Ne guzrl kilo veriyormussun niye pes ediyorsun ki tamda emeginin meyvelerini toplama zamani gelmişkenSu an diyetimin 20. Gunu falan bir kac kilo verdim galiba ama dayanabilirmiyim bilmiyorum lutfen beni gaza getircek birseyler soyleyinde pes etmeyeyeim :)
Ben 20 kg verdimSu an diyetimin 20. Gunu falan bir kac kilo verdim galiba ama dayanabilirmiyim bilmiyorum lutfen beni gaza getircek birseyler soyleyinde pes etmeyeyeim :)
Destegin icin tskrler :)ben kendi başarı serüvenimi anlatım.7 hazıranda diyete başladım ağzıma ne tatlı nede ekmek surdum.ilk başlarda lavaş yemıs olablırım pek hatırlamıyorum.40 gunu gectı cunku dıyet sürem.bu aralar karataya pek uygun gıtmıyorum.bulgur fazla tuketıyorum.meyve bıle 2 tanemı ne kırmızı erık 4 tane toplam armut yemıs olablrım köyde.onun dısında bulgur felan yedım.karataya göre beslendıgım ıcın yasaklardan bunlrı kaçırdım ama pes etmedım hala devam edıyorum.yarında sıkılaştırıcı egzersızlere başlıcam.95 96 gıbı başladım sanırım su an 88 kıloyum.fark var, dugun var yakın zamanda mecbr zayflamak zorundaym kuzenlerm hep fızıklerı guzel benmkı kötu olmuyorne gıycem yksa.agustos sonuna kdr 80 olmak ısterdm ama verırmyım bılmıyrum.kendımı guzel jean pantolanlar guzel ayakkbılar almak ıstıyorum.zayıf olunca daha cok yakıstırıyorum.kılo ınsanı yaşlı gösterıyor.daha 20 yasındaym kendıme yazık etmek ıstemıyorum.pes etme devam et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?