gelin olcam ben (

Son düzenleme:
1 ay dene :) 1 ayda öyle kas yapman mümkün değil. ben 3 ayı geçkin süredir yapıyorum hiçbiyerimde öyle kas olmadı 2.5 kilo verdiğimde 10 kilo vermişim gibi şaşırdı herkes. ki şuan 8 kilo vermiş durumdayım başladığımdan beri göbeğim 100 cmden 81 cm e inmiş durumda. benden bi öneri yapmak yapmamak sana kalmış

bence insanity yap tabi kendine güveniyorsan Biraz zor diyetsiz yaparsan kilo verme şansın da yok ama bu tüm sporlar için geçerli bir durum :)) Diyet şart ne yaparsan yap. İnsanity ile bir saatte 1000 kalori harcanıyor o yüzden tavsiye ederim zaten bir videosu 40 dk falan. 600-700 kalori yakıyorsun günlük 500 kalori de kısarsan normal yemenden haftada bir kilo verbilirsin. Ama pes etmemek ve düzenli yapmak çok önemli ben pilates ve diyetle de zayıfladım ama çok yavaş oluyor ayda 1 kilo anca gidiyor öyle. İnsanity zor gelirse jillian da yapabilirsin. Ayrıca lesle ile kilo vermek çok zor bence çünkü fazla bir aksiyonu yok olduğu yerde adım atıyor kadıncağız kendini bile zayıflatamamış zaten Pilates güzel sıkılaştırır ama insanity de aynı şekilde hem cardio hem de sıkılaşma sağlıyor. Ama sen çabuk sonuç almak istiyorsun öyle sıkılaşmak birden bire olmaz sabırlı olup düzenli yapacaksın egzersizleri. Bir de kilo verememenin sebebi sağlık sorunu olabilir guatr,şeker gibi hastalıklar da kilo vermeyi engelliyor diye biliyorum. Bir sağlık kontrolunden geçmekte fayda var. MEtabolizman yavaş da olabilir bunun için de kas yapmak şart.

ay evet canım ya diyetisyen ölçüm yapmıştı yaşım 22 ama metabolizma yaşım 28 cıkmıstı :/ leslie yi bırakıyorum ozaman su dediğine bir bakayım youtube dan ya da link verebilirsen indireyim.öyle hemencecık olmaz farkındayım ama bu iş cok da yavas olmasıınn sabrım tukenıyor.cok sagol.

uuuv cok iyi darısı başıma..bu aksam baslıyorum gelismeleri yazıcam mmmmuaaaaah :)

torrentte indirdik bizde sen gel topiğe indirtiriz biz sana bir şekilde :)

bence doğru düzgün kardiyo yapmamış birine insanity önermek imdaaaaaat diye bağırıp kaçmasına sebep olmazmı :)

bence doğru düzgün kardiyo yapmamış birine insanity önermek imdaaaaaat diye bağırıp kaçmasına sebep olmazmı :)

şiddetle insanity tavsiye ediyorum bende sana. gel topike :)

burda bir insanity - jillian çekişmesi gördüm Hızlı kilo vermek isteyenlere insanity öneririm ama çok çok zor kolay değil :)) Hatta ben ilk gördüğümde gözüm korktu bunu asla yapamam ben yaa bu ne manyak bi şey dedim ama 17 gündür aralıksız devam ediyorum hiç aksatmadan çok da memnunum :)) Bir başladım devamı geldi hatta ilk hafta topallayarak gezdim acıdan Hem diyet yapıp hem insanity yapıp da zayıflamamak imkansız yani :)) Ben diyetle birlikte 5 gündür yapıyorum 2 gün sonra tartılacağım için kaç kilo verdim bir haftada bilemiyorum tabi.
jillianı hiç yapmadım ama egzersizlerine baktım fena değildi leslie'ye göre kat kat iyiydi ama. Tabi ki insanity kadar çok kalori harcatmıyor. Bir de zumba var onu da bir ara yapmıştım o da saatte 500 kalori hemde müzikle dans edildiği için baya zevkli oluyor onu da deneyebilirsin. Bu üçünden birini seçip yapabilirsin yani. Hangisi sana zevkli gelirse onu dene.

neyin çekişmesini yapıcazki :) öneride bulunuyoruz.

bu arada leslie ile jillianı karşılaştırmak çok alakasız olur diye düşünüyorum kendi fikrimce. insanity yapanlara sonsuz hayranlıkla bakıyorum ben yapamam o kadar kardiyo.

sizin diyetisyen yardımı almanız lazım. vücudunuz normalde ne kadar kalori yakabiliyor ya da yakabiliyor mu, neye ihtiyacı var... vs öğrenmeniz lazım. mümkünse özel bir hastahanenin diyetisyenine gidin çünkü bu saydıklarımı ve daha bir çok şeyi ölçebilen alet genelde özel hastahanelerde var.

boşuna 100 lira vermiyeyim, devlete gideyim dedim, ama bir baktım hem devletin diyetisyeni kilolu hem de yorumlarda mesela, basma kalıp diyetler verildiği söylenmiş.

tatlım özel hastanenin çok ünlü bir diyetisyenine gittim bir kaç ay.. hatta aylık değil haftalık gel demişti bana da şimdi okullar açıldı mecburen memleketten ayrıldım.diyet olayı da yattı.ama bana öyle bir program vermişti ki şuan da aynı şeylerı yapıyorum baska diyetlerle karsılastırıyorum standart yani o da..ayda 4 kilo vermem gerekiyordu diyetiyle spor yapmazsan veremezsin demişti yapamadım geçerli nedenlerim vardı.ona ragmen 2 kilo vermiştim.bıktım yemin ederim nasıl aldım bu kiloları.boyum 1.72 kilom 75 ideal 64 .ama gitmio lanet yağlar :'(

Son düzenleme:
Leslie hafif ya boşver onu.. Plates'te sevmiyrum ben.. Kordiyo iyidir..
Arkadaşların dediği gibi Insanity ve Jillian yapabilirsin.. İkisinin arasındaki tek fark kardiyo ağırlıkları.. Insanity daha ağır ve çok zıplama hareketi var ya çok ses yatığı için yapamamıştım ben. .. Jillian ile başlayıp Insanityle devam edebilirsin.
Aslında Hip Hop ABS de yapabilirsin... O da Insanity'nin eğlenceli ve hafifletilmiş hali.

Ve öyle buradakiler kaslı diye yapmayayım deme öyle bir kereyle falan olmuyor kas işi önce bir göbek gidecekte vücut toplanacakta sıkılaşacak daha da sonra zaman zaaman ve zamanla kas olmaya başlayacak.. xD

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…