Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Pes etmemeliyim degil mi?
- Konu Sahibi Fatilota
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- bi bakın bir derdim var
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 23 Mart 2016
- 216
- 324
- 103
- 24 Kasım 2009
- 22.106
- 85.743
- 798
- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- 22 Şubat 2016
- 4.513
- 4.201
- 53
Ne guzrl kilo veriyormussun niye pes ediyorsun ki tamda emeginin meyvelerini toplama zamani gelmişkenSu an diyetimin 20. Gunu falan bir kac kilo verdim galiba ama dayanabilirmiyim bilmiyorum lutfen beni gaza getircek birseyler soyleyinde pes etmeyeyeim :)
- 30 Kasım 2015
- 2.220
- 4.114
- 133
- 17 Nisan 2016
- 1.062
- 3.399
- 53
- 21 Temmuz 2016
- 138
- 61
- 98
Ben 20 kg verdim Evde kimse diyette olduğumu düşünüp öyle davranmamasına rağmen hatta... Kendi yemeğimi kendim yapıp onarım yediği döner, baklava, hamburger izliyordum. İradesinin tekiyimdir yıllardır kilo vermeye baş koyup beceremeyen iki günde bazen akşamında eve KFS söyleyip diyeti toprağa gömen. Benim kesin baş koyma sebebim birinin benimle dalga geçmesi oldu yoksa yine veremezdim (17yaşındayım). Bir buçuk yıl oldu tatilde 3 kilo civarı aldım şuan onları veriyorum. Nasıl yaptın falan dersen malesef sporsuz yaptım yaşım genç olduğu için galiba sarkma olmadı. Yemek konusunda ilk 10 kgyi kalori sayarak verdim sonra kendi listemi uyguladım hiç diyetisyene gitmedim. Diyeceğim o ki kimle kimler başarıyor 50 kg vereni bilirim içinden bir ben çıkmış... Yapamayacağım diye birşey yok ben okulun düzenlediği partilere gidemiyordum kıyafet bulamadığım için. Her istediğin üstünde güzel durunca iyi ki diyorsun.Su an diyetimin 20. Gunu falan bir kac kilo verdim galiba ama dayanabilirmiyim bilmiyorum lutfen beni gaza getircek birseyler soyleyinde pes etmeyeyeim :)
- 27 Ağustos 2014
- 908
- 548
- 103
- 29
ben kendi başarı serüvenimi anlatım.7 hazıranda diyete başladım ağzıma ne tatlı nede ekmek surdum.ilk başlarda lavaş yemıs olablırım pek hatırlamıyorum.40 gunu gectı cunku dıyet sürem.bu aralar karataya pek uygun gıtmıyorum.bulgur fazla tuketıyorum.meyve bıle 2 tanemı ne kırmızı erık 4 tane toplam armut yemıs olablrım köyde.onun dısında bulgur felan yedım.karataya göre beslendıgım ıcın yasaklardan bunlrı kaçırdım ama pes etmedım hala devam edıyorum.yarında sıkılaştırıcı egzersızlere başlıcam.95 96 gıbı başladım sanırım su an 88 kıloyum.fark var, dugun var yakın zamanda mecbr zayflamak zorundaym kuzenlerm hep fızıklerı guzel benmkı kötu olmuyor ne gıycem yksa.agustos sonuna kdr 80 olmak ısterdm ama verırmyım bılmıyrum.kendımı guzel jean pantolanlar guzel ayakkbılar almak ıstıyorum.zayıf olunca daha cok yakıstırıyorum.kılo ınsanı yaşlı gösterıyor.daha 20 yasındaym kendıme yazık etmek ıstemıyorum.pes etme devam et.
- 7 Kasım 2013
- 13.434
- 31.573
- 598
- 12 Temmuz 2016
- 6
- 1
- 1
- 23
Destegin icin tskrler :)ben kendi başarı serüvenimi anlatım.7 hazıranda diyete başladım ağzıma ne tatlı nede ekmek surdum.ilk başlarda lavaş yemıs olablırım pek hatırlamıyorum.40 gunu gectı cunku dıyet sürem.bu aralar karataya pek uygun gıtmıyorum.bulgur fazla tuketıyorum.meyve bıle 2 tanemı ne kırmızı erık 4 tane toplam armut yemıs olablrım köyde.onun dısında bulgur felan yedım.karataya göre beslendıgım ıcın yasaklardan bunlrı kaçırdım ama pes etmedım hala devam edıyorum.yarında sıkılaştırıcı egzersızlere başlıcam.95 96 gıbı başladım sanırım su an 88 kıloyum.fark var, dugun var yakın zamanda mecbr zayflamak zorundaym kuzenlerm hep fızıklerı guzel benmkı kötu olmuyor ne gıycem yksa.agustos sonuna kdr 80 olmak ısterdm ama verırmyım bılmıyrum.kendımı guzel jean pantolanlar guzel ayakkbılar almak ıstıyorum.zayıf olunca daha cok yakıstırıyorum.kılo ınsanı yaşlı gösterıyor.daha 20 yasındaym kendıme yazık etmek ıstemıyorum.pes etme devam et.