Çocuk Hastalıkları Periventriküler lökomalazi / Cerebral Palsi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

şu an çok iyi. fizik tedavi oldu bacağına botoks yapıldı afo kullandı ama geçmedi geçmedi en sonunda ameliyatla düzeldi. çok dikkatli bakıldığında fark ediliyor ama olsun saglıklı ya. 18 aylıkken yürüdü .anaokuluna başladı zekada bişey yok çok şükür tam tersi çok akıllı. inşallah sizin yavrularınızda iyileşir.

Konunuzu ilk kez görüyorum. Her sayfayı okudum. Acil işfalar diliyorum. Konu ile ilgili bilgim yok ama sizin azminize, olayı karşılama şeklinize, dimdik duruşunuza ve güzeller güzeli kızınıza hayran kaldığım için bir merhaba demek istedim.
O çok şanslı bir bebek, siz onun annesi olduğunuz için. Ve sizi örnek alacak olursa ben başaracağından eminim.
Sevgiler.

teşekkür ederim canım... inşallah rabbim hem bize hem bütün hasta bebeklere şifa verir...
güçlü olmaktan başka çaremiz yok ki... çocuğunun iyileşmesine inanmayan bi annenin çocuğuna ne faydası olabilir ki...
her saniyemi ağlayarak geçirsem çocuğuma ne faydası olacak ki... ben üzgün olduğum zaman hissediyorum o da mutsuz oluyo... çok durgun oluyo.. ama ben mutlu olunca hep kahkaha atıyor oda...
hissediyor herşeyi kuzularımız... inşallah rabbimin izniyle yaşıtlarına yetişecek o ve bütün engelli bebeklerimiz kendi ayakları üzerinde durmayı öğrenecekler...

sağol canım senin de mübarek olsun...iyiyiz allaha şükür teyzesi... gözlük savaşı veriyoruz...

bak seen yaramaza... arkada birisi olduğunu hissettiğinde benim kız da yapardı canım...
şimdi kanapelerin kenarında ayakta tutmaya çalışıyorum... ayağında moldları olunca çok güzel duruyor ama yokken tam basamıyor...
ben arkasındayken ayağında moldları olsa bile atıyo kendini arkaya...ben de yanda duruyorum alışsın diye...

canim benim yaa kiyamam cocuk nasil takicak gözlükleri biz takamazken ben günes gözlügü bile takamiyorum tabii mecburen alismak zorunda nelere alistilar kuzucuklar bu yasta onada alisir hic tasalanma aynen canim benim oglumda ayni durumda ayakkabilar cok ise yariyor insallah onlar olmadan basacaklari günler gelicek inaniyorum ben mücadeleye devam bu arada doktor kontrolümüz vardi gecen gün egede cok ilerleme oldugunu söyledi doktor ata binmeyi tavsiye etti hipoterapi yapiyorlarmis atin üzerinde...oynamayan hicbir kemigi kalmiyormus iyilesmesini hizlandiriyor ve kasilmayi yok ediyor dedi paylasmak istedim belki hilalede faydasi olur

maşallah canım inşallah daha da güzel haberler alırım senden... çok sevindim ilerlemesine...
evet hipoterapi de çok faydalı... bizim okulda var yazın başlayacağız allah izin verirse...
havuz terapisi de olacak... uzay ve bobath a da devam edecek... baklalım faydası olacaktır inşallah...

merhaba canım.bebişin ve sen nasılsın.pc bozuk olduğundan bayadır bakamadım.

okuduğum kadarıyla eğitiminiz güzel gidiyor.sevindim...

böyle devam edersiniz inşallah

Son düzenleme:
insallah canim insallah karsilikli güzel haberler veririz birbirimize...allahim cok büyük emeklerimizi bosa cikarmayacaktir eminim allah yardimcimiz olsun hepimizin.....öpüyorum bebislerii

merhaba canım.bebişin ve sen nasılsın.pc bozuk olduğundan bayadır bakamadım.

okuduğum kadarıyla eğitiminiz güzel gidiyor.sevindim...

