- 1 Haziran 2009
- 4.882
- 6.692
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tmm cnm dikkate alırım dediklerini :) boyum 169 tatlışş.60 kilo olsam yetcek yaa.. senin boy kaç?
ayy ben de öyle yerdim. ne yediğimi anlardım ne bişey.böyle yavaş yiyince daha lezzetli gelio hepsi. biraz dişini sıkıp dene derim alışırsın ben alıştm :)
Zabınım buraya yönlendirdiğin için teşekkürler.. Hakikaten.. Ünideyken ben de çooook yavaş yerdim yemek.. Bir poğaçayı bitirmem 1 saatimi alırdı.. İşe başladıktan sonra ister istemez hızlı yemeği öğrendik.. hiç aklıma gelmezdi buna geri dönmek.. Artık bende daha yavaş yemeye özen göstericem.. Çok mantuhlu..bayanssulusmile
ben daha tartılmadım sabuncum. 11inde tartılmayı düşünüyoum sürpriz olsun işe yarıosa :)
üni de zayıf mıydın perim peki ?
aciip mantuhlu kesinlikle boshayallersmile ben sonuçta aldım almaya devam edeceğimede inanıyorum . . . boshayallersmileboshayallersmile
eğer 11 inde tartılıcaksan ovır bence 70 li rakamlar karşılayacak seni ama bahsettiğin biçimde yeme biçiminde tabi . . . yani kalorilerede bi nebze dikkat ederek . . .
üni de şöyle 3. sınıfa kadar gayet iyiydim.. çok zayıf değil ama sağlıklı normal bi kilom vardı..Çok yavaş yemek yerdim ama eskiden.. sonra çok sıkıntılı bi dönemim oldu, depresyon filan devreye girdi, aşırı zayıfladım.. Tedavi sürencinde sevgili ilaçlar sağolsun, balon gibi şiştim.. 70 kiloya kadar çıktım.. Hala o kiloları vermeye çalışıyorum kuzum anlicaaan.. İşe başladıktan sonra hızlı yemeye de başladım iice zorlaştı kilo vermeler..
evet cnm ii beslenmeye çalışıorm. ahh bi 70i görsem gerisi gelck ztn :) kahvaltımı 10,30 da yaptım,daha pek aç değilim.. aaa su içmedim ben bgün doğru düzgün.içeyim hemen. karnım gurulduyo ama susuzluktan sanırım :)
üni de şöyle 3. sınıfa kadar gayet iyiydim.. çok zayıf değil ama sağlıklı normal bi kilom vardı..Çok yavaş yemek yerdim ama eskiden.. sonra çok sıkıntılı bi dönemim oldu, depresyon filan devreye girdi, aşırı zayıfladım.. Tedavi sürencinde sevgili ilaçlar sağolsun, balon gibi şiştim.. 70 kiloya kadar çıktım.. Hala o kiloları vermeye çalışıyorum kuzum anlicaaan.. İşe başladıktan sonra hızlı yemeye de başladım iice zorlaştı kilo vermeler..
yaa cidden en büyük sorun bence bu HIZLI YEMEK klava: kurtulalım şu illetten.bn de 70lerdeydim ama nasıl olduysa 78e dayandı yazın. millet kışın alır ben yazın alıorm kilo.hala onları vermeye çalışıorm. vermişken de dewam edip ideal kiloma ulaşayım dedim :) cnm sen de birazcık sık kendini uygula bunu. tavsiye ediyorum gerçekten olması gereken bu ztn. yemeklere nazik davranalım :lepi:
ben hızlı yemeye alısık bırıyım uygulamak benım gıbıler acısında ımkansız ben kılolu oldugum donem lıflı gıdalar yıyerek zayıflamıstım
bırdahada almadım kılo
yontemın ayrıntılarını anlattım ama konu kapatıldı
onemlı degıl benım acımdan ben nasıl olsa zayıfım ama zayıflamak ısteyenler acısından kayıp oldu