• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pes etmek üzereyim...

5 ay cogu kisiye kisa bir sure gibi gelebilir ancak 19 yasinda yaptigim evliligimde kacma falan olmasa da yakkin sorunlar yasamistim ve 6. Ayimizda bu evliligin bitecegine emin olmustum ama zamani bilemiyordum 1.yil bittiginde bosandik bir sure aralikli olark hayatindan haberdar oldum ve kararimin ne kadar dogru oldugunu allah bana gosterdi.
aradan uzun yillar gecti, 10 yila yakin birlikteligin sonunda 2,5 ay once evlendim. Tabii ki bu sure sutten agzi yanan misali oldu. Itiraf etmeliyim ki ilk yillarda esim kadar ailesinin karakterini ogrenmek de onemliydi benim icin agzim yandi bir kere.
hayatta sinavlar, dersler bizim icin....
Ama insani cok yoruyor bu dersler... ben şahsen şu son 2 ay içinde psikolojim alt üst oldu kendimi daha toparlayamadim :/

Maalesef hataların arkasından böyle üzüntüler eksik olmuyor..
düşün öyle karar ver.

Bundan yaklaşık 5 ay önce kaçarak evlendim. Ilk başlarda herşey çok güzeldi. Sonradan kaynanam problem yaratmaya başladı. Beni resmen hızmetci gibi kullanmaya başladı. Evde bide kaynım vardı. Oda ayni muammeleyi yapiyordu. Eşim herseyi gormemezlikten geldi. Neyse benim kactigimdan dolayi kendi ailemle aram kotuydu. Ailem ingilterede, ben isvece kacmistim. Aradan bi kac ay gectikten sonra benim ingiltereye gelmem gerekti. Ailemle baristim. Bu durum kaynanami delirtti tabii. Neyse sonra ben isvece dondugumde beni evden kovdu ve eşime şöyle bi cumle kullandi 'eger o kadinla birlikte gidersen benim senin gibi oğlum yok' , eşim benle geldi fakat beni akrabamin yanina birakti kendisi geri annesinin yanina gitti. Aradan 1 hafta gecti ben geri ingiltereye dondum. Ben asla isveçe gidemem artik guvenmiyorum eşime... eşimide ingiltereye gelmeye ikna edemiyorum ne yapmaliyim cidden kafam cok karisik...:KK61:

Ailenle barışmışsın ne güzel bunu niye sorun ediyorlar ki :110:

Merhabalar.. Yaşadıklarınıza çok çok üzüldüm..
1. hatanız madem ailenizden habersiz yada ailenizin istemediği birisiyle evleniyorsanız, keşke kayınvalidenizin yanına değil de 1 göz oda tutup, az yiyip huzurlu olsaymışsınız. Ev ev üstüne olmuyor güzelim.. Sen ne kadar kayınvalidenin evinde rahatsızsan oda senden rahatsızdır.. Kesinlikle eşini ayrı eve çıkmaya ikna et..
2. hatanız ise evleneceğin erkek ilk öncelikle kendi ayakları üzerinde durabilen, kişiliğini oturtturmuş kimsenin ağzına bakmayacak bir erkek olması gerekirdi.. Top eşiniz de eğer seni gerçekten sevip evliliğini sürdürmek istiyorsa, ayrı eve çıkacak seni kimseye de ezdirmeyecek.. Anasının ağzına bakmayacak.. Hakkınız da hayırlısı. Ama her şeye hazırlıklı olun.

Sen herkesi silmis onunla bi hayata evet demissin. O ne yapmis ? Sana sirtini dönmüş!!! Ben ona adam bile diyemem belki kizicaksin ama. Erkeklik dediklerinde yanginda kul birakmazlar, bi kadina sirtini donmeye gelince leydi vallahi hepsi. Bas tekmeyi gitsin! Anasida huzur vermiycek nasilsa apacik ortada. Kaynana degil kaynanatör bunlar!!!

