Pes etmek üzereyim...

Ama insani cok yoruyor bu dersler... ben şahsen şu son 2 ay içinde psikolojim alt üst oldu kendimi daha toparlayamadim :/

Maalesef hataların arkasından böyle üzüntüler eksik olmuyor..
düşün öyle karar ver.

Ailenle barışmışsın ne güzel bunu niye sorun ediyorlar ki

Merhabalar.. Yaşadıklarınıza çok çok üzüldüm..
1. hatanız madem ailenizden habersiz yada ailenizin istemediği birisiyle evleniyorsanız, keşke kayınvalidenizin yanına değil de 1 göz oda tutup, az yiyip huzurlu olsaymışsınız. Ev ev üstüne olmuyor güzelim.. Sen ne kadar kayınvalidenin evinde rahatsızsan oda senden rahatsızdır.. Kesinlikle eşini ayrı eve çıkmaya ikna et..
2. hatanız ise evleneceğin erkek ilk öncelikle kendi ayakları üzerinde durabilen, kişiliğini oturtturmuş kimsenin ağzına bakmayacak bir erkek olması gerekirdi.. Top eşiniz de eğer seni gerçekten sevip evliliğini sürdürmek istiyorsa, ayrı eve çıkacak seni kimseye de ezdirmeyecek.. Anasının ağzına bakmayacak.. Hakkınız da hayırlısı. Ama her şeye hazırlıklı olun.

Sen herkesi silmis onunla bi hayata evet demissin. O ne yapmis ? Sana sirtini dönmüş!!! Ben ona adam bile diyemem belki kizicaksin ama. Erkeklik dediklerinde yanginda kul birakmazlar, bi kadina sirtini donmeye gelince leydi vallahi hepsi. Bas tekmeyi gitsin! Anasida huzur vermiycek nasilsa apacik ortada. Kaynana degil kaynanatör bunlar!!!

Sen aileni yoksayıp kaçtın ama eşin bunu yapmadı..

Yok ne kizacam cok haklisin... Adamligi lafta saniyorlar :)

Cok tesekur ederim ... haklisiniz.

sana değer vermeyen birini niye tekrardan birleşmek için çağırıyorsun ki hadi diyelim geldi bundan sonra ona nasıl güveneceksiniz ? nasıl devam edeceksiniz ?

Kv yi bir kenara birak esin bile seni birakip annesine gitmis. O kadin size huzur vermez bu apacik ortada

Cnm malesef ailelere rağmen mutlu olamazsın ...

soyleyen oldumu bilmiyorum okuyunca yorum yapmak geldi icimden
sen aileni karsina alip kactin yaa esin senin icin aynisini ypsin senin ailende demistir belki bole bi kizimiz yok diye
is kendisne gelince yan cizmis sanki
kv ezici tim gibi bu ne insan destek olur evladi gibi sahiplense neyi eksilir acaba....

eşin adam olacaktı karısının yanında olacaktı.kvlene ne kadar kızsakta en başta suçlu olan eşin.seni ezdirmeseydi bu durumda olmazdınız.seni sevse senin yanında olurdu canım.ailen seni affetmiş onların yanına dönüp beklemekten başka çare yok.geri dönersen iyice beter olacak sanki hayatın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…