Perhiz Yapmadan Kilo Vermek İçin Bulduğum Numara...

günaydın kızlar 2 gündür gidiş hatım hiç iyi değildi dün akşam yemeğinden sonra kanepede yatarak dizi izliyordum sonra ne yapıyorsun sen kendine yine pınar akılını başına al dedim kalktım bir soda içtim, biraz kızımla oynadım, sıkılaştırıcı krem sürdüm, stepperi çıkardım 1000 aet yaptım terin suyun içinde kaldım, banyoya girdim ılık bir duş aldım, gerçekten kendimi iyi hissettim, kızımın sütünü içirdim, mutfağı ve evi toparladım, 24:00 gibi yattım. Eğer o kanepede yediğim akşam yemeğinden sonra hala miskin miskin yatıyor olsaydım bu sabah büyük bir vicdan azabı ile uyanırdım. Bugünden itibaren canlanıyoruz hadi bakıyım kızlar alcam ifadelerinizi

walla ben 3 çok çiğniyom 2 hızlı sanırım her lokmada olmuyor yaa
ama ekmeği fln azalttım daha az yiyiyorumm ben bu hafta gene aynıyımdır kesin

ben de sık sık yiyorum arkadaşlar, 2 saat arayla,10 gün oldu 2. 2 kilo vermişim bu sabah itibariyle.sebzemi yoğurdumu meyvemi,etimi,sütümü ekmeğimi eksik etmiyorum, bir de plates yapıyorum. vucut ölçülerimde de azalma var.gayet iyi gidiyorum. möünüm genelde şöyle;
bugünki mönüm,
kahvaltı: maydanoz,2 dlm kepekli ekmekle kaşarlı tost,bir bardak süt
ara:1 elma
ara: 1 bardak ayran
öğle: 1 küçük patatesli,havuçlu ,karnabahar yemeği,bol yeşillik,1/2 bardak ayran,ızgara et
ara: 1/4 simit,peynir,bol maydonoz,5 zeytin
ara:1/3 muz,1çb süt, 7 badem
akşam : havuçlu karnabahar y.,2 kaşık yoğurt, haşlanmış nohut( veya ızgara et)
ara: 1 kivi,1çb süt( platesten sonra)

walla ben 3 çok çiğniyom 2 hızlı sanırım her lokmada olmuyor yaa
ama ekmeği fln azalttım daha az yiyiyorumm ben bu hafta gene aynıyımdır kesin[/QUO

bende bu hata berbattım ama bugün toparlanıyorum, ne kadar çok çiğnersak o kadar karzemuszemuszemuszemus

ben de sık sık yiyorum arkadaşlar, 2 saat arayla,10 gün oldu 2. 2 kilo vermişim bu sabah itibariyle.sebzemi yoğurdumu meyvemi,etimi,sütümü ekmeğimi eksik etmiyorum, bir de plates yapıyorum. vucut ölçülerimde de azalma var.gayet iyi gidiyorum. möünüm genelde şöyle;
bugünki mönüm,
kahvaltı: maydanoz,2 dlm kepekli ekmekle kaşarlı tost,bir bardak süt
ara:1 elma
ara: 1 bardak ayran
öğle: 1 küçük patatesli,havuçlu ,karnabahar yemeği,bol yeşillik,1/2 bardak ayran,ızgara et
ara: 1/4 simit,peynir,bol maydonoz,5 zeytin
ara:1/3 muz,1çb süt, 7 badem
akşam : havuçlu karnabahar y.,2 kaşık yoğurt, haşlanmış nohut( veya ızgara et)
ara: 1 kivi,1çb süt( platesten sonra)

diyet menüne göz attığımızda gayet dengeli ve ve kalorisi düşük besinlerle besleniyorsun birde plates olunca kilolar karşı duramıyor:lepi::lepi: tebrik ederim seni, ben çikolatayı çokkkkk seviyorum,malum dönemim yaklaştı ne yapcam bilmiyorumkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

günaydın canlarım.. giremiyorum 2 gündür.sınavlarım bitmedi daha,yrn bitcek artık =)

walla bn de kçücük ekmekle doyuyorum artık.ii bi gelişme..

kızlar yrn kilo bildirimi yapalım tekrar.sonra da haftaya cuma yaparız tmm mı?

tamam canım yarını iple cekıyorum

günaydın canlarım.. giremiyorum 2 gündür.sınavlarım bitmedi daha,yrn bitcek artık =)

walla bn de kçücük ekmekle doyuyorum artık.ii bi gelişme..

kızlar yrn kilo bildirimi yapalım tekrar.sonra da haftaya cuma yaparız tmm mı?

miden küçüldü artık ondan şekerim umarım haftaya çok ii sonuçlar alırsınalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Ben bu hafta tartılmadım hıÇ ama aynıyımdır kesınn

tartım bana bıseyler fısıldıyo

zabunum yok ortalarda bugün hayırdır inşallah

geldim canımcım . . . senin minik kızınla olan maceraşrını okudum :kahve: miskinliği def etmen çok sevindirici . . . çok motive edici . . .
bende dün kahvaltıyı çok kaçırdığım için akşam sadece yoğurtlu salata yedim yatmaya yakın acıktım ama hakim oldum kendime . . . :asigim:
bu sabahta 2 dilim tost ekmeği 2 dilim salam 1 salatalık 8 zeytin 2 dilim etiform ekmeği biraz kaymak ve fıstık ezmesi yedim . . . küçük vişne suyu içtim . . .
akşam üzeri kaşarlı minik bi sandvç biraz gofret akşamda yine salata yemeği planlıyorum . . .
cumayı bende iple çekiyorum :1ninca:

Ben bu hafta tartılmadım hİÇ ama aynıyımdır kesİnn

cnm aynıyım dersen aynı çıkarsın . . . verdim de !

HAFTA 1 ............... ......HAFTA 2 .................. .......HAFTA 3

kaleydeskop --- 67 .....................
Sabun --- 62,300 .......................61.500 ...................
aozcan --- 62 ............................
overandover --- 72........................71.........................
Alinda --- 69...................................
soffty --- 62,6.............................
mahsunmenekse --- 48...................
yaman --- 67 .................................68 regl ...............
chiglet --- 61,700..............................60.700................

2 HAFTA KISMINI DOLDURMAYAN HANIMLAR LTFN PLZZZZZ . . .Yarına kadar bildirim yapmayanları 2 haftadan çıkaralım görüntü kirliliği olmasın . . .

HAFTA 1 ............... ......HAFTA 2 .................. .......HAFTA 3

kaleydeskop --- 67 .....................
Sabun --- 62,300 .......................61.500 ...................
aozcan --- 62 ............................
overandover --- 72........................71...................... ...
Alinda --- 69...................................
soffty --- 62,6.....62.8 regl........................
mahsunmenekse --- 48...................
yaman --- 67 .................................68 regl ...............
chiglet --- 61,700..............................60.700........ ........

X