perinotolog'a gidip detaylı ultrason yaptıranlar

Almanyada varmı bilmiyorum ama riskli gebelik uzmanları var,perinatolog sadece ayrıntılı ultrason yapmıyor,bildiğim kadarıyla gebelik takibide yapıyorlar,gebelik riskli olunca,zaten perinatolojininde alanı bu.Ayrıntılı ultrason için zamanın var ama eğer orada varsa bu bölüme gidebilirsin,yani peritanoloğa sırf ayrıntılı ultrason için gidilmiyor kafan karışmasın

canım sen nasıl randevu aldın,ben kaç gündür alamıyorum,randevu tarihleri hep 15 gün sonrasınaıkıyor,15 gün sonrayada randevu alamıyorum,en geç 15 gün sonrasına randevu alınabiliyomuş yani.2 ocağa vardı en erken dün gece 12'den sonra girip almayı denedim randevu falan kalmamış hepsi dolmuş,geçen gecede ayın birine almak istedim sabaha karşı girmiştim yine alamadım şimdi ayın beşine ilk randevu,2 gün sonra yine denicem bakalım bu sefer inşaallah olur,ne zormuş.Bide sana bişey daha sorucaktım kadın doğum bölümünde bazen asistanlar olabiliyor,doktor olmuyor acaba burda başıma öyle bişey gelirmi sabah en erken saate alıcam alabilirsemde,doktor olmaz falan diye korkuyorum

Yazmışsın 12'den sonra açılıyor diye zaten :) bak benim gözümden kaçmış,peki tam 12'demi girmek lazım,uyuya kalıyorum dün gece 2 buçuktu girdiğimde haliyle dolmuş demekki 2 gece sonra mhrs'nin başında nöbet tutucam öyleyse

Canım 12 ye beş kala otur pc nin başına çnki 5 dakika içinde doluyor randevular.......... bende 2-3 gün ugraşmıştım bu yüzden uyardım seni erkenden randevunu al diye...... 12 gibi açılıo e hemen doluyor zaten ögleden sonraya randevu yoktu bende erken saatte gitmiştim bana bakan bayandı ve gayet bilgili bi doktordu ortalıkta asistan falanda görmedim

Ayy saolasın canım,sen söylemesen uğraşarak geçiricektim bu ayrıntılı ultrason zamanını,yarın gece dediğin gibi yapayım bari,benimkide senin doktora denk gelicek yarın gece randevu alabilirsem

Ayy saolasın canım,sen söylemesen uğraşarak geçiricektim bu ayrıntılı ultrason zamanını,yarın gece dediğin gibi yapayım bari,benimkide senin doktora denk gelicek yarın gece randevu alabilirsem

yarın hafta sonu randevu alınmaz herhalde bu gece denersn ama hiç vakıt kaybetme arada ekranı kapat aç zor ama başarıcaksın merak etme

yarın hafta sonu randevu alınmaz herhalde bu gece denersn ama hiç vakıt kaybetme arada ekranı kapat aç zor ama başarıcaksın merak etme
inşaallah canım iki hafta sonraya verdikleri için vakit dolacak diye korkuyorum 23.haftada bitiyor sanırım...bu gece alabilirmiyim dersin ilk randevu 5 ocakta?16 gün oluyor yine arası bu gece almaya kalkarsam verirmiki

Bende Bezmialeme gideyim diyorum ayrıntılı ultrason için benim ikiz. Ama orası ile ilgili bir bilgiye ulaşamdım henüz Giden var mı? Olmadı Zeynep Kamile alacağım bende.

Bende Bezmialeme gideyim diyorum ayrıntılı ultrason için benim ikiz. Ama orası ile ilgili bir bilgiye ulaşamdım henüz Giden var mı? Olmadı Zeynep Kamile alacağım bende.
bezmialemin en son aradgmda ay sonuna kadr doluyuz demisti aralik ayi icn.siz hemen arayip randevunuzu alin oraya gtmek isterseniz.bende nisa hastanesini terch ettim.haftaya insallah

bezmialemin en son aradgmda ay sonuna kadr doluyuz demisti aralik ayi icn.siz hemen arayip randevunuzu alin oraya gtmek isterseniz.bende nisa hastanesini terch ettim.haftaya insallah
Doktor göndermiyor mu ayrıntılı ultrason için direk telefon ile randevu alınıyor mu? Öyleyse arayayım ben doktora gidip doktor istiyor bu tetkiki sanıyordum.

Doktor göndermiyor mu ayrıntılı ultrason için direk telefon ile randevu alınıyor mu? Öyleyse arayayım ben doktora gidip doktor istiyor bu tetkiki sanıyordum.
yok direkt ara randevu al.bazi doktrlar gnderiyrmus sanirm ama sen sansa birakma gerekirse iptal edersn randevunu.

yok direkt ara randevu al.bazi doktrlar gnderiyrmus sanirm ama sen sansa birakma gerekirse iptal edersn randevunu.
Aradım öncelikle gebe polk. gidip oradan doktorun göndermesi gerekiyormuş. Şimdi oraya randevu aldım bakalım ayrıntıları yazarım herkesin bilgilenmesi için.

selamlar. Benim de perinatoloğa gitmemi önerdi doktorlarım. riskli görünen bir durum yok sadece kilo fazlam var. Emin olmak için istediler. Ben Yalovadayım özel hastaneye geliyormuş belli zamanlarda ona da 400 tl diyolar bana fazla geldi açıkçası. İstanbulda 3 eğitim araştırma hastanesinde varmış MHRSden gördüm. Kartal Eğitim araştırma, Zeynep kamil bi de Küçükçekmecede bi hastane. Ben yakın diye kartalı düşünüyordum ama onda da 2li testi 3lü testi orda yaptırmamı isterlerse iş uzar. Benim merak ettiğim randevü alan arkadaşlar direk perinatologa mı aldılar, yoksa önce kadın doğuma alıp ondan sonra mı sevk yaptırdılar. Bir gün içinde bitiyor mu iş yoksa uzuyor mu? Cevap verirseniz çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…