- 5 Şubat 2008
- 749
- 7
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
az önce yemek yedim. 3 kaşık fln pilav,biraz salata. normalde o kadar pilavla hayatta doymam ama bu akşam tıkabasa doydum.15dkda fln yedim yavaş yavaş.yanına 1 büyk bardak da su aldım. 2-3 lokmada bir su içtim :) şmdi de çikolatamı yiyorm ve yeme faslını bitiriorm inş :)
Bende akşam yediklerimi yazayım . . .
1 tavuk but ızgara 1 dilim ekmek 2 adet köz biber be 1 kase yoğurt . . .
1 saat sonra 1 iri elma .. .. ..
bol su . . . da ovır ben pek doyduğumu söyleyemeyeceğim ama açta değilim senin sözün aklımda yani yemeğin fazlasının israf olduğu kısmı . . .
yatarken 1 adette greyfurt yerim ve bu faslı bitiririm . . .
bu hafta 1 kg vereceğim umuyorum kararlıyım !
62 ile kapanacak bu hafta inşAllah . . .
Bende akşam yediklerimi yazayım . . .
1 tavuk but ızgara 1 dilim ekmek 2 adet köz biber be 1 kase yoğurt . . .
1 saat sonra 1 iri elma .. .. ..
bol su . . . da ovır ben pek doyduğumu söyleyemeyeceğim ama açta değilim senin sözün aklımda yani yemeğin fazlasının israf olduğu kısmı . . .
yatarken 1 adette greyfurt yerim ve bu faslı bitiririm . . .
bu hafta 1 kg vereceğim umuyorum kararlıyım !
62 ile kapanacak bu hafta inşAllah . . .
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-listeleri/147387-guzel-diyet.html
buyur cnm.ya su da pek içmiorm. hatta hiç içmiorm da diyebilirim.zar zor belki 1 lt. yaa yapmştm çizelge ama kaldırmışm yine :) evet yapayım en iisi
Ya ama ben unutuyorum hepmafoldumben
Yedikten sonra dank ediyorakannehir
Güzelim bacaklarımı göstermek bana haram oldu:)
canım genelde akşam yoğurt yemeyin diyolar ama CADIARZU
offf nasıl duygular içindeyim bilemezsiniz :) fazla yiyince midem rahatsız oluyo bnm,o yüzden üstüste yemiorm. aradan 4-5 saat geçiriorm. mesela az önce 1 dilim kpekli ekmek,1 dilim peynir ve salata yedim 6 saat aradan sonra. acıkınca yiyorum sadece
cnm ben de artık aç değilsem israf diyorum yemiorum.okuduklarım gelio hep aklıma.yüzümü kara çıkarmak istemiorm :)
bende ilk bi kaç lokmada unutuyorum bazen . . . kaydirigubbakcemile5
zamanla alışırsın cnm burayı daha fazla ziyaret et . . .
menekşe onu bilmiyodum ben . . . neden acaba ?
akşam ayranı yoğurdu falan pek eksik etmem ben bahsettiğin gibiyse vazgeçmeli acilen . . .
ovır çok iyi gidiyosun bence yani yediklerin hem ölçülü hem çok hafif . . .
kaydirigubbakcemile5
sabah
kepekli ekmekten sucuklu az ketçaplı tost
1 yumurta
2 dilim gofret
bol su
sabah kuvvetli yediğim için öğlen sadece greyfurt düşünüyorum akşama doğru kuru kayısı akşamda çorba ve salata düşünüyorum bakalım . . . :Saruboceq:
tatlışlar nasıl gidiyor perhiziniz :)valla unutmadım sabah kalhvaltısında bir tost yedim ve yavaşça çiynerek :)yani bana göre yavaştı işte olacak olacak kızlar ha gayretyerimseniben
sabuncum ,tam olarak şuan bilmiyorum anımsadığım kadarıyla annem bir dr'dan duymuştu.yoğurt mayalı ya o yüzden akşam yenmesi sakıncalı diyesöylemiş CADIARZU
saol Sabun'cum iyi gdiyorum dimi =) walla fark edio baya. kendimi süper hissediyorum çok hafifim :)
akşam protein ii die duymuştum ben ama belki yoğurt mayalı olduğu için ii olmayabilir. onun yerine beyaz et ya da başka bişey yiyebilirsin :)
:) evet ızgara tavuk daha ii bi seçim cnm.protein olduğu için doyurucu oluyo çok süper :) çorba genelde öğlenleri öneriliyo. ben de 1 gbi kalktım bgün ama aç olmadığım için 3e doğru yedim.
1 dlim kepekli ekmek,biraz peynir,3-4 dilim domates,3 zeytin ve 1 bardak sakarinli çay =D bol bol da su içiorm.çok şkür acıkmıorm hiç.afedersinz wc problemim de yok başka ne isteyeblirm ki
kızlar benıde aranıza alırmısınız çocuklarla sofraya oturdugumda onları doyuracam dıye bı bakmısım kendımı doyuruyorum eskı gunlerıme bı done bılsem
kızlar benıde aranıza alırmısınız çocuklarla sofraya oturdugumda onları doyuracam dıye bı bakmısım kendımı doyuruyorum eskı gunlerıme bı done bılsem
cnm ben acıkmadan yememe taraftarıyım da o yüzden. çnkü tok olunca yersem iice şişiorm,önceki yediklerimi yakmadan üstüne + kalori alıorm o yüzden iim ben böyle ama yine de saol =)
tabi cnm sen kendini nasıl rahat hissedersen öle devam et fakat güne ilk 1 saatte yemek ile başlamazsak vucudumuz kıtlık formatındaymış gibi hareket ediyor ve depolayabildiği her şeyi depolama şeklinde davranarak günü neticelendiriyor . . .
bu nedenle acıkmasakta mutlaka bi kaç bir şey yemeli metabolizmamızı uyandırmalıyız ...
boyun kaç cnm bi de ? :asigim:
benim arkadmdan atlı koşturuyor sanki.öyle hızlı yiyorum ki.
buda zaman kısıtlılığından dolayı istemeden huy edindiğim okul ve iş hayatımdan kalma bişi.
öylede kaldı.mümkün değil yavaş yiyemem başarabilebne bravooo...