Perhiz Yapmadan Kilo Vermek İçin Bulduğum Numara...

günaydın işe gelmeden önce tartıldım 61.5 kiloyum.bi türlü veremiyorum nedense

kızlar 61.6 ben gaza geldımzemuszemus

bende 67 yim kızlar aynıyım ama olsun almaktan iyidirr

hanımlar anlaşıldı liste yapamıyoruz :sinifsinif: o zaman her hafta cuma günü buradan bildiririz kilolarımız bende 100 gr vermişim 61.4 :1ninca:

günaydın kızlar sabunum neden kilo yapamdık güzelim yaa
bende aynıyım bu kladar yemeğe hayret valla

günaydın kızlar sabunum neden kilo yapamdık güzelim yaa
bende aynıyım bu kladar yemeğe hayret valla

iyi çiğnediğimiz için canımcım . . .bende o kaymaklı gofretli kallafi kahveltılarıma rağmen 100 gr vermişim almam gerekirken . . .
demek ki en kalorili öğünü ilk öğün tüketmek akşam yemeğine dikkat etmek bol sıvı içmek ve çok çiğnemek gerçekten etkili . . . kaydirigubbakcemile2
yapmamız gereken sadece bu zemuszemus

demek ki en kalorili öğünü ilk öğün tüketmek akşam yemeğine dikkat etmek bol sıvı içmek ve çok çiğnemek gerçekten etkili . . .
yapmamız gereken sadece bu
çok dogru arkadasım

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan
47 olmuşum zemuszemus beni uzun zamandır görmeyipte gören kişiler zayıflamışsın sen ya diyolar ay çok mutlu oldum zemuszemus
e tabi yavaş yemenin dışında sporda yapıyorum :jeyyar:

demek ki en kalorili öğünü ilk öğün tüketmek akşam yemeğine dikkat etmek bol sıvı içmek ve çok çiğnemek gerçekten etkili . . .
yapmamız gereken sadece bu
çok dogru arkadasım

soft bi de ben bu zayıflama olayının çok abartıldığını düşünüyorum yani medya ve bu işin endüstrisi sağ olsun dünya kurtarılırdı yani ne zayıflatır sorusunun yanıtı düşünüldüğü kadar düşünülseydi . . . :kahve:

47 olmuşum zemuszemus beni uzun zamandır görmeyipte gören kişiler zayıflamışsın sen ya diyolar ay çok mutlu oldum zemuszemus

işte bu canımcım . . .
senin boy kaçtı menekşem ?

ben azcık almışm..bikaç yüz gramcık =) ama takmıorm gider nasılsaa

:lepi:alkisalkisalkisalkisalkisalkis

soft bi de ben bu zayıflama olayının çok abartıldığını düşünüyorum yani medya ve bu işin endüstrisi sağ olsun dünya kurtarılırdı yani ne zayıflatır sorusunun yanıtı düşünüldüğü kadar düşünülseydi . . . :kahve:

işte bu canımcım . . .
senin boy kaçtı menekşem ?

canım boy fakiri olduğumdan kiloyu dert ediyorum zati :) 1.55 ama güzelim hani opuyorumnanaktan

Orası dogru ama şuda bı gercekkı cagımızın hastalıgı var obezıte fastfood hayatımızda oldugu muddetçe ve şu abur cubur sevgısı naha neler çıkaracaklar bakalımboshayallersmile

Orası dogru ama şuda bı gercekkı cagımızın hastalıgı var obezıte fastfood hayatımızda oldugu muddetçe ve şu abur cubur sevgısı naha neler çıkaracaklar bakalımboshayallersmile

haklısın canım çok sağlıksız pek çok tüketilen . . .

saol sabuncum :)
ben kahve içmem,asitli içecek tüketmem,fastfood yemem :) işte geriye kalana da özen göstermeye çalışıyorum kaydirigubbakcemile5

X