- 13 Kasım 2014
- 12
- 0
- 36
- 28
- Konu Sahibi zorhayatzoryasam
-
Gelmiyorsa gelmesin zaten, boşver. Seni sevse değer verse gelirdi. Gidesen bu işin sonu vahim görünüyor..Bundan yaklaşık 5 ay önce kaçarak evlendim. Ilk başlarda herşey çok güzeldi. Sonradan kaynanam problem yaratmaya başladı. Beni resmen hızmetci gibi kullanmaya başladı. Evde bide kaynım vardı. Oda ayni muammeleyi yapiyordu. Eşim herseyi gormemezlikten geldi. Neyse benim kactigimdan dolayi kendi ailemle aram kotuydu. Ailem ingilterede, ben isvece kacmistim. Aradan bi kac ay gectikten sonra benim ingiltereye gelmem gerekti. Ailemle baristim. Bu durum kaynanami delirtti tabii. Neyse sonra ben isvece dondugumde beni evden kovdu ve eşime şöyle bi cumle kullandi 'eger o kadinla birlikte gidersen benim senin gibi oğlum yok' , eşim benle geldi fakat beni akrabamin yanina birakti kendisi geri annesinin yanina gitti. Aradan 1 hafta gecti ben geri ingiltereye dondum. Ben asla isveçe gidemem artik guvenmiyorum eşime... eşimide ingiltereye gelmeye ikna edemiyorum ne yapmaliyim cidden kafam cok karisik...
Canim birakmamis sen kacmissin! Ustelik yanlarina ayaklarinla gitmissin! Ne bekliyorsun ki bu adamdan. Kolay yolu secmis Kacmak yerine aileni ikna edelim yolunu secse emin ol o kv bunlari yapamazdiAynen oyle ya.. canimi cok yakti madem annesini bu kadar seviodu birakmayacakti niye evlendi
Canim birakmamis sen kacmissin! Ustelik yanlarina ayaklarinla gitmissin! Ne bekliyorsun ki bu adamdan. Kolay yolu secmis Kacmak yerine aileni ikna edelim yolunu secse emin ol o kv bunlari yapamazdi
Ya cani cehenneme kisa yer cucesiAnakuzusuna rastlamışsın bence git boşan ,olgunlaşmamış adamın hareketleri bunlar ,
yurtdışıda olsa kaynana,aynı kaynana
Oyle.. ben geçen ay 1 bucuk aylik bebegimi dusurdum. Hic bana cocugunun annesi gozuyle bakmadi.. acimi bile benle paylasmadi. Sadece bi kac tatli soz soyleyip poh poh ladi. Cidden bana adam olamayacagini ozaman kanitlamisti. Son bi sans verdim.. eger yanima gelmesse zaten hersey bitti gelirsede bikere daha evliligimi kurtarmak icin cabalarim.Sana zerre kadar deger vermiyorki , kime neye doneceksin .
Veya o neden gelsinki sana ..
Boyle bir adam gelmesede olur , isin gercegi bu!
Cunku boyle annesi icin esini birakip gidenden , ne es olur nede ilerde baba!
Oyle.. ben geçen ay 1 bucuk aylik bebegimi dusurdum. Hic bana cocugunun annesi gozuyle bakmadi.. acimi bile benle paylasmadi. Sadece bi kac tatli soz soyleyip poh poh ladi. Cidden bana adam olamayacagini ozaman kanitlamisti. Son bi sans verdim.. eger yanima gelmesse zaten hersey bitti gelirsede bikere daha evliligimi kurtarmak icin cabalarim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?