çok geçmiş olsun canım...
peki diğer durumu nasıl oturma falan başladı mı...
canım iyileşmesine inan ki çok sevindim... bize çok büyük moral oldu gerçekten...
peki canım kaç yaşında yürüdü kızın... bir de okula başladı mı acaba anaokuluna falan... zekası nasıl etkilememiş sanırım... çok soru sordum ama bunları çok merak ediyorum...
çok geçmiş olsun canım...
peki diğer durumu nasıl oturma falan başladı mı...
canım iyileşmesine inan ki çok sevindim... bize çok büyük moral oldu gerçekten...
peki canım kaç yaşında yürüdü kızın... bir de okula başladı mı acaba anaokuluna falan... zekası nasıl etkilememiş sanırım... çok soru sordum ama bunları çok merak ediyorum...
Konunuzu ilk kez görüyorum. Her sayfayı okudum. Acil işfalar diliyorum. Konu ile ilgili bilgim yok ama sizin azminize, olayı karşılama şeklinize, dimdik duruşunuza ve güzeller güzeli kızınıza hayran kaldığım için bir merhaba demek istedim.
O çok şanslı bir bebek, siz onun annesi olduğunuz için. Ve sizi örnek alacak olursa ben başaracağından eminim.
Sevgiler.
ayyy kuzum benim nasıl tatlısın sen yaaa...
ellere bak minicik...Allahım nazarlardan korusun... güç versin o minik ellere ayaklara da iyileşsin inşallah...
canım benim o otururken sen resmini çekebiliyosan otumanın yarısını tamamlamışsınız maşallah...
inşallah daha da iyileşecek annesi... sen umudunu kaybetme... maşallah çok da tatlı... Allah yardımcınız olsun...[/Q
Amiin canim insallah...isin tuhaf tarafi ben arkasindayken oturmuyo atiyor kendini,oyun yapiyor bana bende yere koyup karsidan konusuyorum korkudan oturuyo mecburenhersey onlar icin allahim bütün bebeklerimizle beraber benim oglumada sifa versin insallah...bu arada kandilin mübarek olsun canim,hilal nasil bebisleri öp benim icin kendine iyi bak....
sağol canım senin de mübarek olsun...iyiyiz allaha şükür teyzesi... gözlük savaşı veriyoruz...
bak seen yaramaza... arkada birisi olduğunu hissettiğinde benim kız da yapardı canım...
şimdi kanapelerin kenarında ayakta tutmaya çalışıyorum... ayağında moldları olunca çok güzel duruyor ama yokken tam basamıyor...
ben arkasındayken ayağında moldları olsa bile atıyo kendini arkaya...ben de yanda duruyorum alışsın diye...
merhaba canım.bebişin ve sen nasılsın.pc bozuk olduğundan bayadır bakamadım.
okuduğum kadarıyla eğitiminiz güzel gidiyor.sevindim...
böyle devam edersiniz inşallah
insallah canim insallah karsilikli güzel haberler veririz birbirimize...allahim cok büyük emeklerimizi bosa cikarmayacaktir eminim allah yardimcimiz olsun hepimizin.....öpüyorum bebislerii
kaç gündür aklımdasın canım yaa... bu gn girdim baktım konuna ama mesasj yazamadan çıkmak zorunda kaldım... biz iyiyiz allaha şükür canım... okumuşsundur gözlüğümüz var artık onunla uğraşıyoruz ama kırdık sanırım bakalım yarın tamire gidecek...onun dışında bi sorun yok allaha şükür...
siz nasılsınız canım... güzel haberlerin vardır inşallah...
bizim açımızdan yolunda :)
internetten siperiş ettiğimiz emekleme sehpamız geldi bugün...
bakalım onunla daha iyi çalışcaz emekleme antrenmanlarımızı :)
başkada yenilik yok bizde...inşallah iyi gelir.
hımm ben hiç duymadım öyle bi şey nerden sipariş ettiniz bi resmini koyar mısın belki gurbetciyize de faydası olur...
ben de yürüme antremanları için walker almayı düşünüyorum bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?