perinotolog'a gidip detaylı ultrason yaptıranlar

Özgür Deren e gittim 3 lü taramam riskli çıkmıştı ayrıntılı ve amiyosentez yapıldı 2buçuk verdim 1 ay önce

Canım ben Zeynep Kamil de yaptırdım istanbulda oturuyorsan gece 12 de açılıyor randevular mhrs den giriyorsun antenatol bölümünde randevu al ücretsiz yapıyorlar çokta güzel ilgilendiler ancak acil randevu alman lazım 24. haftaya kadar yapıyorlar
Ultrasonu renklmiydi acaba,devlet hastanesinde yine siyah beyaz diye duymuştum

devlette yapıldığını bilmiyordum.ben doktorum yönlendirdiği bir dokora gittim.ücretleri normal muayene lerden biraz fazla malesef

eveet bi çok devlet hastanesi yapmıyor sadece araştırma yapıyor oda ikili ve 3lü testerden birini o hastanede yaptırma şartı koyuyor... Zeynep kamil dışardan hasta alıyor herhangi bir şartta koymuyor ben iki devlet hastanesine gittim yapmadılar 1 ay ugraşmştım burayı buldum en son çokta memnun kaldım kendi doktorum 300 tl istemişti açıkcası o kdar para vermek istemedm çocugun biçok eksigi varken..

Ultrasonu renklmiydi acaba,devlet hastanesinde yine siyah beyaz diye duymuştum

Evet siyah beyazdı ben bi fark görmedm ama ekran çok büyüktü ve doktor yarım saat bakıyor sağlıklı olup olmadıgını söylüyor bikaç arkadaşn bebeinin kalbinde sorun çıktı hatta aldırdı çocugunu çnki anneninde hayatı tehlikedeymş... değişil hastalıklar var ihmal etmeyın

Evet siyah beyazdı ben bi fark görmedm ama ekran çok büyüktü ve doktor yarım saat bakıyor sağlıklı olup olmadıgını söylüyor bikaç arkadaşn bebeinin kalbinde sorun çıktı hatta aldırdı çocugunu çnki anneninde hayatı tehlikedeymş... değişil hastalıklar var ihmal etmeyın
Anladım teşekkürler,renkli ultrasonlada bakan yerler var yani çoğu yer öyle bakıyor,devlet hastanelerinde siyah beyaz sanırım,renkli daha iyi diilmi

Anladım teşekkürler,renkli ultrasonlada bakan yerler var yani çoğu yer öyle bakıyor,devlet hastanelerinde siyah beyaz sanırım,renkli daha iyi diilmi

Renkli sizin açınızdan daha iyi bebeğinizi görmeniz açısından yoksa elinize verilen rapor aynı bazı özellerde cd de veriyolar ben gerek görmedm zaten bikaç ay sonra canlı canlı görecegm :)

hangi şehirdesin canım,52 tl çok uygunmuş.Bildiğim bi devlet hastanesinde 50 tl'ya yapıyolar onunda ultrasonu renklimi renksizmi belirsiz

Biraz geç gördüm sorunuzu ama izmirdeyim su hospital'da söylediğim fiyat muayne ücreti 42 ultrason fiyatı 53 liraydı gayette memnun kaldım..zaten bizim sorunsuzdu herşeyimiz çok şükür doktorumuz herşeyine bakıyo normal ultrasondada görüyo ve anlatıyo gösteriyo herşeyi uzun süre...ama kanunen bunun yapılması gerek olduğu için sizi uzmana gönderiyorum aslında hiç gerek yok dedi o yüzden çok fazla ödemek istemedim eğer aynı şehirdeysek kesinlikle tavsiye ederim ;)

Renkli sizin açınızdan daha iyi bebeğinizi görmeniz açısından yoksa elinize verilen rapor aynı bazı özellerde cd de veriyolar ben gerek görmedm zaten bikaç ay sonra canlı canlı görecegm :)
Anladım canım sen zeynep kamildemi yaptırdın,kaç gün önceden randevu almak gerekiyor,o cdler ve resimler hatıra kalıyor o açıdan güzel :) teşekkür ederim ilgilendiğin için :)

Biraz geç gördüm sorunuzu ama izmirdeyim su hospital'da söylediğim fiyat muayne ücreti 42 ultrason fiyatı 53 liraydı gayette memnun kaldım..zaten bizim sorunsuzdu herşeyimiz çok şükür doktorumuz herşeyine bakıyo normal ultrasondada görüyo ve anlatıyo gösteriyo herşeyi uzun süre...ama kanunen bunun yapılması gerek olduğu için sizi uzmana gönderiyorum aslında hiç gerek yok dedi o yüzden çok fazla ödemek istemedim eğer aynı şehirdeysek kesinlikle tavsiye ederim ;)
malesef izmirde diilim canım,çok uygun gerçekten yinede teşekkür ederim cevabın için :) hayırlı doğumlar dilerim

Anladım canım sen zeynep kamildemi yaptırdın,kaç gün önceden randevu almak gerekiyor,o cdler ve resimler hatıra kalıyor o açıdan güzel :) teşekkür ederim ilgilendiğin için :)