Bundan yaklaşık 5 ay önce kaçarak evlendim. Ilk başlarda herşey çok güzeldi. Sonradan kaynanam problem yaratmaya başladı. Beni resmen hızmetci gibi kullanmaya başladı. Evde bide kaynım vardı. Oda ayni muammeleyi yapiyordu. Eşim herseyi gormemezlikten geldi. Neyse benim kactigimdan dolayi kendi ailemle aram kotuydu. Ailem ingilterede, ben isvece kacmistim. Aradan bi kac ay gectikten sonra benim ingiltereye gelmem gerekti. Ailemle baristim. Bu durum kaynanami delirtti tabii. Neyse sonra ben isvece dondugumde beni evden kovdu ve eşime şöyle bi cumle kullandi 'eger o kadinla birlikte gidersen benim senin gibi oğlum yok' , eşim benle geldi fakat beni akrabamin yanina birakti kendisi geri annesinin yanina gitti. Aradan 1 hafta gecti ben geri ingiltereye dondum. Ben asla isveçe gidemem artik guvenmiyorum eşime... eşimide ingiltereye gelmeye ikna edemiyorum ne yapmaliyim cidden kafam cok karisik...:KK61:

Sen aileni yoksayıp kaçtın ama eşin bunu yapmadı..

Sen herkesi silmis onunla bi hayata evet demissin. O ne yapmis ? Sana sirtini dönmüş!!! Ben ona adam bile diyemem belki kizicaksin ama. Erkeklik dediklerinde yanginda kul birakmazlar, bi kadina sirtini donmeye gelince leydi vallahi hepsi. Bas tekmeyi gitsin! Anasida huzur vermiycek nasilsa apacik ortada. Kaynana degil kaynanatör bunlar!!!

Yok ne kizacam cok haklisin... Adamligi lafta saniyorlar :)

Merhabalar.. Yaşadıklarınıza çok çok üzüldüm..
1. hatanız madem ailenizden habersiz yada ailenizin istemediği birisiyle evleniyorsanız, keşke kayınvalidenizin yanına değil de 1 göz oda tutup, az yiyip huzurlu olsaymışsınız. Ev ev üstüne olmuyor güzelim.. Sen ne kadar kayınvalidenin evinde rahatsızsan oda senden rahatsızdır.. Kesinlikle eşini ayrı eve çıkmaya ikna et..
2. hatanız ise evleneceğin erkek ilk öncelikle kendi ayakları üzerinde durabilen, kişiliğini oturtturmuş kimsenin ağzına bakmayacak bir erkek olması gerekirdi.. Top eşiniz de eğer seni gerçekten sevip evliliğini sürdürmek istiyorsa, ayrı eve çıkacak seni kimseye de ezdirmeyecek.. Anasının ağzına bakmayacak.. Hakkınız da hayırlısı. Ama her şeye hazırlıklı olun.
Cok tesekur ederim ... haklisiniz.

sana değer vermeyen birini niye tekrardan birleşmek için çağırıyorsun ki hadi diyelim geldi bundan sonra ona nasıl güveneceksiniz ? nasıl devam edeceksiniz ?

Cnm malesef ailelere rağmen mutlu olamazsın ...:(

soyleyen oldumu bilmiyorum okuyunca yorum yapmak geldi icimden
sen aileni karsina alip kactin yaa esin senin icin aynisini ypsin senin ailende demistir belki bole bi kizimiz yok diye
is kendisne gelince yan cizmis sanki
kv ezici tim gibi bu ne insan destek olur evladi gibi sahiplense neyi eksilir acaba....

eşin adam olacaktı karısının yanında olacaktı.kvlene ne kadar kızsakta en başta suçlu olan eşin.seni ezdirmeseydi bu durumda olmazdınız.seni sevse senin yanında olurdu canım.ailen seni affetmiş onların yanına dönüp beklemekten başka çare yok.geri dönersen iyice beter olacak sanki hayatın

Back