pazartesi devlet hastanesine gittik bize fizyoterpiste yönlerdidi kağıttada cerebral palsi yazıyordu ama nörolojı kesin teşhis koymadı bize şuanda destekli oturuyor yüzüstünden dönebiliyor oyuncaklara vuruyor ama tutmuyo bazen gözgöze geliyoruz ama kısa süreli rehabilitasyona gittiğimizde hemen başlayaım dedi ama rapor almanız sıkıntılı dediler bişey çıkmadığı için seansı 65 lira dediler insan o yüzden para içinmi diye korkuyor devlet hastanesinde germe hareketi gösterdiler onları yapıyoruz siz özel fizyoterapistemi gidiyorsunuz
tşk ederim bilgilerin için oyuncağa bakıyo uzanıyo elini açıp kapatıyo parmaklar oynuyo ama tutmuyo ama hep yapmıyo bunu bazen çok ilgisiz oluyo daha çok sese tepki veriyo göz doktoruna gittiğimizde görmüyo demedi sinirleri tam gelişmemiş dedi temmuzda kontrolumuz var tekrar bakalım ne dicek nörolojıyede özel muayenesine gidiyoruz ama kadın pek içime sinmiyo prof ama benim kendimce sorduğum sorulara cvp bulamıyorum antalyadada tekmiş o doktor mecburuz yani anlıcan sen kime gidiyosun çok nörologuna son gittiğimizde beslenmeden kaynaklı besleyein bu çocuğu dedi o kadar sanki başından savar gibi hangi şehirdesin hangi nörologa gidiyosun biz genetik testi yaptırcaz o çıktıktan sonra başka şehirde bi doktora daha gitmeyi düşünüyorum
bahar çok sevindim sizin adınıza. İnşallah çok yakın zamanda da tek başına adım attığının müjdesini de verirsin.
Sıcak kum ve deniz de iyi gelir dediler mi sizlere, ve gittiniz mi, faydasını gördünüz mü? Sıcak kum çok gevşetiyormuş kasları.
Merhaba Arkadaşlar,
Görüşmeyeli, oğlum testis, fıtık ve sünnet operasyonlarını geçirdi.Yarın 2.kontrolümz var.Bu süreç içinde nete giremedim pek, aramıza yeni arkadaşlar katılmış.Allah onların da yavrularına şifa versin.
moontorrent,
Çok geçmiş olsun.İnşallah yakında iyi haberlerinizi alırız.
2bahar,
Ablanla ilgili olumlu gelişmeye çok sevindim.Bu arada dafolarınıza kavuşmuşsunuz ve güzel gelişmeler kaydetmişsiniz.Çok güzel ilerlemeler bunlar.Maşallah.Hürriyet hocaya ben de gitmek istiyorum, ancak oğlumla İstanbul'a gitmek nasıl olur bilemiyorum.İnşallah yaza kadar biraz toparlar da biz de gidebiliriz.Biz ameliyattan sonra hasta olduk yine.Son aylarımız hastalıkla geçti, bir türlü tam atlatamadık.Ameliyathane de üşüttü sanırım, doktor entübe edilirken ciğerinden hırıltı geldi falan dedi.Halbuki ameliyat öncesi böyle birşey yoktu.Haftalardır antibiyotik kullanıyoruz, biri bitiyor, başka biri başlıyor.Bir de ameliyat sonrası fizik tedaviye bir süreliğine ara vermemiz gerekiyor, umarım bu ara oğlumu olumsuz etkilemez.Zaten değişen fizyoterapistimize oğlum bir türlü alışamadı, sürekli ağlıyor, hareketler verimli şekilde yapılmıyor.
Bizim fizyoterapistimiz el-kol koordinasyonu için bisiklet almamızı söyledi.Size böylr bir şey söylendi mi hiç?
İyi haberlerinizi bekliyorum.Allah'a emanet olun.
kızlar bize teşhis konmadığı için daha sadece doktorların söylemesi serebral palsi ama kayıtta bişey yok sizin bebeklerinizde neyin sebep olduğu ve bu zaman kadar sürecenizi kısaca anlatırmısınız bana bilgi edinmek istiyorum düşünmekten kafayıı yiyecem yakında bana yardımcı olurmusanız sevinirim neden kaynakladığı ve bugune kadar nasıl süreç geçirdiniz neler yaptınız
serebral palsili bir kadının bir günü. BİR FELÇLİNİN GÜNLÜĞÜ - HürriyetTV
ve röportajı. Hayatlarmzn rengi iin sakatlara muhtacz - Hrriyet Cumartesi
acaba kaçımız onun kadar mutluyuz.
selam kızlar biz çok şükür evimizdeyiz hast. bugün döndük...oğlum şant ameliyatı oldu ayrıntılı çok uzun çok ama çok yorucu ve üzücü bir 15 gün geçirdik hamd olsun iyiz....şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?