Rica ederim hamile hamile strese giriyoruz bu işlerden ben ugraştım siz ugraşmayın gidin rahatça yaptırın çok temiz bi bina zaten memnun kalırsın ilgi alakada çok güzel... ben elif tozkır diye bi doktoru seçmiştim çok şeker biri... canım 15 gün önceden randevu alman lazım çnki 15 gün sorasına randevu verıyor... 21-24. haftalarda yapılıyor ben 22. haftama denk getirmiştm... şuna çok dikkat et antenatal polikiliğinden alıcaksn oraya gittiğinde peritenolojı binasına gir kapıda güvenlık hemen yardımcı oluyor kocalarınızı içeri almıyorlar onuda söliym

Canim perinatologlarin fiyatlari genellikle oyle ucuk fiyatli oluyor ....
Bu radaki cogu arkadas eminim radyolog tarafindan muayene olmuslardir...
Perinatalog ulkemizde oldukca az bulunan doktorlar arasinda...
Istanbulda iseniz eger bezmi alem vakif hastanesini bir arastirin derim...

Kızlar yardımıniza ihtiyacım var.39 yaşındayım. 4 tüp yaptik olmadı. Türkiyede. Ben almanyadayim bu arada.5 haftalik kendiliğinden hamileyim şimdi. Arada hafif lekelenmelerm oluyo.dün akşam 1 yemek kaşığı kadar kan geldi.acile gittik.riskli gebelik olabilir dediler.şimdi yatıyorum. Sizin bu bahsettiğiniz şey ne oluyo.perdonolog tu sanırım. Ayrıntılı ultrason.burda varmi bilmiyorum ama bana anlatirmisiniz

Benim gittigim ozel hastanede vardi renkli ultrason fiyati 220 tl. Doktorumun istegiyle yaptirdim ama perinatolog degildi tabiiki normal radyoloji teknisyeni mi ne bakti.

45 dk falan tepeden tirnaga inceliyor akliniza ne gelirse. Goruntulerini falan cekmislerdi cdye. Yani aslinda riskli hamileligi olmayanlar icin perinatolog cok da sart degil, biz de cok ucuk fiyat odemedigimiz icin hastanede yaptirdik icimiz rahatladi..

Rica ederim hamile hamile strese giriyoruz bu işlerden ben ugraştım siz ugraşmayın gidin rahatça yaptırın çok temiz bi bina zaten memnun kalırsın ilgi alakada çok güzel... ben elif tozkır diye bi doktoru seçmiştim çok şeker biri... canım 15 gün önceden randevu alman lazım çnki 15 gün sorasına randevu verıyor... 21-24. haftalarda yapılıyor ben 22. haftama denk getirmiştm... şuna çok dikkat et antenatal polikiliğinden alıcaksn oraya gittiğinde peritenolojı binasına gir kapıda güvenlık hemen yardımcı oluyor kocalarınızı içeri almıyorlar onuda söliym
çok teşekkür ederim açıklayıcı bi şekilde anlattığın için canım,bende günlerdir bunun sıkıntısına girmiştim,bende randevuyu alıyım öyleyse :)

perinotoloji heryerde olmayan ve ciddi uzmanlık gerektiren bir iş.Bu işin uzmanı olan insanlar var.Doğal olarak fiyatları da pahalı.İnsanlar bu işte ihtisas yapmış.Elbette bir fiyat farkı olucak.Fiyatı görünce gereksiz olduğunu düşünen arkadaşlar için söylüyorum bunu.
Perinotolog lar kadın doğumculardan farklı olarak gebelik takibi yapmıyorlar. Daha öncede dediğim gibi herkes gitmek zorunda değil.Riskli gebeliğinz varsa yada tedaviyle hamile kaldıysanız üçüne beşine bakmicaksın.Yada hiç bir sorun görülmese bile doktorunuz isteyebilir emin olmak için.[Benim doktorum öyle mesela.]
benim ayrıntılı ultrasonumu gittiğim kadın doğum doktorumun eşi yaptı.İki farklı uzmanın görmesiyle içiniz daha rahat edicektir.

Kızlar yardımıniza ihtiyacım var.39 yaşındayım. 4 tüp yaptik olmadı. Türkiyede. Ben almanyadayim bu arada.5 haftalik kendiliğinden hamileyim şimdi. Arada hafif lekelenmelerm oluyo.dün akşam 1 yemek kaşığı kadar kan geldi.acile gittik.riskli gebelik olabilir dediler.şimdi yatıyorum. Sizin bu bahsettiğiniz şey ne oluyo.perdonolog tu sanırım. Ayrıntılı ultrason.burda varmi bilmiyorum ama bana anlatirmisiniz
Merhaba öncelikle hayırlı olsun Allah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin.
Perinotolog riskli gebelikleri inceleyen kadın doğumcular oluyor.detaylı bakıyorlar.inceliyorlar.Almanya da da vardır sanıyorum bir araştırın sizde.

Merhaba öncelikle hayırlı olsun Allah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin.
Perinotolog riskli gebelikleri inceleyen kadın doğumcular oluyor.detaylı bakıyorlar.inceliyorlar.Almanya da da vardır sanıyorum bir araştırın sizde.
Peki bunun ayı vs varmi.yani Hagi haftada gidilir.5 ci hatadayim ben

Back