Perhiz Yapmadan Kilo Vermek İçin Bulduğum Numara...

cnm bi süredir dikkat edemiorm,sınavlara çalışmak için evdeyim artık.aslında acıkmıyorum pek ama yine de yiyesim gelio. şu duygusal yemek war yaa ahh ahh. ama ben de dikkat etcem artk böyle olmicak yoksa.kilo almışımdır kesin :)

cnm sınavlarında başarılar diliyorum . . . madem evdesin bari suyu bol iç çünkü wc problemin yok her istediğin an çıkabilirsin . . .

ben şu an başladım valla :) inş. hayırlısı olur 1 hafta sonra buraya net kaç kilo verdiğimi yazıcam :-) inş. süreç devam eder bol bol kilo veririz :-)

1 hafta deneme süreci için ideal bencede çünkü ben 2-3 günle hemen fark olabileceğine inanmıyorum keza bende olmadı . . .

hadi bakalım inşalllaaaahh :) ben bu aralar 'en güzel diyet sünnate riayet' adlı başlığa taktım forumda :) peygamber efendimiz gibi beslenmek istiyorum umarım yüzümü kara çıkarmam

hmmmm bende bakiim bi bakalım o başlığa . . .
bahsettiğin için sağ ol cnmcm . . .

ben bir haftadır yavaş çiğneyerek yemek yiyorum eskiden yediklerimin %60 ını yiyorum artık ve doyuyorum şişkinliklerim ve gaz sorunum olurdu artık yok ve bağırsaklarım düzene girdi henüz tartılmadım ama çok rahat hissediyorum kendimikaydirigubbakcemile2

sadece 2-3 günde bağırsakların düzene girdiğini bende söyleyebilirim . . .
biraz daha uzun vadede ise inşAllah kilo probleminede çözüm olur . . .

yediklerimide paylaşacağım ben burada hanımlar ;

sabah
2 dilim kepekli ekmekten peynirli çörekotlu tost
2 dilim (paket içindeki ince uzun dilimlerden) kakaolu gofret
1 düyük bardak su

öğlen
2 dilim eti form kzarmış ekmek 1 yumurta 1 yeşil sivri biber şekersiz çay

akşam henüz belli değil fakat tabi ki çok hafif olmak durumunda çünkü hayatımda kışın pek hareket yok . . .

akşama doğruda kuru kayısı düşünüyorum bitki çayı ile beraber . . .

çok şükür kilo almamışım Sabun'cum.. aynıyım 72. evet dedğim başlığa bi göz at derim ben,fikirlerim değişti resmen,psikolojik olarak etkilenmişim bayağı.hiç acıkmıorm :KK70:

çok şükür kilo almamışım Sabun'cum.. aynıyım 72. evet dedğim başlığa bi göz at derim ben,fikirlerim değişti resmen,psikolojik olarak etkilenmişim bayağı.hiç acıkmıorm :KK70:

abowwww ovır linkini atsana buradan aramiim şimdi . . .

su içiyosun di mi bu arada . . .
evde olupta kilo almamanda süper !
bi kilo çizelgesi yapsana kendine bide . . .

Kızlar bu yöntemi uygulayabilirseniz gerçekten az yersiniz ve de zaman içinde kilo verirsiniz.

Ama çok aç bir şekilde sofraya oturduysanız, o açlıkla o lokmaları ahesteeee ahesteee çiğnemek pek de mümkün olmuyor..:) alışkanlık haline getirmek lazım.

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-listeleri/147387-guzel-diyet.html
buyur cnm.ya su da pek içmiorm. hatta hiç içmiorm da diyebilirim.zar zor belki 1 lt. yaa yapmştm çizelge ama kaldırmışm yine :) evet yapayım en iisi

sağol cnmcm . . .

su içemiyosan kuru meyveleri otları v.s kaynatarak kendine güzel esanslı ve çok faydalı içecekler hazırlayabilirsin . . . :asigim:

unutma yağ hücreleri su ile parçalanabilir eğer yeteri kadar su yoksa vücudunda kaslardan kaybedersin ki bu deformasyonunda ta kendisi . . . delikafadulden

tşkkrler yorumun için :) evet zor oluyo öyle aheste aheste yemek ama ben içimden kendime neler diorum neler :) yemeğe nazik davranmak lazımmış bi yerde okumuştum :) insan gibi yemeyi öğrencem inş =)

sağol cnmcm . . .

