teşekkür ederim arkadaşlar allah razı olsun...
canım aslında duyuyor müzik dinliyor sürekli ve melodik sesler çıkarıyor... ama işte bakalım testin sonucu ne çıkacak ona bakacağız...cuma günü yapılacak inşallah hayırlı sonuçlar verebilirim size...
çok geçmiş olsun canım inşallah ciddi bişey yoktur...
fiziksel gelişmeler olması da çok güzel... biz takıldık kaldık artık hareketleri yaptırmama bile izin vermiyor... hiç yürümek istemiyor yürütmeye çalışınca kendini atıyor...
bu algıyla ilgili de bera testi yaptıracağız 13 mayısta...
bera testi kulakla beyin arasındaki sinirlere bakıyormuş... yani şu an kulaklarında sorun yok duyuyor ama beyin algılıyor mu na bakacaklar...gözleride öyle çıkmıştı zaten... göz görüyor ama beyin algılamıyormuş çok şükür şimdi baya düzeldi gözleri..
merhaba kızlar...
yaa ben yine umutsuzluk dönemine girdim sanırım...
kafamda hep yapılacak başka birşeyler olmalı sorusu var...ama ne yapabilirim kızım için...
size bişi soracağım...
bireysel eğitim alıyormu bebekleriniz... yani konuşması için, algısı için falan evde yaptığınız bir şeyler var mı...
hilalin algısı çok geride... neredeyse hiç yok...
adını söyleyince dönüp bakmıyor, sadece şarkılarda alkış yapıp gülücükler atıyor...
ben git gide korkmaya başladım zekasından...
ayni soru sanirim hepimizin kafasina takilan......
canim testi yaptirdinizmi ne cikti sonucunda? umutsuzluga kapilma allahim cok büyük büyüdükce zekasida gelisecek insallah bozma moralini...
canım testi yaptırdım ama teste göre hilal duymuyo...
ama en kısık müzik sesine bile eşlik ediyor o yüzden inanmıyorum testin doğruluğuna...
canim eger testin sonucu dogruysa zekasinda bir problem yok demektir bu yanindan bakmaya calis cok zor biliyorum allahim sabir versin iyi tarafindan düsün kulaklarindaki sorun cihazla falan atlatilabilir belki?tedavi icin neyi önerdi isitmeyle alakali?olmassa baska bi hastanede yeniden bi test yaptir canim emin olmak icin...
yok canım şimdilik cihaza gerek yok dedi ama ilerde düşünebiliriz dedi..
bakalım sürekli kontrole gidecek...
zaman bize neler gösterecek bakalım...
merhaba bir ablamın oğlu cp hastası diğer ablamın kızındada duyu kaybı var bu duyu kaybı 5 yaşında ortaya çıktı 4 yaşında iken diğer yiğenimin burun ameliyatı olduğu hastanede kontrol amaçlı test yapılmıştı %100 normal çıkmıştı duyusu ama 5 yaşında tv sesini çok açıyor diye test yapıldı ozamanda %50 duyu kaybı çıktı ablam yerli yabancı 400 kbb doktoru ile mailleşti istanbulda göstermedik prof. bırakmadı ama duyu kaybını hepsi teyit etti şimdi cihaz takıyor ancak cihaz olmasada en ufak fısıltımızı dahi duyuyor sadece biraz fazla efendim diyor okadar yani duyu kaybı anne babanın kolayca anlayabileceği birşey olmayabilir audoline testini tekrarlamakta fayda var
kızlar napıyorsunuz.. neden bişey yazmıyorsunuz...
size bi haberim var... hilal allah izin verirse cuma günü ata binecek 15 dk...
çok merak ediyorum napacak bakalım...
Merhaba. yazdıklarınıza göz gerdirdim bana umut verdi. 28 haftalık doğan ikizlerimden biri 35 gün sonunda y.bakımdan PVL teşhisiyle taburcu oldu. Kasılmaları var. Şu an düzeltilmiş 7 aylık ama dönemiyor ve en üzüücüsü hala kafasını tutamıyor. serebral palsi den dolayı 2 hafta önce fizyoterapiye başladık kasılmalar biraz azaldı ama egzersizlerini yaptırırken çok ağlıyopr çok üzülüyorum ona. kaşıkla beslenmeyi pek beceremiyor diliyle sürekli yiyecekleri itiyor yutkunma sorunu var yani birde salya akıtıyor. Önümüzde çooooook uzun bir süreç var anlaşılan inşallah bişeyler başarabilir kızım bazen kendimi çok çaresiz hissediyorum acaba düzelecek mi bilmiyorum zekasında bi problem olacak mı belirsiz. sizler baya mesafe katetmişsiniz İnşallah herşey yolunda gider benim kızımda başarır...
Merhaba. yazdıklarınıza göz gerdirdim bana umut verdi. 28 haftalık doğan ikizlerimden biri 35 gün sonunda y.bakımdan PVL teşhisiyle taburcu oldu. Kasılmaları var. Şu an düzeltilmiş 7 aylık ama dönemiyor ve en üzüücüsü hala kafasını tutamıyor. serebral palsi den dolayı 2 hafta önce fizyoterapiye başladık kasılmalar biraz azaldı ama egzersizlerini yaptırırken çok ağlıyopr çok üzülüyorum ona. kaşıkla beslenmeyi pek beceremiyor diliyle sürekli yiyecekleri itiyor yutkunma sorunu var yani birde salya akıtıyor. Önümüzde çooooook uzun bir süreç var anlaşılan inşallah bişeyler başarabilir kızım bazen kendimi çok çaresiz hissediyorum acaba düzelecek mi bilmiyorum zekasında bi problem olacak mı belirsiz. sizler baya mesafe katetmişsiniz İnşallah herşey yolunda gider benim kızımda başarır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?