böyle devam edersiniz inşallah

kaç gündür aklımdasın canım yaa... bu gn girdim baktım konuna ama mesasj yazamadan çıkmak zorunda kaldım... biz iyiyiz allaha şükür canım... okumuşsundur gözlüğümüz var artık onunla uğraşıyoruz ama kırdık sanırım bakalım yarın tamire gidecek...onun dışında bi sorun yok allaha şükür...
siz nasılsınız canım... güzel haberlerin vardır inşallah...

sağolasın canım iyiyiz

hayatta izn vermezler taktırmaya.oğluma şapka takarken bile çok cebelleşiyoruz.değilki gözlük :)

ALLAH kolaylık versin.herşey onlar için...

oğluşkomda olduğu yerde uzanırken sağa sola dönmeye başladı.(yüzüstü sırt üstü dönmesi değil haaaa.yüz üstü uzanırken sağa sola doğru dönmeye çalışıyor.)

yüzüstü iken ellerinin üstüne kalkmaya çalışıyor.yakında da inşallah emekleme pozisyonuna geçcez.

evettt gözlüğümüz geldi ve geldiği anda gözünü yara yapmasın diye koydukları plastiği yuttuk... nasıl olduysa kaşla göz arasında gitti... bakalım sorun olmaz çıkar dediler ama takipteyiz şu anda hanfendinin şey etmesini bekliyoruz...sabaha çıkar inşallah....

sizin adınıza da çok sevindim canım... bebeklerimiz tembel bebekler değil kendi güçleriyle uğraş veriyorlar.. inşallah başaracaklar...tatlım şu çarşafla yaptığımız hareketleri anlatmıştım onları yapıyorsunuz değil mi... yandan çarşafla döndürme hareketi çok faydalı dönme için onu mutlaka yapın... çarşafın yan tarafından kaldırıp dönmesine yardımcı oluyorsun.... hatta ben tembellik edince hızlıca çekiverirdim yuvarlanır o çok hoşuna gider tekrar yapmam için ağlardı... tekrar yapınca bu kez kendi dönmeye çalışırdı...şimdi yerde yuvarlanıyor artık... yakında sizinki de öyle olacak allahın izniyle... dualarım sizinle canım... allaha emanet olun.... güzel haberler bekliyorum....

kızlar bir de hilalin yutma problemi var... çok aşırı sulu çorbalar dışında hiç bir şey yutamıyor... ben bebelac mama veriyordum ama dr umuz pediasure mama tavsiye etti onu kullanmaya başladık... engelli bebekler için kullanılıyormuş günlük ihtiyacı olan bütün vitaminleri karşılıyormuş... sizde de aynı sorun varsa dr unuza danışın bakalım vitaminsiz kalmasın bebecikler...
bir de balık yağı kullanıyoruz yanında onu zaten 11. aydan beri kullanıyoruz...arada meyve suyu, çorba vs idare ediyoruz şimdilik...

nerdesiniz kızlar...
herşey yolundadır umarım..

bizim açımızdan yolunda :)

internetten siperiş ettiğimiz emekleme sehpamız geldi bugün...
bakalım onunla daha iyi çalışcaz emekleme antrenmanlarımızı :)

başkada yenilik yok bizde...inşallah iyi gelir.

hımm ben hiç duymadım öyle bi şey nerden sipariş ettiniz bi resmini koyar mısın belki gurbetciyize de faydası olur...
ben de yürüme antremanları için walker almayı düşünüyorum bakalım...

hımm ben hiç duymadım öyle bi şey nerden sipariş ettiniz bi resmini koyar mısın belki gurbetciyize de faydası olur...
ben de yürüme antremanları için walker almayı düşünüyorum bakalım...

yutma problemine üzüldüm canim cok zor olsa gerek,umarim büyüdükce düzelir...

evet nihal emre mümkünse biraz anlatabilirmisin nasil bisey bu emekleme sehpasi nerden aldiniz?ise yariyormu? merak ettim simdi hic görmedim belki bizede faydasi olur bu sehpanin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…