Perhiz Yapmadan Kilo Vermek İçin Bulduğum Numara...

Benim yava yemek alışkanlığım zaten bundan daha yavaş yerssem bilmiyorum nasıl olur :)

cok mantikli aslinda....paylasim icin tesekkürler...bundan sonra öyle yiycem bende ....

Annem yıllar önce Tv de gördüğü bir kokteyl seti almıştı ve yanında bir kitap hediye gelmişti.O kitap elime geçti.Kitabın adı çok dikkat çekici "PERHİZ YAPMADAN KİLO VERMEK İÇİN BULDUĞUM NUMARA"Yazarı Fransız DANIELLE CHEVALIER...Kitabı daha önce okumuştum ama ilgimi çekmemişti.Ama giriş kısmını geçenlerde okudum ve sizlerle paylaşmak istedim. Şimdi sizlere kitabın girişinden bazı alıntılar yazıcam;

"Perhiz yapmadan kilo vermek için bulduğum numara ne?Çok basit.Belki de inanamayacağınız kadar basit.İşin ilginç yanı basit olmasına rağmen sonuç aldım,zayıflamak isteyen dostlarım çok iyi sonuçlar aldı ve şu an elinizde tuttuğunuz kitabı yayınladığım günden beri iyi sonuçlar elde eden okurlarımdan teşekkür dolu yüzlerce mektup alıyorum.İşte inanılmayacak kadar basit sırrım:Yemeklerinizi alıştığınızdan daha ağır bir tempoda yemeğe çalışın.Bunu başarabilmenin yolu da lokmalarınızı uzun uzadıya çiğnemekten geçiyor.Belki de buna inanmıyorsunuz.Başlangıçta bana da öyle geliyordu.Kaybedecek bir şeyim olmadığı için bunu denemeye karar verdim.

Sonuç;İlk haftada üç kilo,daha sonra ki günlerde de 6 kilo verdim.Yani çok kısa bir sürede tam 9 kilo verdim.Tüm erkek ve kadın arkadaşlarım buna benzer etkileyici sonuçlar aldı.Bütün bunlardan sonra sizin de bunu denememeniz için ortada hiç bir neden yok.Üç gün için deneyin,sonra tartılın.Ben son derece hoşnut edici bir süprizle karşılaşacağınıza inanıyorum."

ALINTI

yapmadığım bi bu kaldı bide bunu deniyimsırnaşık şey
uzun uzun çiğnemeyide hiç sevmem ama :kahve:

bende başlıyorum buna deneyimlerimi paylaşacağımopuyorumnanaktan

Amilaz, karbonhidratları yıkmak için gereken sindirim enzimidir. Karbonhidratlar vücudumuz için önemli bir enerji kaynağıdır. Karbonhidratları birçok gıdada bulunmasına rağmen ençok şekerde ve nişastada (buğday, pirinç, patates) bulunur. İnsen vücudunda karbonhidratlar depolanması gerektiğinde glikojen olarak depolanırlar. Gereğinden fazla alındığında karbonhidratlar yağa çevrilebilirler ve vücut da yağ olarak depo edilebilirler.
Amilaz, tükrük bezlerinden ve pankreastan salgılanır. Dolayısıyla karbonhidratların sindirimi ağızda başlar.

Alıntıdır . . .

Hanımlar renkli yerlerde aslında çok çok açık . . . Ben bi kaç gündür uyguluyorum gelişmeleri sizinle paylaşacağım . . . gamyoncuiremsu

tmm cnm mutlaka paylaş olur mu unutma :)

cnm sen ne alemdesin sen kiloda vermişsin . . .
devam ediyo mu verme süreci ? dikkat ediyor musun yediklerinede . . . :eek:

cnm bi süredir dikkat edemiorm,sınavlara çalışmak için evdeyim artık.aslında acıkmıyorum pek ama yine de yiyesim gelio. şu duygusal yemek war yaa ahh ahh. ama ben de dikkat etcem artk böyle olmicak yoksa.kilo almışımdır kesin :)

ben şu an başladım valla :) inş. hayırlısı olur 1 hafta sonra buraya net kaç kilo verdiğimi yazıcam :-) inş. süreç devam eder bol bol kilo veririz :-)

bende başlıyorum eşim çok yavaş yer hatta tabağını bitirmez bile baya formunda bende tıkıştırır dururm küçük bebeğim vara ağlıyacak diye hızla yiyordum ama bıraktım artık bakalım ne olcek bence gider çünkü doğru olan az ve yavaş yemek....

hadi bakalım inşalllaaaahh :) ben bu aralar 'en güzel diyet sünnate riayet' adlı başlığa taktım forumda :) peygamber efendimiz gibi beslenmek istiyorum umarım yüzümü kara çıkarmam

ben bir haftadır yavaş çiğneyerek yemek yiyorum eskiden yediklerimin %60 ını yiyorum artık ve doyuyorum şişkinliklerim ve gaz sorunum olurdu artık yok ve bağırsaklarım düzene girdi henüz tartılmadım ama çok rahat hissediyorum kendimikaydirigubbakcemile2

cnm tartılsan bizi de haberdar etsen çok sevinirm :) :)

X