Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oyyy masallahh yavruma hadi insallah az kaldi tipis tipis yürüycek cimcime:)) bize gelince;yok canim nerdee degistirme sansimizda yokmus onunla basladik onunla bitiriceksiniz diyorlar zaten haftada bir kere bir saat gidiyoruz üc haftadir oda yok,burada pek fazla ilgilenmiyorlar türkiye en iyisi...kafese falanda hic girmedik bisey yapmiyorki deli olcam :84: özel okula göndermek istedim oda üc yasindan önce olmuyormus seneye ancak dediler...Daha raporumuzu bile onaylamadilar sali günü tekrar muayneye cagirdilar son kontrol icin ama bu arada sevindirici bi haber söyliyeyim doktor üst ekstremitelerin cok ilerleme kaydettigini yani omuz,kol vs.üc yasina kadar tedaviye devam edilmesini üc yasinda yürüyebilecegini söyledi :)) Bu arada dün ilk defa bes dakika kadar oturdu yanliz basina(cok az biliyorum ama)oyun oynadik abisiyle hep beraber
çok geçmiş olsun arkadaşım gelişmeleri okudukça inan çok mutlu oldum tamamen iyileşir inşallah prensesin.bende yeni annelerdenim bebeğim 7 aylık.annelik çok güzel bir okadarda zor.sen bu zor günlerini bu mücadelenle eminim kısa zamanda atlatacaksın.en güzel şey sabretmek ve daima iyiyi düşünmek sabredersen ve dua edersen eminim karşılığını kat kat alırsın.prensesi öp benim için.dualarım sizinle
canim bebegin cok tatli masallah.insallah en kisa zamanda yasitlarina yetisir annesi.esin icinde seni okadar anliyorumki bnede asker yolu bekledim.cok zor.insallah esin tez zamanda saglikla doner yaninizaeşime kısa dönem çanakkale çıkmış kızlar...