- 16 Haziran 2009
- 231
- 46
- 123
- 38
- Konu Sahibi biyolog_nil
-
Peki bunun ayı vs varmi.yani Hagi haftada gidilir.5 ci hatadayim ben
Almanyada varmı bilmiyorum ama riskli gebelik uzmanları var,perinatolog sadece ayrıntılı ultrason yapmıyor,bildiğim kadarıyla gebelik takibide yapıyorlar,gebelik riskli olunca,zaten perinatolojininde alanı bu.Ayrıntılı ultrason için zamanın var ama eğer orada varsa bu bölüme gidebilirsin,yani peritanoloğa sırf ayrıntılı ultrason için gidilmiyor kafan karışmasınKızlar yardımıniza ihtiyacım var.39 yaşındayım. 4 tüp yaptik olmadı. Türkiyede. Ben almanyadayim bu arada.5 haftalik kendiliğinden hamileyim şimdi. Arada hafif lekelenmelerm oluyo.dün akşam 1 yemek kaşığı kadar kan geldi.acile gittik.riskli gebelik olabilir dediler.şimdi yatıyorum. Sizin bu bahsettiğiniz şey ne oluyo.perdonolog tu sanırım. Ayrıntılı ultrason.burda varmi bilmiyorum ama bana anlatirmisiniz
canım sen nasıl randevu aldın,ben kaç gündür alamıyorum,randevu tarihleri hep 15 gün sonrasınaıkıyor,15 gün sonrayada randevu alamıyorum,en geç 15 gün sonrasına randevu alınabiliyomuş yani.2 ocağa vardı en erken dün gece 12'den sonra girip almayı denedim randevu falan kalmamış hepsi dolmuş,geçen gecede ayın birine almak istedim sabaha karşı girmiştim yine alamadımRica ederim hamile hamile strese giriyoruz bu işlerden ben ugraştım siz ugraşmayın gidin rahatça yaptırın çok temiz bi bina zaten memnun kalırsın ilgi alakada çok güzel... ben elif tozkır diye bi doktoru seçmiştim çok şeker biri... canım 15 gün önceden randevu alman lazım çnki 15 gün sorasına randevu verıyor... 21-24. haftalarda yapılıyor ben 22. haftama denk getirmiştm... şuna çok dikkat et antenatal polikiliğinden alıcaksn oraya gittiğinde peritenolojı binasına gir kapıda güvenlık hemen yardımcı oluyor kocalarınızı içeri almıyorlar onuda söliym
Yazmışsın 12'den sonra açılıyor diye zaten :) bak benim gözümden kaçmış,peki tam 12'demi girmek lazım,uyuya kalıyorum dün gece 2 buçuktu girdiğimde haliyle dolmuş demekkiCanım ben Zeynep Kamil de yaptırdım istanbulda oturuyorsan gece 12 de açılıyor randevular mhrs den giriyorsun antenatol bölümünde randevu al ücretsiz yapıyorlar çokta güzel ilgilendiler ancak acil randevu alman lazım 24. haftaya kadar yapıyorlar
Yazmışsın 12'den sonra açılıyor diye zaten :) bak benim gözümden kaçmış,peki tam 12'demi girmek lazım,uyuya kalıyorum dün gece 2 buçuktu girdiğimde haliyle dolmuş demekki2 gece sonra mhrs'nin başında nöbet tutucam öyleyse
Ayy saolasın canım,sen söylemesen uğraşarak geçiricektim bu ayrıntılı ultrason zamanını,yarın gece dediğin gibi yapayım bari,benimkide senin doktora denk gelicek yarın gece randevu alabilirsemCanım 12 ye beş kala otur pc nin başına çnki 5 dakika içinde doluyor randevular.......... bende 2-3 gün ugraşmıştım bu yüzden uyardım seni erkenden randevunu al diye...... 12 gibi açılıo e hemen doluyor zaten ögleden sonraya randevu yoktu bende erken saatte gitmiştim bana bakan bayandı ve gayet bilgili bi doktordu ortalıkta asistan falanda görmedim
Ayy saolasın canım,sen söylemesen uğraşarak geçiricektim bu ayrıntılı ultrason zamanını,yarın gece dediğin gibi yapayım bari,benimkide senin doktora denk gelicek yarın gece randevu alabilirsem
inşaallah canım iki hafta sonraya verdikleri için vakit dolacak diye korkuyorum 23.haftada bitiyor sanırım...bu gece alabilirmiyim dersin ilk randevu 5 ocakta?16 gün oluyor yine arası bu gece almaya kalkarsam verirmikiyarın hafta sonu randevu alınmaz herhalde bu gece denersn ama hiç vakıt kaybetme arada ekranı kapat açzor ama başarıcaksın merak etme
inşaallah canım iki hafta sonraya verdikleri için vakit dolacak diye korkuyorum 23.haftada bitiyor sanırım...bu gece alabilirmiyim dersin ilk randevu 5 ocakta?16 gün oluyor yine arası bu gece almaya kalkarsam verirmiki
Aldım sonunda canımçok emin değilim canım... dene istersen
bezmialemin en son aradgmda ay sonuna kadr doluyuz demisti aralik ayi icn.siz hemen arayip randevunuzu alin oraya gtmek isterseniz.bende nisa hastanesini terch ettim.haftaya insallahBende Bezmialeme gideyim diyorum ayrıntılı ultrason için benim ikiz. Ama orası ile ilgili bir bilgiye ulaşamdım henüz Giden var mı? Olmadı Zeynep Kamile alacağım bende.
Doktor göndermiyor mu ayrıntılı ultrason için direk telefon ile randevu alınıyor mu? Öyleyse arayayım ben doktora gidip doktor istiyor bu tetkiki sanıyordum.bezmialemin en son aradgmda ay sonuna kadr doluyuz demisti aralik ayi icn.siz hemen arayip randevunuzu alin oraya gtmek isterseniz.bende nisa hastanesini terch ettim.haftaya insallah
yok direkt ara randevu al.bazi doktrlar gnderiyrmus sanirm ama sen sansa birakma gerekirse iptal edersn randevunu.Doktor göndermiyor mu ayrıntılı ultrason için direk telefon ile randevu alınıyor mu? Öyleyse arayayım ben doktora gidip doktor istiyor bu tetkiki sanıyordum.
Aradım öncelikle gebe polk. gidip oradan doktorun göndermesi gerekiyormuş. Şimdi oraya randevu aldım bakalım ayrıntıları yazarım herkesin bilgilenmesi için.yok direkt ara randevu al.bazi doktrlar gnderiyrmus sanirm ama sen sansa birakma gerekirse iptal edersn randevunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?