Perhiz Yapmadan Kilo Vermek İçin Bulduğum Numara...

perhiz yapmadan kilo verme konumuz ama herkes ağır diyet yapıyor burda gördüğüm kadarıyla,düşük kalorili. arkadaşlar ara öğünleri kaçırmayın her besin türünden dengeli yiyin, yoksa metabolizmanız yavaşlayacak kilo vereyim derken alacaksınız. benden söylemesi. yiyerek de gayet iyi kilo veriliyor.bir haftada 2.1 kilo verdim mönümü de yazıyorum;

kahvaltı: 2dlm kepekli ekmekle kaşarlı tost,yeşillik,1 yumurta,1 kivi
ara1: 200ml ayran
ara2:1çb süt,1 elma
öğle yemeği: havuçlu,bir küçük patatesli karnabahar yemeği/yoğurt/ızgara tavuk/zeytinyağlı yeşil salata
ara3: 1 küçük muz,1çb süt
ara4: 7 tane badem
akşam yemeği: havuçlu karnabahar,1dlm ekmek,bir kase yoğurt,bol yeşil salata
ara 5: 1 yeşil elma,1çb süt
denemenizde yarar var tavsiye ediyorum,sağlıkla zayıflayın,kendinizi hiçbir şeyden mahrum etmeyin. ederseniz diyeti bıraktığınız an yine alırsınız kiloları. sağlıklı beslenmek amaç olsun.
herkese iyi geceler.....

günaydın şekerler,
dünkü raporum
Sabah : 1 minik ev yapımı puaça ( malesef dün kahvaltıyı yetiştiremedim), şekrsiz nescafe
öğle: yarım porsiyon nohut yemeği, yarım kase yoğurt, 1 lokma ekmek
Akşam: 1 dilim ekmek, salata, tavuk sote

Haftasonu evde olmadığımdan temizlik yapamamıştım, eşim akşam yemeği yaptı bende ev temizledim, bütün evi süpürdüm halıları kaldırdım sildim tekrar serdim, banyo tuvalet heryeri mis gibi yaptım 23:00 da kendimi banyoya zor attım artık duş aldım, kızımı yıkadım ve yattık.. ohh hiç işim kalmadı içim rahatladı..

tamamdır kızlar cumaya tartılalım zaten tartıyı kaldırdım banyodan yoksa her dakka üstüne çıkasım geliyor, cuma sabahına kadar çıkarmıcam ortaya..

günaydın .....ben akşam haşlama yemeği yedim.tavuk ve patatesten oluşan.salata,3-4 tane salatalık turşusu minik olanlardan,küçük 1 dilim buğday ekmeği ve meyve suyu.
sabahta 2 dilim tam buğday ekmeğinden tost yaptım çok küçüktü 2 tane yaptım ve tek şekerli çay içtim

aksam gozle me getırdı komsu ondan yedım onunlada yattım ama co9k degıl daha kahvaltımı yapmadım şimdi su içeçem iki bardak

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bende şimdi kahvaltı yapıcam ama yine kaysılarımı yedim yavaştan 2 dilim ekmekle bi kahvaltı iyi olcak ..
öpüldünüz şekerlerrrrrrrrr opuyorumnanaktan

slm şekerler :) menümü şimdiden yazayım da deiştirmeden uygulamak için ii gelir =)

sabah 9.00 : 1 dilim beyaz ekmek,biraz domates,peynir,1 zeytin,1 bardak kadar portakal suyu

öğle 13:30 : 3 kçük parça çikolata (yedim)

akşam 18:00 : bikaç kaşık pilav,bikaç kaşık karnıbahar yemeği,1 bardak ayran
olcak inş =)

bende dün akşam yemedim yemek
bugun sabah 1 simit yedim yavaş yavaş
öğlen spordan sonra bir kase yoğurdun içine pul biber ekledim ve 1 dilim ekmek yedim
arada bir havuç yiyiyecem
akşamda bilmiyorum

kızlar ben dün çok yedim, yedim, yedim utanıyorum kendimden ama bugün çok dikkat edicem dün kendime saygımı bile yitirdim bu kadar çok yiyiynce

günaydın kızlar yaa bu çok yeme işi iyide
ne ara bu kadar çok çiğnicez işte olmuyo kiiii

günaydınlar..kızlar ya ben herhalde kilo veremeyeceğim.ya herşeyden az az yiyeyim gözüm kalmasın diyorum ama gözüm doymuyor ne yapacağım nasıl bi yöntem kullanacağım.bide doğum kontrol hapı kullanıyorum vücutta çok şişkinlik yapıyor.ödemimi nasıl atacağım.çok moralim bozuk...

sabun, over nerelere kayboldunuz topik sahipsiz kaldı

bakıyorum bende kimseyi göremeyince girmiyorum canımcım evet biraz sahipsiz ve tenha kaldı topik . . . :çok üzgünüm:

günaydın kızlar yaa bu çok yeme işi iyide
ne ara bu kadar çok çiğnicez işte olmuyo kiiii

zaman lazım kesinlikle yamancım yani sabah benim kahvaltım hazırlamakla falan beraber 40 dk sürüyor . . . erken kalkmak lazım . . .

Yamanım benİmkİde berbatlaŞtı geÇen hafta sÜperdİm

kahvaltıları kaçırıyorum bende akşam dikkat ediyorum ama . . .
40 dk anlayabildiğiniz üzere kahvaltılarım baya baya kallafi oluyor . . .
umarım bi zararını görmem kahvaltının iyi yapılması gerektiğini biliyorum çünkü . . .

günaydınlar..kızlar ya ben herhalde kilo veremeyeceğim.ya herşeyden az az yiyeyim gözüm kalmasın diyorum ama gözüm doymuyor ne yapacağım nasıl bi yöntem kullanacağım.bide doğum kontrol hapı kullanıyorum vücutta çok şişkinlik yapıyor.ödemimi nasıl atacağım.çok moralim bozuk...

canım maydanoz sapı kullanabilirsin ödem için . . .
demlemen yeterli olur . . .

Bunu bu akşam yemeğinde denemeyi düşünüyorum.Uyuz uyuz yicem :KK70: boshayallersmile

mrb kızlar bugun her zamankı gıbı kahvaltımı yaptım kısıtlama yok kepek ekmegı yedım bol bol ara ogunlarde kuruyemıs ve meyve öglen 1 tabak tavuk patates yanında yogurt aksam yemek yemegı dusunmuyom meyveyle gecıstırırım ha buara 1 bardak form cayı içtim

kızlar nabersinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz opuyorumnanaktan

canım gayet iyiyiz seni sormalı ?
topik biraz ıssız kaldı sadece o nedenle üzgünüz . . .

mrb kızlar bugun her zamankı gıbı kahvaltımı yaptım kısıtlama yok kepek ekmegı yedım bol bol ara ogunlarde kuruyemıs ve meyve öglen 1 tabak tavuk patates yanında yogurt aksam yemek yemegı dusunmuyom meyveyle gecıstırırım ha buara 1 bardak form cayı içtim

Bende yediklerimden bahsedeyim . . .
Bomba kahvaltım ; 1 bol suçuklu incecik tost 1 salatalık 4 dilim eti form ekmeği kaymak ve gofret . . .

Öğlen acıkmadım tabi ama saat 16 gibi incecik peynirli tost yedim 1 adet .
Akşamda kerevizli marullu yoğurtlu salata yaptım 2 adet eti form ekmeği ile yedim . . .

Akşam biraz daha doyurucu yemek için bundan sonra sabah daha az yemeğe gayret edeceğim . . .

X