• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Periventriküler lökomalazi / Cerebral Palsi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
evet kesinlikle cok faydan oldu seninle konustuktan sonra hemen bobath yöntemini arastirdim internette ilgili videolari izledim,fizyoterapistle de konusup ona göre yola devam edicem cok tesekkür ederim seni bana allah gönderdi galiba :)))

Merhaba canım... naptın konuştun mu fizyoterapistinle...

merhaba yok daha konusamadim fizyoterapistimiiz izine ayrilmis iki hafta sonra gidecez insallah...senin bebis ne alemde benim yerime öp kokla:))

peki izindeyken başka hoca bakmıyor mu başkasının onu telafi etmesi lazım aslında...
biz de dün oıkuldaydık... kafese girdi benim kız... seninkini de alıyorlar mı kafese...
öğretmenimiz baya basmaya başlamış dedi... ayakkabılarıyla basabiliyor 1 dk kadar artık...
ama korkuyo yazık çok ağlıyo basarken...

Son düzenleyen: Moderatör:
oyyy masallahh yavruma hadi insallah az kaldi tipis tipis yürüycek cimcime:)) bize gelince;yok canim nerdee degistirme sansimizda yokmus onunla basladik onunla bitiriceksiniz diyorlar zaten haftada bir kere bir saat gidiyoruz üc haftadir oda yok,burada pek fazla ilgilenmiyorlar türkiye en iyisi...kafese falanda hic girmedik bisey yapmiyorki deli olcam :84: özel okula göndermek istedim oda üc yasindan önce olmuyormus seneye ancak dediler...Daha raporumuzu bile onaylamadilar sali günü tekrar muayneye cagirdilar son kontrol icin ama bu arada sevindirici bi haber söyliyeyim doktor üst ekstremitelerin cok ilerleme kaydettigini yani omuz,kol vs.üc yasina kadar tedaviye devam edilmesini üc yasinda yürüyebilecegini söyledi :)) Bu arada dün ilk defa bes dakika kadar oturdu yanliz basina(cok az biliyorum ama)oyun oynadik abisiyle hep beraber :66:

çok geçmiş olsun arkadaşım gelişmeleri okudukça inan çok mutlu oldum tamamen iyileşir inşallah prensesin.bende yeni annelerdenim bebeğim 7 aylık.annelik çok güzel bir okadarda zor.sen bu zor günlerini bu mücadelenle eminim kısa zamanda atlatacaksın.en güzel şey sabretmek ve daima iyiyi düşünmek sabredersen ve dua edersen eminim karşılığını kat kat alırsın.prensesi öp benim için.dualarım sizinle:16::16::16::16:

oyyy masallahh yavruma hadi insallah az kaldi tipis tipis yürüycek cimcime:)) bize gelince;yok canim nerdee degistirme sansimizda yokmus onunla basladik onunla bitiriceksiniz diyorlar zaten haftada bir kere bir saat gidiyoruz üc haftadir oda yok,burada pek fazla ilgilenmiyorlar türkiye en iyisi...kafese falanda hic girmedik bisey yapmiyorki deli olcam :84: özel okula göndermek istedim oda üc yasindan önce olmuyormus seneye ancak dediler...Daha raporumuzu bile onaylamadilar sali günü tekrar muayneye cagirdilar son kontrol icin ama bu arada sevindirici bi haber söyliyeyim doktor üst ekstremitelerin cok ilerleme kaydettigini yani omuz,kol vs.üc yasina kadar tedaviye devam edilmesini üc yasinda yürüyebilecegini söyledi :)) Bu arada dün ilk defa bes dakika kadar oturdu yanliz basina(cok az biliyorum ama)oyun oynadik abisiyle hep beraber :66:

hımmm anladım canım ozaman sen fiyoterapistten çok şey beklemiceksin herşeyi kendin yapacaksın.... inşallah çabalarımız boşa çıkmyacak...
3 yaşına kadar yürüyebilme ihtimaliçok güzel canım inşallah başarır ozaman da bi otur çocuk yeterrrr deriz herhalde...:1: Allahım o günleri göreyimde hiç tepemden inmesin razıyım...
5 dk da olsa oturması çok güzel biz de 2 k 5 dk 10 dk diye başladık şimdi 1 saat falan oturabiliyor sonra beli ağrıyor yatmaya çalışıyor... sizin de az kalmış oturmanıza...
demek sizin de abiniz var allah bağışlaın kaç yaşında abiniz...

