selam kızlar nasılsınız bakalım biz çok şükür iyi olmaya çalışıyoruz oğlumun ateşi daha dün düştü daha doğrusu dalgalanıyor ameliyat sonrası enfeksiyondan çok korktuk ikizide hastaydı onunda 5 gün sürdü doktorumuz ikizide hasta old. için endişenlenme dedi ameliyat sonrası olsa ateşi hiç düşüremezdiniz diye söyledi...oğlum tam ilerliyordu ameliyat hast. çok yıprattı..yine iyi hamdolsun ama tam tempolu değil daha kolaymı beyin ameliyatı oldu...hastaneden çıkınca 2 tane ateşli çocuk olunca ne eve bakabildim ne yemek....lavaboya bile gidemedik tabi oğlum daha bi özverili bakım istiyordu orası ayrı ama.....neyse daha tam evin düzenini kuramadım..şimdilik fizik ted. ara verdik bi 2 hafta daha gitmem dün akşam beyin cerrahımız dikişlerini alamadı okadar cazgır bu çocuk ki hast personelle alabilirim ancak..dedi...yinede çok zor gibi geliyor ...
çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin benimde 6 ay önce oğlumun beyin mr çekildi.doktor korktuğum gibi değil tabi çok uzun süre kuvezde kaldığı için ve geçirdiği rahatsızlıkların az da olsa belirtileri var ama geçecektir zamanla dedi.buarada 19 ağostusta yeniden mr çekilecek ben mr sonucunu yazıyorum acaba bişeyler anlayanınız çıkacak mı bana biraz daha açık birşeyler söyleyebilirseniz doktorlar terimlerle konuşuyor pek anlamıyor insan.
MR SONUCU.mr tanı:serebral periventriküler beyaz madde içinde lökomalaziye veya düşük olasılıkla nörometabolik bir hastalığa sekonder olabilecek tarzda hiperintensiteler.klinik_lab.bulgular eşliğinde değerlendirme önerilir.
bizim mr sonucumuz bu şekilde çıktı doktorumuzda olumlu konuştu gene çektireceğiz lütfen bilgisi olanlar benimle paylaşsın