• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pes etmek üzereyim...

Bundan yaklaşık 5 ay önce kaçarak evlendim. Ilk başlarda herşey çok güzeldi. Sonradan kaynanam problem yaratmaya başladı. Beni resmen hızmetci gibi kullanmaya başladı. Evde bide kaynım vardı. Oda ayni muammeleyi yapiyordu. Eşim herseyi gormemezlikten geldi. Neyse benim kactigimdan dolayi kendi ailemle aram kotuydu. Ailem ingilterede, ben isvece kacmistim. Aradan bi kac ay gectikten sonra benim ingiltereye gelmem gerekti. Ailemle baristim. Bu durum kaynanami delirtti tabii. Neyse sonra ben isvece dondugumde beni evden kovdu ve eşime şöyle bi cumle kullandi 'eger o kadinla birlikte gidersen benim senin gibi oğlum yok' , eşim benle geldi fakat beni akrabamin yanina birakti kendisi geri annesinin yanina gitti. Aradan 1 hafta gecti ben geri ingiltereye dondum. Ben asla isveçe gidemem artik guvenmiyorum eşime... eşimide ingiltereye gelmeye ikna edemiyorum ne yapmaliyim cidden kafam cok karisik...:KK61:
Yaaaa elin oğlu için ananızı babanızı bırakıp kacarsınız. Adam yapmamış ama aynısını. Bu yaşadığınız yıllarca büyüten sevgisini veren ailesinden kocaya kaçmayı düşünen tüm genç kızlara ibret olsun. Birde siz evleneceğiniz adama ailesini terk etmeyi teklif edin bakalım. Zaten kaçarak o ailenin gözünde değersizleliyorsunuz

Back