Perhiz Yapmadan Kilo Vermek İçin Bulduğum Numara...

walla bnm hiç öyle aman spor yapayım die kaygım yok.. sporsuz da gayet zayıflanabilir yani. Ozan Tunçer'in kitabında okumuştum.sporu zayıflamak için yapmayın diyodu.. ama yapanlara da bişy diemem yani saygı gösteririm guclubacismile

:eek:klava: kız teşvik et zaten kilo verme hayallerim hep kayıp oluyor

ama sporda sarkma olayına cozum oluyo

=) cnm zorla yapıosan yapma derim ben.. ama sağlığın açısından ii tabi ki yapman.. dewam =)

Kızlar bi dahaki bildirim bu cuma olsun, 22 ocak yani. sonra her cuma tartılıp bildiririz tmm mı?

bnce de daha ii olur cuma günleri.. umarım herks görür yazdığımı =)

eveet bugünkü menümü paylaşıorm kızlar..

Kahvaltı : 1 dilim beyaz ekmek,1 küçük domates,2 zeytin,peynir ve sütlü şekersiz nescafe

Akşam : 2 kaşık pilav,3 kaşık mercimek,3 kaşık havuç ve turp salatası,1 küçük halley

başka bişey yemek istemiorm artk.. sizler de paylaşın isterseniz yemekten sonra.

sabah 1 dilim ekmek ve 3 ince dilim peynir kursta olduğum için fazla çeşit yok
öğlen yarım çikolata
saat 4 gibide 2 dilim börek yedim daha birşey yemem biraz sonra meyve suyu sıkarım o kadar

=) menün güzelmiş..ben de yazdım ama önceki sayfada kalmış.

evet beraber vericez inş ama sen daha hızlısın =)

Kahvaltı : 1 dilim beyaz ekmek,1 küçük domates,2 zeytin,peynir ve sütlü şekersiz nescafe

Akşam : 2 kaşık pilav,3 kaşık mercimek,3 kaşık havuç ve turp salatası,1 küçük halley

başka bişey yemek istemiorm artk.. sizler de paylaşın isterseniz yemekten sonra.

seninkide gerçekten güzelmiş canım

=) tşkkr ederim tatlış.. keşke hep böyle dewam etse ne güzel kilo veririm ben :KK70: :KK70:

tatlı krızlerım devam edıyo 4 kayısı kurusu yedım şimdi ama kesmedı su içiyorum bol bol oda bulantı yapıyo

cnm bnce çok geç olmadan ye ne istiosan.. geç saatlerde yemekten iidir.. kısıtlama yapma,istediğini ye ama ywaş ywaş

ahhhhhhh neler istemıyokı canım onları yesem ufffffffff patlarım

walla bnm hiç öyle aman spor yapayım die kaygım yok.. sporsuz da gayet zayıflanabilir yani. Ozan Tunçer'in kitabında okumuştum.sporu zayıflamak için yapmayın diyodu.. ama yapanlara da bişy diemem yani saygı gösteririm guclubacismile

Efor sarf ettiren sporun zayıflama serüveninde yapılmaması gerektiğini bende duydum canım . . . opuyorumnanaktan
Sarkmalar olmaması için ise hayata hareket katmak kafi . . .
Belki birazda yürüyüş . . .

Kızlar bi dahaki bildirim bu cuma olsun, 22 ocak yani. sonra her cuma tartılıp bildiririz tmm mı?

tamam canımcım . . . opuyorumnanaktan

Bende paylaşayım ;

Sabah ; 2 dilim kepek elmeği ile salamlı tost 3 çeri domates 6 zeytin 1 eti form ekmeğine baya kalınca fıstık ezmesi ve 3 parça çukulata . . . Gün içinde şekeri sadece kahvaltıda tüketiyorum . . . Kahvaltı dışında asla gün içinde tatlı şekerli hiç bir şey tüketmiyorum . . .

Tabi böyle kahvaltı yapınca öğlen acıkmıyorum akşam üzeri kıyılma hissedersem 3-4 adet kuru kayısı takviyesi yapıyorum . . . .

aralarda yeşil çay ya da zeytin yaprağ çayı . . .

Akşam yine kereviz salatası yaptım yoğurtlu 1 dilim kepek ekmeği ve salatalık turşusu ile salatayı bitirdim . . .

saat 21.30 gibide 1 avuç leblebi yerim günü bitiririm . . . opuyorumnanaktan

ahhhhhhh neler istemıyokı canım onları yesem ufffffffff patlarım

canım daha öncede bahsettim tatlı krizi için turşu tüket . . .

X