mesaj atmayı denedim de, olmadı tam hikayesini yazmıştım. Kısaca da oğrencilik yıllarında kalma lakap diyebilirim.hugh sizin nickinizin anlamını sorabilir miyim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mesaj atmayı denedim de, olmadı tam hikayesini yazmıştım. Kısaca da oğrencilik yıllarında kalma lakap diyebilirim.hugh sizin nickinizin anlamını sorabilir miyim?
mesaj atmayı denedim de, olmadı tam hikayesini yazmıştım. Kısaca da oğrencilik yıllarında kalma lakap diyebilirim.
Aşıları yaptırıyor musunuz? Bizimki ağustosta ama şimdiden kara kara düşünüyorum. Zaten hasarlı beyinlere o zehri vermek ne kadar mantıklı diye. Sağlık ocağındakilerle papaz olduk zaten, ben hep düzeltilmiş yaşa göre istedim yapılmalarını onlar ise tam gününde. Biraz araştırınca konunun tamamen duygusal olduğunu öğrendim, çocukları düşünen yok yani, onlar cebine gireceği paranın hesabını yapıyor.
selam herkese..........bahar nasılsın ablan nasıl oldu montorent cok gecmıs olsun ve tum arkadaslar nasılsınız ..ben cok yogunum kızlarım cok hasta oldu ıkısı zaturre bırı bronsıt ve bende tabı ...azture mıkrobu hortlamıs yıne..mahvoldum valla hıc hasta olmamıstık neredeyse bu yaz daha gelmeden hasta olduk...dılanın fızık tedavısı suruyor ama daha asabırmak ıstemıyo..cok zorluyor benı...bahcelı eve tasındım ama hala yerlesemedım hastalıktan dolatı ......yuvaya devam edıyorlar hastalık dısında cok faydası oldu...konusmaları cok daha ıyı ...yemek yemelerı daha ıyı kasık kalaem tutmaları duzeldı...ben uç premature annesı olarak tum asılarını dogmaları gereken zamana gore yaptırdım su ana dek cıddı hasta olmadılar petutusle atlattık hep grıplerını ...ama bu yaz cok zorlu gectı..balık yagı ve vıtamın hep verdım dr balıkyagına devam dedı ....kahvaltıda bıldırcın yum verıyorum haftada uç gun...corbalarına zencefıl zerdecal...sarmısak koyuyorum ...asılar onemlı bence zaten hersey yapay korunmak gerek bıseılde okul cagında ası kartlarıda ıstenıyor..herkese ıyı geceler
Çok karmaşık kafam bu aşılar konusunda, en son KKK yapılmıştı ve sn çocuk doktoru telefonla konuşurken tesadüfen kulak misafiri oldum, Tekirdağda tek bir kızamıkçık vakası var diyordu. Yani 1 000 000:1 ihtimal gibi bir şey kızamıkçık olma ihtimali . Oysa ki aşılardaki zehirler direk beyine zarar veriyormuş. Bir yazı okumuştum aşılardaki bir madde için Avustralyalı bir doktor hiç bir dozda canlı bir vucuda enjekte edilmemeli demiş diye. Ve ya karma aşı var ya onun da kan gurubunu bilmeden kan vermek gibi tehlikeli olduğunu okumuştum, önceden test yapılması gerekiyormuş, ama nerdeee... bişey olmaz deyip yapıyorlar.
Peditüsten bende verdim, bizim doktorumuz da yazmıştı. Şimdi baktım da Calpol ile peditüsün ana maddesi aynı ama parasetamol ikiside. Yardımcı maddelerde var herhalde. İyi oldu bunu yazdığın, 2 yaşına kadar daha yüksekmiş nöbet geçirme tehlikesi. Bunları ben bloglardan okuyorum, bizim doktorumuz hiç bahsetmedi... Ve hep bir şeyi yok dedi bize, sonra hastaneden ayrılınca biz doktor değiştirdik, yeni gittiğimiz bize yolunda gitmeyen bir şeyler var deye uyardı, ve nöroloğa yönlendirdi.
bize nöroloji dru verdi sevenseasi önerdi en çok balık yağı oranı onda demişti.ama arık üretilmiyormuş zincomegaya geçtik bunun tadı daha güzel hiç zorlanmıyor çok şükür
Bende burada okudum G theraphy - kayrautku - Blogcu.comhugh bu homeopati cpde de geçerli mi
Anestezi hakkında bir yazı okumuştum, prematüre bebeklere hayati önem taşımıyorsa yapılacak müdahale, anestezi uygulanmamalı. Sanırım o yazıdan çok etkilendim... Apneler olabilirmiş, bazı hastalıkları tetikleyebilirmiş deye okuyorum, ve bizim buradaki anestezi doktoru ben bu kadar küçük bebeğe anestezi uygulanmasını önermiyorum ve ben uygulamam demiş eşime.bizimkiler önce ayağa kalktı sonra emekledi oda 19 aya falan denk gelir oturmalarıda 1 yaşında oldu. senin anestezi hakkında şüpelerin var sanırım ben anestezi teknikeriyim anestezi hakkında sorularını yanıtlayabilirim bide tekrar soruyorum havuz terapisi hakkında bilgisi olan varmı
rakalan maşallah çok sevindim Allah tamamına erdirsin tez vakit koşsunlar inşallah.darası başımıza inşallah.
havuz çok ama çok faydalı elmuallim kızını götürdü hep çok faydası oluğunu söylüyordu.ama bizim doktorlar ne hikmetse çok küçük izin veremeyiz daha havuza dedikleri gibi nöroloji drumuz havuza gerek olacak kadar bir durumu yok diyor oysa bizim daha oturuşumuz bile sürekli değil 27.ayda olmamıza rağmen,yani bana göre durumumuz az buz değil.son gittiğim fizik dru da daha çok küçük önermem dedi.sizin durumunuzu görse drumuz hiç önermez gerek yok der.ama imkanlar müsaitse mikrop riski falan yoksa ve ağlamıyorlarsa ekstra faydası olan şeyler neden olmasın?hem fayda hem eğlence...
bu arada size de cp mi denmişti teşhiste?sertlik var mı bacaklarında?günde kaç seans fizik yaptınız?