Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Korkmayin herkesten de guzel buyutursunuz zaten yeni dogan bebek surekli uyur sizde yavas yavas bebise alisirsiniz bence cok cabalayarak hamile kaldığıniz icin birsey olacak diye korkuyorsunuz ana sebep bu
Valla çok şükür her şey yolunda gitti ben de bebekte iyiyiz, galiba yarın taburcu olacağız Allah isteyen herkese nasip etsin gerçekten de kucağıma alıp gördükten sonra aklımda hiç bi düşünce kalmadı
Valla çok şükür her şey yolunda gitti ben de bebekte iyiyiz, galiba yarın taburcu olacağız Allah isteyen herkese nasip etsin gerçekten de kucağıma alıp gördükten sonra aklımda hiç bi düşünce kalmadı