• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri perma

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
yüz şeklin uygunsa hiç durma yaptır.kıvırcık saç sempatiklik katar. yerimseniben lülü lülü saçların olsun sırnaşık şey benimde lülü ve kabarık :dance:

Merhaba. Ben saçlarıma 2 sene önce perma yaptırmıştım. İlk zamanlarda gerçekten güzeldi. Ama 6 ay geçtikten sonra keçe gibi saçlarım oldu, çok yıpranmışlardı. Perma yaptırırsan çok yıpranır. Uzatmayı düşünüyorsan sakın deneme. Saçım çok hızlı uzamıyor. 2 sene geçmesine rağmen hala bitmedi o yıpranmışlık. Kısacık kestirdim üstelik. Saçların çabuk uzamıyorsa bir kez daha düşün.
:olmaz:

ben de seviyorum permayı, bir kaç kere yaptırdım, güzel de oldu. ama kestirmek gerekiyor, çünkü gerçekten yıpratıyor. ve üstlerden yeni saçların uzayınca üstü dümdüz altlar kıvırcık oluyor, garip bir görüntü ortaya çıkıyor.

bişey soracam çok kafama takıldı (resim eklemeyi bilmiyorum) lütfen google'dan bakın yardım edin bana,sizce Ece Temelkuran'ın saçı perma mı?

benim annem yaptırmıştı memnundu permadan bede dümdüz sçlıyım ama seviyorum düz saçlarımı kaydirigubbakcemile4

Back