su içemiyosan kuru meyveleri otları v.s kaynatarak kendine güzel esanslı ve çok faydalı içecekler hazırlayabilirsin . . . :asigim:

unutma yağ hücreleri su ile parçalanabilir eğer yeteri kadar su yoksa vücudunda kaslardan kaybedersin ki bu deformasyonunda ta kendisi . . . delikafadulden

rica ederim cnmcımm ):
ztn bi gün içmezsem ertesi gün suyun başından ayrılamıyorm içim yanıyo resmen.mesela bgün öyleyim :) şişemi alıorm yanıma ohhh :)sırnaşık şey

Az yiyenin kalbinde hikmet kapıları açılır, ağzından inci mercan saçılır ... kaydirigubbakcemile5

acıkmadan yemek yemek israftır diyo bi de. walla bence gayet mantıklı. sünnete riayet edilse şişmanlık olmazdı ztn dimi

nyse sabuncum ben çıkıorm grşrz girerim yine :)

grşrz cnmcm . . .

sünnete riaet etsek değil kilo belki dünyalık hiç bir problemimiz mevcut olmayacak ama gel gör ki :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:​

grşrz cnmcm . . .

sünnete riaet etsek değil kilo belki dünyalık hiç bir problemimiz mevcut olmayacak ama gel gör ki :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:​

kesinlikle çok haklısın alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

çok doğru canım ya benim bi yengem ve çocukalrı kuzenlerim öyleler.çok acayip yavaş yiyorlar ve hiç kilo sorunları olmadı bu güne kadar.sohbet ederek yavaş yavaş yiyorlar.

bu yöntemi biliyordum ama unutmuştum burada okuyunca tekrar hatırladım.
yavaş çiğnemekten çenem yoruldu ya :))
bazen de unutuyorum :)
ama gerçekten harika bir yöntem.

Dediğiniz gibi sünnetlere uysak hiç bir derdimiz olmazdı. Anadoluda çalışacak ırgat alırken önce yemek yemesine bakarlarmış eger hızlı yerse iyi çalışır, yok yavaş yerse eli ağır olur yapyıgı işin içinden çıkamaz derlermiş.Bende çiğneyen değil yutanlardanım malesef.

yrnı beklemeyelim hemen başlayalım buna bnm gbi başlamayanlar ya da yapamayanlar varsa :) hiçbişeyle ilgilenmemek gerekio yemek yerken.sadece siz ve yemek olsun :) tadını almaya çalışın her lokmanın. ozmn yavaşlıorm ben :)

kesinlikle çok haklısın alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

:eek:

çok doğru canım ya benim bi yengem ve çocukalrı kuzenlerim öyleler.çok acayip yavaş yiyorlar ve hiç kilo sorunları olmadı bu güne kadar.sohbet ederek yavaş yavaş yiyorlar.

Bundan o kadar çok kişi bahsetti ki kesinlikle bi hikmeti var bencede . . .

bu yöntemi biliyordum ama unutmuştum burada okuyunca tekrar hatırladım.
yavaş çiğnemekten çenem yoruldu ya :))
bazen de unutuyorum :)
ama gerçekten harika bir yöntem.

kaydirigubbakcemile5

Dediğiniz gibi sünnetlere uysak hiç bir derdimiz olmazdı. Anadoluda çalışacak ırgat alırken önce yemek yemesine bakarlarmış eger hızlı yerse iyi çalışır, yok yavaş yerse eli ağır olur yapyıgı işin içinden çıkamaz derlermiş.Bende çiğneyen değil yutanlardanım malesef.

bu çok enteresan bi bilgi . . . :1ninca:

yrnı beklemeyelim hemen başlayalım buna bnm gbi başlamayanlar ya da yapamayanlar varsa :) hiçbişeyle ilgilenmemek gerekio yemek yerken.sadece siz ve yemek olsun :) tadını almaya çalışın her lokmanın. ozmn yavaşlıorm ben :)

kesinlikle ovır tv unsuru falan olduğunda insan eski düzene dönüveriyo bu tip yemek yemeğe alışana kadar uyarıcıları azaltmak lazım . . . kaydirigubbakcemile5

:kedi:denemek lazım. ben eve gittiğimde çok aç olduğum için 10-15 dakkada yemiş oluyorum :KK43:

az önce yemek yedim. 3 kaşık fln pilav,biraz salata. normalde o kadar pilavla hayatta doymam ama bu akşam tıkabasa doydum.15dkda fln yedim yavaş yavaş.yanına 1 büyk bardak da su aldım. 2-3 lokmada bir su içtim :) şmdi de çikolatamı yiyorm ve yeme faslını bitiriorm inş :)

X