Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kader arkadasim nasilsin?önceliklie allah allah kavustursun hayirlisiyla döner insallah esin...uzun zamandir yazamadim firsat olmadi nasil kizimiz daha iyidir insallah?daha cok resim istiyorum bu arada :)) bende fizyoterapistle konustum nihayet özel ayakkabi yaptiriyoruz simdi ve sizin hareketlerinize basladik carsaf yöntemi falan biliyormus ta daha önce kaslari cok sert oldugu icin uygulamamisyok anacim burdakilere dis göstermessen önemsemiyorlar türküz yaaa...ama senin sayende basardim konusunca itiraz edemedi ve artik daha fazla ilgileniyor bizimle günlük telefon aciyor fizyoterapistimiz artik Cok cok tesekkür ederim canim benim allah seninde yüzünü güldürsün kendine cok iyi bak bebisleride öptüm görüsmek üzere:80:
çarşaf yöntemi nasıl birşey
oluyor
oğlum dönebiliyor ama emeklemiyor.belki faydası olur uygulamakta fayda var.
o göz hareketlerini yap bence çok faydasını görceksin.o egzersizlerle biz çok yol katettik.halende yapmaktayız.önceleri umursamıyor ama sonradan sonraya dikkatini çekiyor.bakmak için uğraşıyorlar.
hayırlısıyla bizde haftaya fizik tedavi merkezine gitcez.raporunun çıkmasını bekliyoruz şimdi...
artık çok güzel desteksiz oturabiliyor.yarı yatar pozisyondan kendi kendine kalkıp desteksiz oturuyor.rahat hareket edebiliyor.
şimdide bi yaramazlık öğrendi sürekli onu yapıyor.yanımızda oturturuyorz.özellikle kumandalar olmak üzere oyuncaklarını kanepeden aşağı atıyor.biz veriyoruz oğlum atıyor.vermediğimiz zamanda eğilip attığı oyuncağa ya da kumandaya bakıyor.almaya çalışıyor kuzucum... :))))
allah sabir versin canim cok zordur eminim sayili gün cabuk gecer derler...hilaldeki gelismelere cok sevindim kurtarmis kendini bayagi devamida gelir artik...bize gelince pek müjdeli bi haber veremiycem ne yazik ki gelisme yok daha yada bana öyle geliyor anlamiyorum artik yaaa sanirim basaramiycaz
sertlesme bebekken cok daha fazlaydi ellerini yumruk yapardi acmak mümkün olmazdi...simdilerde o kadar fazla yok ellerinde hic kalmadi en azindan ama sinirlendiginde yada heyecanlandiginda oluyor biraz o yüzden harketleri yapmak istemedigi zaman bayagi zorlaniyoruz bi de fizyoterapisti hic sevmiyor onu görünce direk agliyor kucagimdan inmek istemiyor hareketleri yaparken cok yoruyor benide kendinide malesef...
Kızlarrr müjdeee kızım emeklemeye başladı çok şükür...
rabbim en kısa zamanda size de nasip etsin sizi de sevindirsin inşallah....