çok geçmiş olsun arkadaşım gelişmeleri okudukça inan çok mutlu oldum tamamen iyileşir inşallah prensesin.bende yeni annelerdenim bebeğim 7 aylık.annelik çok güzel bir okadarda zor.sen bu zor günlerini bu mücadelenle eminim kısa zamanda atlatacaksın.en güzel şey sabretmek ve daima iyiyi düşünmek sabredersen ve dua edersen eminim karşılığını kat kat alırsın.prensesi öp benim için.dualarım sizinle:16::16::16::16:

sağol canım allah razı olsun dualarınız ve dualarımızla inşallah iyileşecek kuzularımız...
senin bebeğini allah bağışlasın canım sağlık ve sıhhatle büyümeniz dileğiyle...:71:

aynen canim is basa düsüyor malesef elimden geldigince yapmaya calisiyorum...bende senin gibi diyorum hatta dedimki yürümeye baslasin bütün evi basima yiksa hic bir sey demiycem unutursam hatirlatin bana diyorum hekese :44: annelik böyle bisey iste yeterki evlatlarimiz saglikli olsunda biz her cileye raziyiz...abimizde yedi aylik dogdu ama cok sükür hicbir sorun yasamadik onunla gayet saglikli cok sükür su an dört yasina girdi ana okuluna gidiyor...

hımmm abisi de küçük doğmuş ama çok şükür sorun olmaması çok güzel...
inşallah oğlumuz da iyileşecek okullara gidecek annesi üzülme...
bizim de var abimiz.. küçük abi... 27 aylık kendisi... :emir_bebek:

işte benim kara kızım teyzeleri...

Eklentiler

• $Fotoğraf0219.jpg
    $Fotoğraf0219.jpg
    47,4 KB · Görüntüleme: 322
oyy maşallah maşallahhhhan hzar değmesin gülüme

uzun zamandır girememiştim.site baya değişmiş(yazılar birbirine girmiş.)

benim konu ne alemde acaba...kendi konuma bakmadan seninkine baktım. :)

oyy oyy maşallah tatlı yavrum
nasıl güzel
gelişmelerede çok sevindim canım
inşallah dahada iyi olacak

insallah canim benim allahim büyüktür cabalarimizi bosa cikarmayacaktir eminim sende yüregini ferah tut kizimizda daha iyi olacak insallah :34: bizde bugün doktordaydik rapor isini halletik bu sefer bitti galiba...oyy oyyyyyy cok tatliii cimcimee:16: canim benim cok güzel masallah ne güzel oturuyor bak kirbir kere masallah ayagada kalkacak annesi hic merak etme allahin izniyle...oy oyy abinizde pek büyükmüs:34:sende pespese yapmissin benim gibi kaderlerimizde benziyor galiba...allah bagislasin kader arkadasim diycem bundan sonra sana:40: bebisleri öp benim icin kader arkadasim

teşekkür ederim kızlar...
nihalemre nerelerdesin sen canım aralarda uğra çok açma arayı merak ediyorum sizi....
serapcım sağol canım senin desteğini ve dualarını hissediyorum herzaman... allah razı olsun canım...
gurbetciyiz darısı sizin başınıza inşallah... sizinki de bi an önce oturur ve de yürür inşallah....rapporunuz yok muydu sizin orada işler baya karışık yürüyo galiba....
resimde alkış yaparken çektim...otururken de çok güzel alkış yapabiliyor artık kuzum....

eşime kısa dönem çanakkale çıkmış kızlar...:43::43:
canim bebegin cok tatli masallah.insallah en kisa zamanda yasitlarina yetisir annesi.esin icinde seni okadar anliyorumki bnede asker yolu bekledim.cok zor.insallah esin tez zamanda saglikla doner yaniniza

Son düzenleme:
canım benim ALLAH kavuştursun.

tez zamanda dönmesi dileğiyle...

kısa dönemmiş.merak etme sayılı zaman çabuk geçer.tabi geçerken anlamzsın ama bi bakmışsın gün bitmiş kavuşmuşsunuz bile...sana önerim asla gün sayma o zaman geçmez işte

okulumuzdan bi fotoğrafımız....
bu şekilde topta korkutuyolar reflekslerinin gelişmesi için...
şimdilik hilal sadece korkuyo malesef...
$100_5408.jpg

Back